Můj mladý přítel mi připadá divný

35772
16.3.19 12:36

Ne není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
16.3.19 12:39

Ne, není normální a tobě už by to mělo být jedno, pošli ho někam hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
16.3.19 12:41

Já bych řkla, že nejsi normální ty. Najdi si chlapa a ne děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.3.19 12:42
@Medlen píše:
Ahoj holky, tak která máte také mladého přítele, kolem 18-ti až 19- let, prosím o odpovědi. Jsme spolu téměř rok, teď mu je čerstvé 19. Není to s ním jednoduché, asi že nemá tatínka, tak ne podivný, jeho maminka je samozivitelka, tatu nikdy nepoznal. Vydrzela jsem se ním to jeho divné chování dlouho, ale když už jsme spolu takhle dlouho, začíná mi to více a více vadit. Třeba jsme si dělali z něčeho srandu a já mu řekla, že mu nevěřím ani nos mezi očima. On na to, tak jo, byl jsem kámošem v bordelu, bylo to super, on měl blonsku a já brunetu a fakt jsme si to skvělé užili… debata před sociální síť trvala v tomto směru asi 10 minut. Pak mi řekl, že jsem mu to jako věřila? A že bych se rozbulela a zbláznila, kdyby něco takového udělal. Samozřejmě jsem se rozbrecela, proč je takovy. Za 14 dní opět. Řekl, že půjdeme na pivko s kámošem a památky sále trojku. Za další, když jsem zasla s kámoškou na oběd, jeho zajímalo jen, jestli je ta kamoska pěkná a byla pusinka a jestli jsem si s ni dávala francouzaka. Řekla jsem, jestli není nějaký divný. Prostě takovéhle narázky má několikrát do měsíce. Je to normální, omlouvá ho jeho věk, nebo by se měl v 19- ti už chovat jako inteligentní člověk? Mě to strašně vadí a trápí mě to. Miluji ho a nemám na žádné ženy ani trojky pomyšlení. Asi je provokuje, ale proč to dělá? Místo toho, aby mi psal nějaké hezké věci o nás, tak Pie tyhle kraviny. Děkuji holky za vaše názory.

To nebude věkem. :think: Poslala bych ho do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
16.3.19 12:43

Tak pokud si jen dopisujete a ty nevíš, jak se u roho tváří a co tím vůbec myslí… Když mu ty napíšeš, že mu nevěříš ani nos mezi očima, třeba to taky pochopil, že to myslíš vážně.

Každopádně to píšeš tak vytrženě z kontextu, že Bůh ví, jak to vlastně bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
16.3.19 12:44

A kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 12:46

Me 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 12:49

Vždycky když je to mezi nami nejkrásnejsi, tak to začne kazit těmito kecy. Asi si hraje na nějakého bosse nebo já nevím,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
16.3.19 12:56

Ve 23letech nechápu ze toto resis… pryč s nim a najdi si někoho normálního vyzraleho kdo se k tobě bude slušně chovat. Mas být zamilovaná a spokojena a ne toto ..... pryč od nej. ;) a vůbec nemej vycitky… já jsem toho názoru ze vztah má dva roky naplno klapat, lidi mají byt v pohodě, občas se nepohodnout můžou ale ne takove věci jak píšeš… ja jsem v tomhle tvrdá - byla jsem i když jsem byla mladší. Lepší chvíli doma bulet do polštáře a najít si někoho normálního než bulet polovinu života a být na nervy zralá nám blazinec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.19 13:06

Ja se lekla ze napises ze ti je treba 40 :mrgreen:
No co na to rict.Je to pubertak jako vetsina deti v jeho veku.Nemela sem takle mladeho ani v 16ti:D ale to musis vedet sama jestli chces chodit z deckem nebo jestli chces uz chlapa.Pokud chces chodit z ditetem tak si zvykni..ale sama urcite musis vedet ze to nebude na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
16.3.19 13:10

Je to jeste nevyzrale pubertalni telatko. Jestli se na tom neco zmeni, tezko říct. Ve 23 letech bych na to ale rozhodne necekala a neztracela s nim cas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 13:19

Ještě tím jak ho miluji, tak se k něj starám jako v bavlnce. Vozím ho autem od nás z vesnice, odkud oba pocházíme, do Prahy, kde jsem přes týden. On na intru, já ve svém bytě. Někdy v tydnu u mě prespi, vždy mu uvařím večeri, snídani a svačinu s sebou do školy, vždy mu půjčím auto, když potřebuje zajet třeba na brigádu. Nikdy po nem nechci vubec nic, zadne penize na benzin ani nic jineho. Na oplátku se mnou nejde ani do kina, prý ho to nebaví, Valentýna taky neslaví. Nebyli jsme spolu ani na veceri. Máme spolecne jen občasné vyjížďky na kole přes léto… když to teď takto vše píšu, uvědomuji si, co mi on vlastně přináší ? Je těžké se rozejít, hrozně ho miluji a navic moje maminka a jeho mamca jsou skoro nejlepší kamarádky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.3.19 13:22
@Medlen píše:
Ještě tím jak ho miluji, tak se k něj starám jako v bavlnce. Vozím ho autem od nás z vesnice, odkud oba pocházíme, do Prahy, kde jsem přes týden. On na intru, já ve svém bytě. Někdy v tydnu u mě prespi, vždy mu uvařím večeri, snídani a svačinu s sebou do školy, vždy mu půjčím auto, když potřebuje zajet třeba na brigádu. Nikdy po nem nechci vubec nic, zadne penize na benzin ani nic jineho. Na oplátku se mnou nejde ani do kina, prý ho to nebaví, Valentýna taky neslaví. Nebyli jsme spolu ani na veceri. Máme spolecne jen občasné vyjížďky na kole přes léto… když to teď takto vše píšu, uvědomuji si, co mi on vlastně přináší ? Je těžké se rozejít, hrozně ho miluji a navic moje maminka a jeho mamca jsou skoro nejlepší kamarádky,
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
16.3.19 13:22
@Medlen píše:

Ty nejsi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
16.3.19 13:25
@Medlen píše:

Aha, tak to ma dobry chlapec.. A delas mu pritelkyni nebo maminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí