Můj mladý přítel mi připadá divný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
16.3.19 13:25
@Medlen píše:
Ještě tím jak ho miluji, tak se k něj starám jako v bavlnce. Vozím ho autem od nás z vesnice, odkud oba pocházíme, do Prahy, kde jsem přes týden. On na intru, já ve svém bytě. Někdy v tydnu u mě prespi, vždy mu uvařím večeri, snídani a svačinu s sebou do školy, vždy mu půjčím auto, když potřebuje zajet třeba na brigádu. Nikdy po nem nechci vubec nic, zadne penize na benzin ani nic jineho. Na oplátku se mnou nejde ani do kina, prý ho to nebaví, Valentýna taky neslaví. Nebyli jsme spolu ani na veceri. Máme spolecne jen občasné vyjížďky na kole přes léto… když to teď takto vše píšu, uvědomuji si, co mi on vlastně přináší ? Je těžké se rozejít, hrozně ho miluji a navic moje maminka a jeho mamca jsou skoro nejlepší kamarádky,

Aha, tak to ma dobry chlapec.. A delas mu pritelkyni nebo maminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
16.3.19 13:25

@Medlen Hrozně ho miluješ?:) Používáš vážná slova tak lehce jako on. A podivný není protože je bez otce, to opravdu ne. Co ti poskytuje okrem sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
16.3.19 13:28
@Medlen píše:
Ještě tím jak ho miluji, tak se k něj starám jako v bavlnce. Vozím ho autem od nás z vesnice, odkud oba pocházíme, do Prahy, kde jsem přes týden. On na intru, já ve svém bytě. Někdy v tydnu u mě prespi, vždy mu uvařím večeri, snídani a svačinu s sebou do školy, vždy mu půjčím auto, když potřebuje zajet třeba na brigádu. Nikdy po nem nechci vubec nic, zadne penize na benzin ani nic jineho. Na oplátku se mnou nejde ani do kina, prý ho to nebaví, Valentýna taky neslaví. Nebyli jsme spolu ani na veceri. Máme spolecne jen občasné vyjížďky na kole přes léto… když to teď takto vše píšu, uvědomuji si, co mi on vlastně přináší ? Je těžké se rozejít, hrozně ho miluji a navic moje maminka a jeho mamca jsou skoro nejlepší kamarádky,

Tak k tomu nemám co dodat … proste ty nemáš vedle sebe partnera… a nemyslím si, ze chyba je jen u něho. Důvod ze maminky jsou skoro nej kamarádky :roll: jako asi jsi nikdy nezažila normálního kluka který je z tebe paf a ty z něho taky, hormonalni bouře a pak občas se nepohodnete ale nemůžete bez sebe být… milujete se a pocit když jsi s nim a on s tebou je vzájemný … protože kdyby ano, tak S tímhle to ukoncis raz dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.3.19 13:29

A zadek si utírá sám? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
16.3.19 13:43

„Utíkej Káčo, utíkej…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.19 14:01
@Medlen píše:

Ti holka povim,ze spis zastupujes role matky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
16.3.19 15:15
@arada píše:
Já bych řkla, že nejsi normální ty. Najdi si chlapa a ne děcko.

Jaký šel takovou potkal. Sama je děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
16.3.19 15:16
@Medlen píše:
Vždycky když je to mezi nami nejkrásnejsi, tak to začne kazit těmito kecy. Asi si hraje na nějakého bosse nebo já nevím,

Třeba kecy jako: nevěřím ti ani nos mezi očima :mrgreen:

Počkat, to říkáš ty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 15:43

Jezisi, to byla jen reakce na takovou kravinu, ktere jsme se smali, prostě nic důležitého, ale co předvádí, to je fakt des. Neni to vždy, ale jednou za čas to přijde.
Já děcko fakt nejsem. Rozhodně jsem se v 19 takhle blbě nechovala.
Mi připadá, že dnešní mladí jsou o 5 let zpět než tomu bylo třeba u našich maminek. Tam už měli kluci na vojně rodinu nebo ji založili hned jak se z vojny vrátili a dnešní plnoleti si pomalu neumí ani utrit sami zadek. Je to velice smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
16.3.19 16:21
@Medlen píše:
Jezisi, to byla jen reakce na takovou kravinu, ktere jsme se smali, prostě nic důležitého, ale co předvádí, to je fakt des. Neni to vždy, ale jednou za čas to přijde.
Já děcko fakt nejsem. Rozhodně jsem se v 19 takhle blbě nechovala.
Mi připadá, že dnešní mladí jsou o 5 let zpět než tomu bylo třeba u našich maminek. Tam už měli kluci na vojně rodinu nebo ji založili hned jak se z vojny vrátili a dnešní plnoleti si pomalu neumí ani utrit sami zadek. Je to velice smutne.

Jistě, u našich maminek už holka byla ve 23 letech vdaná a měla dítě. Dneska ani neví, co chce. Je to velice smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.3.19 16:32
@Medlen píše:
Me 23.

Ale nepovídej, to jsi byla na omlazovací kůře a nechala tam patnáct let? :mrgreen: :mrgreen:

@Medlen píše:
Ahoj, chtela bych se s vami podelit o muj pribeh.Je mi 38 let, jsem bezdetna. Stala se mi ale vec, kterou bych nikdy v mem zivote neocekavala. Ziji rok v zahranici a pravidelne chodim nakupovat do velkeho potravinoveho retezce. Cely rok se tam potkavam s …

https://www.emimino.cz/…ankovani/22/

Normálně moc nedohledávám, ale ta založená diskuse zněla tak mimoňsky, že jsem si tu práci tentokrát dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 16:36

Píšu od kamarádky. Nevím, co tady má za témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.3.19 16:40
@Medlen píše:

Jsi, s odpuštěním, hloupá. Nevím, jak to máte v reálu, ale mě přijde, že je rád, že má někoho na sex, a že se může chlubit před přáteli a spolužáky starší holkou. Ne nadarmo je běžné, že ženy mají většinou starší muže (zvlášť v tomto věku). Tenhle není buď vůbec zralý (je to dítě) nebo tě má absolutně na háku. Najdi si někoho staršího než jsi ty (nebo někoho kdo se chová jako dospělý a zodpovědný muž).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
16.3.19 16:57

@DustInTheWind Mimoňská diskuze, píše z profilu kamarádky - troll, jak jinak při sobotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.3.19 17:44
@Konnny píše:
@DustInTheWind Mimoňská diskuze, píše z profilu kamarádky - troll, jak jinak při sobotě.

@admin - mohli byste dát do podmínek používání diskuse to, že každý musí psát ze svého účtu? A dávat za použití cizího účtu ban?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí