Můj mladý přítel mi připadá divný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59400
16.3.19 17:49
@Medlen píše:
Ještě tím jak ho miluji, tak se k něj starám jako v bavlnce. Vozím ho autem od nás z vesnice, odkud oba pocházíme, do Prahy, kde jsem přes týden. On na intru, já ve svém bytě. Někdy v tydnu u mě prespi, vždy mu uvařím večeri, snídani a svačinu s sebou do školy, vždy mu půjčím auto, když potřebuje zajet třeba na brigádu. Nikdy po nem nechci vubec nic, zadne penize na benzin ani nic jineho. Na oplátku se mnou nejde ani do kina, prý ho to nebaví, Valentýna taky neslaví. Nebyli jsme spolu ani na veceri. Máme spolecne jen občasné vyjížďky na kole přes léto… když to teď takto vše píšu, uvědomuji si, co mi on vlastně přináší ? Je těžké se rozejít, hrozně ho miluji a navic moje maminka a jeho mamca jsou skoro nejlepší kamarádky,

8o a co je na něm tak super? 4 roky rozdíl je moc ve vašem věku a i tak se na svůj věk on chová jako naprostý blbec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
16.3.19 18:13
@Medlen píše:
Ještě tím jak ho miluji, tak se k něj starám jako v bavlnce. Vozím ho autem od nás z vesnice, odkud oba pocházíme, do Prahy, kde jsem přes týden. On na intru, já ve svém bytě. Někdy v tydnu u mě prespi, vždy mu uvařím večeri, snídani a svačinu s sebou do školy, vždy mu půjčím auto, když potřebuje zajet třeba na brigádu. Nikdy po nem nechci vubec nic, zadne penize na benzin ani nic jineho. Na oplátku se mnou nejde ani do kina, prý ho to nebaví, Valentýna taky neslaví. Nebyli jsme spolu ani na veceri. Máme spolecne jen občasné vyjížďky na kole přes léto… když to teď takto vše píšu, uvědomuji si, co mi on vlastně přináší ? Je těžké se rozejít, hrozně ho miluji a navic moje maminka a jeho mamca jsou skoro nejlepší kamarádky,

To si ted delas srandu :lol: By me fakt zajimalo co z tehle parodie na vztah mas :nevim: Uprimne tomu nerozumim. To ses s nim proto, ze vase matky jsou kamosky?? :)

Obvykle jsou zenske ve tvem veku mentalne zralejsi nez stejne stari chlapi. Ale u tebe, no nejak nevim, co si o tobe myslet…ty si najdes pubertaka, ktery se chova jak blb a sama pises, jak kdyby ti bylo 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.3.19 18:23
@Medlen píše:

A fakt ho miluješ nebo jen ten pocit, že někoho máš? Nehraj si na samaritánku, to se ti vymstí, kluk se očividně nijak nesnaží a možná tě vlastně nemiluje, jen se mu „hodíš“… To, že je nevyzrálý a v podstatě ještě puberťák je jen další důvod ho kopnout do zadele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
16.3.19 18:37

A co kapesné, to mu taky dáváš? :mrgreen:
A ví jeho máma že chodí s takovou starou ženskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 18:37

Co to tady ted v tech posledních prospevcich řešíte za kraviny? Chtěla jsem jen jednorazove poradit, tak proč se mám registrovat, když to bylo jen jednorázové a kamarádka tady registrovaná je ? Proč bych se nemohla optat od ní ? Už řešíte debiloviny fakt v tech posledních příspěvcích !! Jinak všem ostatním tady moc děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.3.19 18:38

@Medlen mám manžela o pět let mladšího než jsem já, taky vyrůstal jen s mámou. Poznala jsem ho těsně před jeho 19 narozeninama, 4 roky jsme si jen psali. Ale nikdy se nechoval tak jak ten tvůj. Není to o věku, ale o vyspělosti - infantilní může být i čtyřicátník… Takže pokud chceš chlapa a ne dítě, jdi o dům dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.3.19 18:40
@Medlen píše:
Me 23.

8o 8o 8o 8o To není možný 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
16.3.19 18:53
@pikola píše:
A co kapesné, to mu taky dáváš? :mrgreen:
A ví jeho máma že chodí s takovou starou ženskou?
:lol: Ta by se zdesila a mozna by ji i trefilo, kdyby to zjistila. :lol:

Nerika se nahodou tomu co provozuje zakladatelka nejak v odborne literature? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.3.19 18:58

@lorelai947 moc ti děkuji za hezký vzkaz. Přesně tohle jsem potřebovala slyšet, nějakou zkušenost a ty jsi mi ji napsala. Teď vidím, že to není o věku. Poznala jsi svého manžela ve věku, ve kterém je můj přítel. A jak píšeš, musel už být i tehdy fajn, když vám to vydrželo a teď jsou z vás manželé. Vážně si s přítelem promluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí