Miminko s narkomanem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76891
30.9.19 19:39

@Miraklo jo tento postup je asi nejoptimálnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
30.9.19 19:45
@Anonymní píše:
Nechapu jak muze byt nekdo tak hloupy a ptat se na to jestli muze davat dite fetakovi. :zed: :zed: :zed:

Já taky ne…bože můj.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1075
30.9.19 19:47
@Anonymní píše:
Ahojte:) Rozešla jsem se s přítelem po roce, jelikož začal brát tvrdé drogy. Ale je v tom háček, zjistila jsem, že jsem těhotná. První měsíce jsem brečela, jelikož jsem se bála, ale už se na miminko těším. Bývalý mě chce zpátky a říká, že mimču zkazím život, když spolu nebudeme.. Podle mě je blbost, být s někým kvůli dítěte. Co myslíte vy?
Navrhli jsme střídavou péči, ale bojím se mu dát mimčo, když je narkoman…Opravdu mám strach, jelikož drogy jsou svinstvo:(

Ty hele ruce pryč od něj, ať máte v životě klid hlavně mu nic nevěř narkomani hrozně lžou řeknou ti co chceš slyšet, jinou řadu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
30.9.19 19:54

:zed: otěhotnět s feťákem :zed: marné. Pořád jsi měla dvě možnosti. Rozhodla ses dítě si nechat. Otec má taky svá práva, on moc dobře ví, že je dítě jeho. Tak si to s ním užij ještě dloúuuuuuuho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
30.9.19 19:57

@truelly je ti líp, ulevila sis :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.9.19 20:00

@truelly A ty jsi jako normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
30.9.19 20:02

Když je slečna tak hloupá, že se na tohle musí ptát, tak si to asi potřebuje potvrdit. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.9.19 20:36
@Anonymní píše:
@pikola Jsem ve 23.tt
Jde i o to, že jeho rodina se ho zastává a chtějí být v kontaktu s mimčem.. Je to opravdu těžké:(

Tak s ním hlavně nechoď na matriku a počkej, až frajer podá žalobu na určení otcovství. Jestli nebude zrovna sjetej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
30.9.19 20:55

A prosím tě co bere? Je to na něm poznat? Pokud není troska, mohlo by mu projít ledacos :nevim: 23 tt to mate ještě čas na zapsání do RL ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.9.19 22:01

1. použij to jako páku, ať nastoupí do léčby a pak do udržovacího programu, bez toho se s ním vůbec nebav.

2. rozhodně se k němu nevracej a kojence nikdo do střídavé péče fakt nesvěří. A vzhledem k tomu, že bude mít téměř jistě problém platit alimenty, tak se opravdu moc neděs, že by si se k němu musela vrátit.

3. tvoje dítě má ovšem právo na to znát svého otce, stejně tak je šance, že jednou přestane a třeba bude schopný lepších vztahů, než má teď. Takže ho do rodného listu uveď, alimenty chtěj a pokud se nebude léčit a nebude abstinovat, tak trvej pouze na kontaktu s dítětem s dohledem. Ideálně si najdi právníka co dělá rodinné právo a řeš to s ním, nebo alespoń v občanské poradně.

4. podpora prarodičů z obou stran se ti bude více než hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.9.19 22:07
@Anonymní píše:
@Michaela2495
Mám stejný nazor jako vy.. Jen jsem chtěla vědět, jestli existuje i jiná možnost než střídavá péče.. Nejlepší by bylo, jak píšete, že se s mimčem může stýkat s mojí přítomností a hlavně *čistý.

Tak zrovna tento styl zivota je dost v rozporu s predstavami o radne peci o deti. Takze bych shanela dukazy, ze skutecne fetuje, pokud nitrozilne, tak je i velike riziko nakazy, vcetne „blbe“ zloutenky apod. Skoro bych brojila i proti styku s miminem, a to rovnou pres OSPOD, zkousela bych vsechno- svedky, dukazy, navrhovala bych nahodile krevni testy na pritomnost drog apod. Fakt beze srandy :roll:

Doufam, ze ten dotaz je jen projevem touhy na sebe nejak upozornit :roll:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
30.9.19 22:09
@truelly píše: :zed: otěhotnět s feťákem :zed: marné. Pořád jsi měla dvě možnosti. Rozhodla ses dítě si nechat. Otec má taky svá práva, on moc dobře ví, že je dítě jeho. Tak si to s ním užij ještě dloúuuuuuuho :mavam:

Jsi normalne vymatlana :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.19 22:25

@pistacie
Pervitin neboli metamfetamin.. Právě, že vzhledově to poznat nejde. A hodně lže, takže si lidi kolem myslí, že je hodný a dobrý člověk…

• Citovat
  • Upravit
8866
1.10.19 03:04

@PaníKadrnožková taky tak, taky tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
1.10.19 07:56

Já bych tu rodinu nezavrhovala. Pokud je s nimi řeč. Bude se ti ještě hodit, byť svobodnou matkou je občas dost náročné. Zvlášť, když deti odrostou. Navíc, dítě má nárok na obě rodiny. Bohužel i rodiče, pokud sis ho vybrala jako otce, tak otcem bude. Snad se mu rozsvítí a začne se sebou něco dělat. Ale jestli si myslíš, že ne a bude z toho jen problém. Není nic jednoduššího, než ho do rodného listů nezspsat a je pokoj. :nevim: To, že to byla chyba už víš. Ale teď už je dítě na cestě, pozdě se rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí