Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@truelly píše:
Když je slečna tak hloupá, že se na tohle musí ptát, tak si to asi potřebuje potvrdit.![]()
Jenže ono to není tak jednoduché a ty jsi škodoliba
@Anonymní píše:
@pistacie
Pervitin neboli metamfetamin.. Právě, že vzhledově to poznat nejde. A hodně lže, takže si lidi kolem myslí, že je hodný a dobrý člověk…
Vzhledově se to poznat dá a je to i z toho člověka cítit, měla jsem sousedku co brala.
Viděla jsi trainspotting? 😶 možná přeháním, ale za mě docela fajn příklad..
já bych mimčo samotný s někým, kdo je narkoman (teoreticky ještě budiž, že si občas jenom zakouří trávu 🤔 ale ne když je s mimčem sám), nenechala, i kdyby to byl jeho tatínek. když už, tak třeba jen i s prarodiči, ale nikdy samotnýho.. nebo leda kdyby byl čistej - tzn. nějaký pravidelný testy.. co kdyby cokoli a třeba by bylo potřeba dojet s mimčem na pohotovost, jel by sám nafrčenej s mimčem autem?
představ si, že by se mimču fakt něco stalo, já bych s tím žít nezvládla, takže bych to ani neriskovala.
navíc věřím, že narkomanovi by mimčo soud do péče nedal, ale odborník nejsem
a na druhou stranu..je otázka, jak dlouho takovýmu člověku ten zájem vydrží, třeba už za měsíc budeš mít klid a nebudeš to nakonec muset řešit vůbec ![]()
@stinga píše:
prosím? já s tím souvisím jak?
to s tím souvisí tak, že tu píšeš hovadiny. I svěření dítěte jde přes OSPOD, o tom nerozhoduje jen tak soudce od stolu, že vyhoví otci, ale zkoumají se poměry v rodině. A věř, že OSPOD má to právo, aby narkomanovi zamezil ve styku dítěte i bez toho, aniž by mu ublížil, jde zásadně o narušování mravní výchovy dítěte už jen ze zásady.
@truelly píše:otěhotnět s feťákem
marné. Pořád jsi měla dvě možnosti. Rozhodla ses dítě si nechat. Otec má taky svá práva, on moc dobře ví, že je dítě jeho. Tak si to s ním užij ještě dloúuuuuuuho
další marná.
@berry4 nedávno tu založila diskusi maminka, které soud poručil vozit dítě za otcem do vězení, detaily už si nepamatuji, myslím že dítě mělo cca 2roky, otec ho viděl naposledy, když mělo 3 měsíce a seděl zřejmě za násilný čin
to je taky zřejmě úžasná moderní výchova dětí podle soudů, prostě v dnešní době jsou otcové tak protěžování, že styk s dítětem vysoudí kromě seriového vraha asi každý
@stinga motáš hrušky s jabkama. Předvídáš, dedukuješ, nevíš, jak to v praxi běží.
@berry4 no tak bylo by fajn, kdyby sem zakladatelka napsala třeba za rok, jak to dopadlo, ale to už se většinou nikdy nedovíme
@stinga píše:
@berry4 nedávno tu založila diskusi maminka, které soud poručil vozit dítě za otcem do vězení, detaily už si nepamatuji, myslím že dítě mělo cca 2roky, otec ho viděl naposledy, když mělo 3 měsíce a seděl zřejmě za násilný čin
to je taky zřejmě úžasná moderní výchova dětí podle soudů, prostě v dnešní době jsou otcové tak protěžování, že styk s dítětem vysoudí kromě seriového vraha asi každý
Tak to je síla.