Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MariePP píše:
No je to úplně normální, mně to dokonce posunula dr. o 20 dní ve 20tt, pořád mně ubírala z tt až usoudila, že to bude takto
ale po 12tt uz se to nema upravovat, pak uz pry kazde miminko roste jinak (jak uz tu i nekdo psal)
tak uvidíme jestli to malá ještě doroste, jak říkám toho 20 tt to bylo uplne fajn a ted takový rozdíl..jenže další UTZ až za 6 týdnů, to budu dlouho nervní
.
Jj ..Také jsem zakládala po UZ diskuzi…Mě neodpovídalo mimčo dokonce o dva týdny…A tady jsme se shodli že stáří mimča určuje co máš v těh.průkazce…tudíž podle PM…
Nemůže to být i tím, že už přes týden marodím? mám docela ošklivý kašel a dost mě při něm píchá na pravé straně, kousek od pupíku
, už to mám celé namožené, bolí to i při vstávání, ale jen na té pravé…
Ne to určitě na to nemá vliv… to píchání je křeč v břišním svalu, trošku to pomasíruj prsty a uvolni břišní svaly, když jsem měla kašel, tak mi to taky dělalo a dost často, teď mi to dělá, když dlouho jdu, nebo stojím, ale vždycky to přejde…
Na kašel mám účinný recept… jednu cibuli nakrájet na jemno, přidat lžíci majoránky a lžičku anýzu, dát do litru vody a vařit deset minut, pak scedit a horké s medem a vincentkou popíjet, za dva dny jsem byla bez kašle… ![]()
Řeším podobný problém, podle MS jsem 38+2(termín 7.října) a podle ULT 40+4 (termín by 21.září). Doktorka mi 22.září řekla, že mě nechají max.10 dní přenášet, tj. do 1.října a tenhle týden mi jiný doktor zase řekl, že spíš platí ten termín podle MS a ať příjdu ve středu 29.září.
Tak teď nevím jak dlouho mě nechají…vlastně vůbec nic nevím a prckovi se asi ven nechce…
tak to se přidávám dle MS jsem 29 týden dle ultrazvuků už dvou 30 týden tak Vám nevím pokaždé když jdu na ultrazvuk na mě koukají co tam dělám ![]()