Mimi neodpovídá týdnem dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7267
22.9.10 15:43
MariePP píše:
No je to úplně normální, mně to dokonce posunula dr. o 20 dní ve 20tt, pořád mně ubírala z tt až usoudila, že to bude takto :lol:

ale po 12tt uz se to nema upravovat, pak uz pry kazde miminko roste jinak (jak uz tu i nekdo psal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.9.10 17:40

tak uvidíme jestli to malá ještě doroste, jak říkám toho 20 tt to bylo uplne fajn a ted takový rozdíl..jenže další UTZ až za 6 týdnů, to budu dlouho nervní :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.10 17:46

Jj ..Také jsem zakládala po UZ diskuzi…Mě neodpovídalo mimčo dokonce o dva týdny…A tady jsme se shodli že stáří mimča určuje co máš v těh.průkazce…tudíž podle PM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.9.10 15:57

Nemůže to být i tím, že už přes týden marodím? mám docela ošklivý kašel a dost mě při něm píchá na pravé straně, kousek od pupíku :-((, už to mám celé namožené, bolí to i při vstávání, ale jen na té pravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
25.9.10 02:21

Ne to určitě na to nemá vliv… to píchání je křeč v břišním svalu, trošku to pomasíruj prsty a uvolni břišní svaly, když jsem měla kašel, tak mi to taky dělalo a dost často, teď mi to dělá, když dlouho jdu, nebo stojím, ale vždycky to přejde…
Na kašel mám účinný recept… jednu cibuli nakrájet na jemno, přidat lžíci majoránky a lžičku anýzu, dát do litru vody a vařit deset minut, pak scedit a horké s medem a vincentkou popíjet, za dva dny jsem byla bez kašle… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
25.9.10 02:44

Řeším podobný problém, podle MS jsem 38+2(termín 7.října) a podle ULT 40+4 (termín by 21.září). Doktorka mi 22.září řekla, že mě nechají max.10 dní přenášet, tj. do 1.října a tenhle týden mi jiný doktor zase řekl, že spíš platí ten termín podle MS a ať příjdu ve středu 29.září.
Tak teď nevím jak dlouho mě nechají…vlastně vůbec nic nevím a prckovi se asi ven nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
25.9.10 08:25

tak to se přidávám dle MS jsem 29 týden dle ultrazvuků už dvou 30 týden tak Vám nevím pokaždé když jdu na ultrazvuk na mě koukají co tam dělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí