Mimibazar.sk - platba?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
4.6.11 20:17

Mimibazar SK ???

Chodím na mimibazar.cz a jsem tam docela spokojená, až na pár maminek :-)
Ale teď jsem se koukala na mimibazar.sk, že bych tam něco prodala i koupila, ale není mi jasné jak se platí?
Když chci někomu zaplatit na slovenský účet, platím to v korunách u mě a banka si to pak převede?
Nebo když někdo platí mě, objeví se mi koruny podle aktuálního kursu ČNB nebo eura?
Jestli stím máte nějaká zkušenot, budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2739
4.6.11 20:31

ahoj, áno, banka si platbu prepočíta podľa kurzu stanovaného NBS v ten deň, ktorý sa to na účet vkladalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
4.6.11 20:35

ahojky nevim jak kde v ktere bance, ale napr. u sporky u internetbankingu muzes zadat platbu v eurech, ale poplatek je za to cca 220 korun, takze se ti to moc nevyplati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.11 21:05

za to ze ti banka z korunovyho uctu odesle eura vetsinou zaplatis dost penez..myslim ze se ti to nevyplati prodavat v zahranici bazar.. :nevim: mam KB a plati se za to balik :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.11 21:10

Fakt jo?
Tak to si budu muset zavolat do banky a poptat se jak to u nich chodí. Mám mbank.
No a alternativní metoda - nějaká zkušenost třeba se složenkou? Jak se vyplácí ta?
Nebo s dobírkou? Na slovensko?
To by mohlo být lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
4.6.11 21:13

ja neviem ,či sa Ti to oplatí poštovné je tiež neskutočne vysoké.. a napríklad na Slovensku sa nedá vložiť hotovosť na zahraničný účet, dá sa to len bankovým prevodom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.11 21:14

nebo si zaloz ucet v eurech…pokud ti banka nabidne rozumny podminky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.11 21:20

:-) zas tak to nepotřebuji, jen jsem si říkala, že to co se mi neume v ČR by mohlo v SR… větší rozptyl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.11 21:23

nevim no…za dobirku na slovensko sem platila 200 kdyz sem tenkrat neco kupovala…asi jsme ti moc nepomohly…a jestli je nejaka dalsi moznost tezko rict…leda nejakyho posla asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.6.11 21:26

no, to už fakt zbývá jen peníze do obálky, ale to bych si nikdy neriskla, takže asi houby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
5.6.11 08:22

jedine jeste nejaka kamaradka, ktere bys poslala normalne balicek a ona to za tebe vyridila… ;-)
ja kdyz najdu neco zajimaveho mam ucet jak v cr tak na sr, necham si to poslat kamaradce, zaplatim prevodem a pak mi to ona posle sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.6.11 16:10

kupují a prodávající mít účet u ČSOB a převod je tam tuším do 10kč (ČR a SR)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 16:16

To je dobrá zpráva :-) Škoda jen, že mám mbank a manžel Českou spořku :-)
V pondělí zkusím zavolat do banky, jak to je u mojí a jesti to někoho krom mě ještě zajímá, písnu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.6.11 16:38

tak u Mbanky jsem zahraniční platební styk vůbec nenašla a do Slovenské spořitelny - 50kč (do jiné banky už je to drahý http://www.csas.cz/…yk-d00013516#… jako u ČSOB.
A je to SR MMB zajímavější než ČR MMB? BUde tam i vyšší poštovné…TO už bych zabruslila na ebay v UK,kde se dá platit i pomocí paysecu, je to tam levnější

Příspěvek upraven 05.06.11 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 16:50

No, spíš než koupit jsem si říkala, že bych tam prodávala. Na ebay už nechodím, tam jsem nakoupila 3× a nemám s tím dobré zkušenosti. Ale kámoška zas nakupuje výhradně tam… asi to je na lidech no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák