Miminka -duben 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
27.10.05 22:59

Ahoj holky dubnatko i kvetnatkove, tak uz se nenechte premlouvat ;) a sup k nam do Kvetnatek 2005, jak uz tu holky psaly, bude nas vic, nebudeme se bat vlka nic a kdo ze bude ten 50ty - holcicka nebo kluk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.10.05 14:12

Jelen

Jsem z toho jelen, chtěla jsem se tedy přihlásit do květňátek, ale totálně jsem nepochopila princip, jak se přidat, jak číst květňátka atd… Poraďte mi, prosím, mám v tom totální chaos.Přišlo mi to strašně nepřehledné a asi to bude tím, že se v těch deníčcích neumím pohybovat . Díky věrka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
29.10.05 18:05

Ahoj veverko, ke Květňátkům 2005 se můžeš přidat naprosto jednoduše. Jednou za čas některá z nás napíše deníček na určité téma, a pak se v něm kecá, o tématu, o dětičkách, o všem možném… Teď aktuální najdeš tady: https://www.emimino.cz/modules.php?… Přímo pod hlavním textem deníčku je vždy „Vložit komentář“ - a tak můžeš připisovat informace o Vás. Budeme se na Tebe těšit… :-)

Hanka a Matýsek z Květňátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.10.05 21:06

květňátka

Díky moc, hned zítra to znovu vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
29.10.05 22:02

Ahoj Veverko a Michálku, už se na vás v Květňátkách těšíme. Zítra máme výlet na Říp, tak se nelekněte, kdyby se dlouho nikdo neozýval. Odpoledne, až se vrátíme, se to určitě zase rozeběhne :lol:
Pa, doufám, že zítra večer už se „uvidíme“ v deníčku:O)
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
30.10.05 00:10

Ahoj dubňátka!!!
Zdravíme všechny, které nepatří ještě do květňátek :-). Název květňátka 2005 berte opravdu jen orientačně, protože máme jedno březňátko, minimálně 10 dubňátek (Alešek patří k nim - 21.4.2005, i když termín měl až 7.5. :-) ).
Do deníčku aktuálního se dostanete viz předchozí odkaz (tam v mém posledním komentáři je i web adresa našich web stránek, kde máme i tabulku s mírama miminek, jak se nám vyvíjejí a kdy a kde se narodila a tak).
Pokud se chcete podívat na starší deníčky, tak si zadejte úplně nahoře na úvodní stránce do kolonky hledat - květňátka 2005 a pak aby se vyhledávalo v miminkovských deníčcích nebo i v těhulkovských - jsme od září 2004 ;-)). Většina deníčků je stažená i na našich web stránkách. Ale poslední min 4 tam ještě nejsou..
Taky máme vlastní fotogalerii (klikněte na nová fotogalerie a v pravém sloupci zhruba uprostřed je květnátka 2005). Takže tam můžete přidat i ty svoje poklady :-)

UF, pokud budete chtít dodat svoje dubňátka/květňátka 2005 do našich tabulek miminek a vývoje miminek, napište mi prosím - kdy a kde se narodila, míry při narození, míry v 6t, 3m a 6m. Případně mi pošlete i fotky z daných období (ryzu@seznam.cz).. Jsem taková „nástěnkářka“ květňátek :-D .
Moc rády vás přijmeme mezi sebe, opravdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.10.05 06:33

deníček

Tak jsem poctivě napsala komentář do deníčku, ale prostě nejde ho odeslat, inet mi funguje a tak nevím. Chtěla jsem otevřít fotogalerii a taky se mi nenatáhla. Tak se zatím asi nepřidáme. :cry: No a tak jen hlásím k Míšovo dovedonostem, že se včera začal přetáček i ze zad zpět na bříško. :P Hezký výlet věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
30.10.05 11:11

Ahoj Verko,

tvuj komentar je v denicku Kvetnatek. Ja jsem ho tam nasla. Komentare se pripisuji az na uplny konec. Ten tvuj je ted predposledni, tak se na to mrkni.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.10.05 11:47

Supeeer

Tak to je dobře, mě totiž ta stránka jako by pořád jen stahovala data a ne a ne se ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí