Poradna duly
Jana Čurdová
@kotaska91 Jéé to je hezké. Marťu moc baví balon. Máme jich doma snad dvacet od malých po kopačáky a kutálíme si a dokáže i chytit, když jí hodím. Chození u nás nehrozí, za jednu ruku už vůbec, hned padá. Dudlík má jen v postýlce, když na mě zahouká, že už je vyspinkaná, tak ho hned zahazuje a natahuje na mě ruce.
No nebudu toho kupovat moc. Budou ještě dárky od babiček, aby toho zase neměli mooc. By nevěděli co dřív. Hlavně Luky teda ![]()
@kotaska91 Já to řeším tak, že babičkám oznámím, co budeme my kupovat a ony se zařídí podle toho. Někdy se ptají, jestli je něco třeba, což taky není na škodu.
Ahoj, já chci taky kupovat sáně…a hlavně…vždyž ti naši drobečci mají za měsíc narozeniny! Jinak Eliška už chodí úplně sama, i venku se pouští, a pak má strašnou srandu z toho, když ji honím… Taky už v pátek vylezla na gauč a dneska si vlezla pod skříň pro balonek… Balonky jsou u nás taky hračka číslo jedna… A pak knížk, ty miluje.
My máme naštěstí sáně po manželovi, ještě teda musíme splašit opěradlo. Luky bude drandit na bobech. Teď ještě aby napadl sníh. Loni ho u nás moc nebylo, napadlo deset čísel a za dva dny roztál. Máme před panelákem kopec, tak bysme nemuseli daleko:)
@hvezdicka.zh Tak to je opravdu velká šikulka, Marťa se jaksi na nic nezmůže. Dvakrát se jí podařilo vlézt pod postýlku, byla tam naplacato a nemohla se ani pohnout, tak jsem ji s řevem tahala ven. Knížky má taky ráda, dnes ráno našla hrozně vrzající dřevěné auto, jezdila s ním a výskala u toho jak pominutá, že to dělá nějaký zvuky.
Tak to známe, Eliška miluje cokoliv, co vydává nějaký zvuk, ale nejvíc zvoneček (máme kovanej a krásně zní) a u dědy hraje na klavír, z čehož má taky ohromnou radost. Hudbu vůbec miluje, když třeba v televizi hraje, začne u toho tancovat, je s ní sranda. A o víkendu jsme byli na jarmarku, bylo tam plno zvířat, koně, ovce, krávy, prasata a tak, a hrozně se jí to líbilo. Co se pokroku týče, tak bych to zatím neřešila, Eliška je rychlík, zas na druhou stranu už se k ní pomalu nemůžu otočit zády, dneska se jí v chodbě zalíbil mop a pak si sundala (!) kyblík s bramborami, no prostě je to šikulka, ale taky rošťák, někdy to dá zabrat ![]()
Tak holky, Eliška už mi leze na gauč… Naštěstí se taky naučila jak dolů, takže jsem bez starostí
zvládá to i beze mě, potvůrka jedna. Za týden a půl má narozeniny, taky vám to tak uteklo?
Jo utíká to šíleně rychle, Julča už zvládne sama pár krůčků ![]()
Tak to Julince moc gratulujeme!
To už vám definitivně skončila domácí pohodka… Ale ne, je to super, když mimčo objevuje první krůčky, a co teprv když se rozběhne! A nejnovější zážitek je sníh, Eliška koukala jak Alenka v říši divů
Ahoj,
není tady někdo z Brna, kdo by chtěl občas vyjet s kočárem ven, nebo zajít někam sednout s dětma? My jsme z Černých Polí. Malému bude 30.11. rok a nechce se nám chodit pořád samotným. Těšíme se!
Natálie
je to malej Ďáblík
a ted v lednu si jí narodil bráška Dominik
![]()