Miminka listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
5.10.12 10:51

@kotaska91 Jéé to je hezké. Marťu moc baví balon. Máme jich doma snad dvacet od malých po kopačáky a kutálíme si a dokáže i chytit, když jí hodím. Chození u nás nehrozí, za jednu ruku už vůbec, hned padá. Dudlík má jen v postýlce, když na mě zahouká, že už je vyspinkaná, tak ho hned zahazuje a natahuje na mě ruce.

No nebudu toho kupovat moc. Budou ještě dárky od babiček, aby toho zase neměli mooc. By nevěděli co dřív. Hlavně Luky teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
5.10.12 11:31

No já mám jen strach, že se koupí víc stejných věcí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
5.10.12 12:01

@kotaska91 Já to řeším tak, že babičkám oznámím, co budeme my kupovat a ony se zařídí podle toho. Někdy se ptají, jestli je něco třeba, což taky není na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
7.10.12 15:03

Ahoj, já chci taky kupovat sáně…a hlavně…vždyž ti naši drobečci mají za měsíc narozeniny! Jinak Eliška už chodí úplně sama, i venku se pouští, a pak má strašnou srandu z toho, když ji honím… Taky už v pátek vylezla na gauč a dneska si vlezla pod skříň pro balonek… Balonky jsou u nás taky hračka číslo jedna… A pak knížk, ty miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
8.10.12 07:58

My máme naštěstí sáně po manželovi, ještě teda musíme splašit opěradlo. Luky bude drandit na bobech. Teď ještě aby napadl sníh. Loni ho u nás moc nebylo, napadlo deset čísel a za dva dny roztál. Máme před panelákem kopec, tak bysme nemuseli daleko:)
@hvezdicka.zh Tak to je opravdu velká šikulka, Marťa se jaksi na nic nezmůže. Dvakrát se jí podařilo vlézt pod postýlku, byla tam naplacato a nemohla se ani pohnout, tak jsem ji s řevem tahala ven. Knížky má taky ráda, dnes ráno našla hrozně vrzající dřevěné auto, jezdila s ním a výskala u toho jak pominutá, že to dělá nějaký zvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.10.12 10:00

Tak to známe, Eliška miluje cokoliv, co vydává nějaký zvuk, ale nejvíc zvoneček (máme kovanej a krásně zní) a u dědy hraje na klavír, z čehož má taky ohromnou radost. Hudbu vůbec miluje, když třeba v televizi hraje, začne u toho tancovat, je s ní sranda. A o víkendu jsme byli na jarmarku, bylo tam plno zvířat, koně, ovce, krávy, prasata a tak, a hrozně se jí to líbilo. Co se pokroku týče, tak bych to zatím neřešila, Eliška je rychlík, zas na druhou stranu už se k ní pomalu nemůžu otočit zády, dneska se jí v chodbě zalíbil mop a pak si sundala (!) kyblík s bramborami, no prostě je to šikulka, ale taky rošťák, někdy to dá zabrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.10.12 10:59

Tak holky, Eliška už mi leze na gauč… Naštěstí se taky naučila jak dolů, takže jsem bez starostí :D zvládá to i beze mě, potvůrka jedna. Za týden a půl má narozeniny, taky vám to tak uteklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
28.10.12 19:19

Jo utíká to šíleně rychle, Julča už zvládne sama pár krůčků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.10.12 12:10

Tak to Julince moc gratulujeme! :lol: To už vám definitivně skončila domácí pohodka… Ale ne, je to super, když mimčo objevuje první krůčky, a co teprv když se rozběhne! A nejnovější zážitek je sníh, Eliška koukala jak Alenka v říši divů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.12 09:13

Brno

Ahoj,
není tady někdo z Brna, kdo by chtěl občas vyjet s kočárem ven, nebo zajít někam sednout s dětma? My jsme z Černých Polí. Malému bude 30.11. rok a nechce se nám chodit pořád samotným. Těšíme se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 17:43

Ahoj my jsme z Jihlavy :) a malá se narodila 26.11.2011 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
16.6.13 17:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 17:47

:mavam: Ahoj Kotaska91 máš krásnou holčičku :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
16.6.13 17:49

@Petluska06 jé děkuju, jak se malá jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 17:50

Natálie :) je to malej Ďáblík :) a ted v lednu si jí narodil bráška Dominik :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí