Poradna duly
Jana Čurdová
@Lilalu píše:
Tak a Lenička dnes po 1. sama zacala dělat paci paci
šikulka ![]()
Diky
Taky mam velkou radost a i se ji to moc zalibilo. Vzdy popoleze, sedne si a zacne tleskat. Je to roztomile ![]()
@Lilalu Julča zas dělá všude indiána a je jí jedno, jestli ho dělá rukou, hračkou nebo víčkem od přesnídávky ![]()
Chi chi, toho Lenka dela vetsinou jen tema hrackama. Ame dela na pusu brnkani na rty a kdyz lozi, tak dela brrrrm, brrrrm ![]()
My máme tak blbou chůvičku, že bez monitoru dechu prostě nefunguje, respektive když ho odpojím, tak to řve… TAkže monitor budu používat asi ještě dlouho, což je naprd, Eliška se naučila ho odpojovat a má z toho hroznou srandu, protože ví, že když ho spustí, tak přiběhnu
A taky se nám to párkrát spustilo v noci, na to by měl výrobce někde upozorňovat, píšou, že to nemusí být přímo pod miminkem, ale jak malá v noci cestuje, tak je to taky naprd…
Tady to nějak zmlklo… Ale stejně se musím pochlubit, malá už dva týdny chodí
Když jsme včera byly u doktora, spadla mu čelist, když jsem mu to řekla, a když jsem dodala, že má osm zubů, tak koukal úplně ![]()
@hvezdicka.zh tak to gratuluju, my chodíme zatím kolem nábytku a zubů máme 4 a jsme teď nemocné obě asi nějaká viroza ![]()
@hvezdicka.zh Tak brzy? Páni, gratuluju, šikulka veliká. Marťa zatím jenom stojí, ale ani krok. Je taková neohrabaná. Asi nebude chodit v roce jako její bráška. @kotaska91 My jsme taky všichni nemocní, Luky něco dotáhl ze školky a rozšířilo se to na celou rodinu. Děti jen rýma a já antibiotika
Tak ať jste brzy jako rybky ![]()
Ahoj holky, tak my na 10měsích 9100g a 72cm nic moc…je drobný jentu hlavičku máme pořád velkou 50cm. jdeme ještě na jedno sono mozku a jestli bude o. k trak už nám dá neuroložka pokoj, tak uvidím…jinak lezeme rychlostí blesku, postaví se u nábytku, ale je hodně nejistý, roku neutečeme, doufám
jinak schody vyleze po čtyřech komplet celé…