Miminka listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
3.8.12 22:16

Tak zitra 9m a stale bezzubi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
4.8.12 09:57

Ahoj holky, tak my máme 9. 9 měsíců. letí to neskutečně, umí udělat papa, napodobit pejska, ty miluje a celkově zvířatka…taky tancuje :potlesk: jinak se plazí rychlostí blesku, péruje na kolínkách, dostane se všude, je to záhul ho uhlídat, mé předpoklady se splnily bude to pořádný divoch, jídlu moc nedá, ale v pohybu je pořád, uvidím na paoradnu, ale asi nepřibere ani gram…dneska rekord po ranním mlíku v 7 usnul a spali jsme do 9 :dance: neskutečné......zuby máme jen dva, ale nahoře má bílé bouličky takže conevidět budou další, jinak bojujeme s kouskama v jídle, moc to nechce, natahuje, mám to zkusit později? Ještě jsem se chtěla zeptat…holky máte zkušenosti s banánovým Sunarem? malý je na Hippu, ale ten je dost drahý…

• Citovat
  • Upravit
11733
4.8.12 10:01

Já jsem začala s kouskama včera a super, dělal jsem zeleninovou polévku a snědla kuličky hrášku i kousky mrkve normálně, zkus pomalu, určitě na to přijde co s tím má dělat. Dneska na snídani měla rohlík se sýrem a taky v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
4.8.12 11:09

Jé ted jsem zjistila, že máme další zub :dance: ale máme dvě jedničky dole a ted nám vylezla dvojka nahoře a leze i druhá dvojka nahoře, ale jedničky nahoře nemá, není to divné :think:

• Citovat
  • Upravit
11733
4.8.12 11:26

@Katerina38 ne, ono to každému může vylézt jinak, od mojí známé dceři taky tak vylezli a vypadala jak upírek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
4.8.12 11:30

No právě bude vypadat úžasně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11733
4.8.12 11:35
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
4.8.12 11:39

KRÁSNÁ HOLČIČKA :srdce:

• Citovat
  • Upravit
262
4.8.12 13:17

Holky, Eliška se dneska postavila bez držení :) prostě seděla, a pak najednou sama vstala… A taky neskutečně hopsá, péruje na nožičkách, taky jako by tančila :D a potvůrka se naučila využívat chůvičku k tomu, aby si mě přivolala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
5.8.12 07:57

Ahoj holky, chci se zeptat, používáte ještě monitor dechu? dneska kolem půl noci mi začal řvát, ale malý byl v pohodě, jen ležel trochu mimo dosach té snímací desky, ale ne úplně, myslíte, že to bylo tím? a jak dlouho jste používaly, nebo používáte? ;)

• Citovat
  • Upravit
4553
5.8.12 09:43

Pred mesicem sem ji prestala zapinat a uz ji je 9m. Vsechno v pohode, akdyz je dlouho potichu, tak se jdu na ni mrknout. @kotaska91 pekny fotecky, ma sibalsky kukuc :-) @hvezdicka.zh to je sikula :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.8.12 20:59
@Lilalu píše:
Tak zitra 9m a stale bezzubi :pankac:

8,5m a taky bez zubů! :cert:
Iveťák se plazí, péruje na kolínkách, když odcházím tak řve pořád, úzkost má od narození :P odhazuje věci za sebe nebo vedle sebe, začala se otáčet a pást v kočárku, přitahovat se v něm do sedu, takže už ke mě cestují kšíry, protože jí chci v hlubokým kočáře udržet co nejdýl… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.8.12 21:00

@Katerina38 Dáááávno nepoužívám monitor dechu protože mi z něj utíkala a akorát to řvalo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
5.8.12 21:01

@Petrushenka my máme sporťák, ale malá už obchází nábytek a sedí od 7M :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.8.12 21:01

@Katerina38 Není, známé chlapečkovi to taky takto vylezlo :palec: