Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak my máme 9. 9 měsíců. letí to neskutečně, umí udělat papa, napodobit pejska, ty miluje a celkově zvířatka…taky tancuje
jinak se plazí rychlostí blesku, péruje na kolínkách, dostane se všude, je to záhul ho uhlídat, mé předpoklady se splnily bude to pořádný divoch, jídlu moc nedá, ale v pohybu je pořád, uvidím na paoradnu, ale asi nepřibere ani gram…dneska rekord po ranním mlíku v 7 usnul a spali jsme do 9
neskutečné......zuby máme jen dva, ale nahoře má bílé bouličky takže conevidět budou další, jinak bojujeme s kouskama v jídle, moc to nechce, natahuje, mám to zkusit později? Ještě jsem se chtěla zeptat…holky máte zkušenosti s banánovým Sunarem? malý je na Hippu, ale ten je dost drahý…
Já jsem začala s kouskama včera a super, dělal jsem zeleninovou polévku a snědla kuličky hrášku i kousky mrkve normálně, zkus pomalu, určitě na to přijde co s tím má dělat. Dneska na snídani měla rohlík se sýrem a taky v poho
Jé ted jsem zjistila, že máme další zub
ale máme dvě jedničky dole a ted nám vylezla dvojka nahoře a leze i druhá dvojka nahoře, ale jedničky nahoře nemá, není to divné ![]()
@Katerina38 ne, ono to každému může vylézt jinak, od mojí známé dceři taky tak vylezli a vypadala jak upírek ![]()
Holky, Eliška se dneska postavila bez držení
prostě seděla, a pak najednou sama vstala… A taky neskutečně hopsá, péruje na nožičkách, taky jako by tančila
a potvůrka se naučila využívat chůvičku k tomu, aby si mě přivolala ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, používáte ještě monitor dechu? dneska kolem půl noci mi začal řvát, ale malý byl v pohodě, jen ležel trochu mimo dosach té snímací desky, ale ne úplně, myslíte, že to bylo tím? a jak dlouho jste používaly, nebo používáte? ![]()
Pred mesicem sem ji prestala zapinat a uz ji je 9m. Vsechno v pohode, akdyz je dlouho potichu, tak se jdu na ni mrknout. @kotaska91 pekny fotecky, ma sibalsky kukuc
@hvezdicka.zh to je sikula ![]()
@Lilalu píše:
Tak zitra 9m a stale bezzubi
8,5m a taky bez zubů! ![]()
Iveťák se plazí, péruje na kolínkách, když odcházím tak řve pořád, úzkost má od narození
odhazuje věci za sebe nebo vedle sebe, začala se otáčet a pást v kočárku, přitahovat se v něm do sedu, takže už ke mě cestují kšíry, protože jí chci v hlubokým kočáře udržet co nejdýl… ![]()
@Katerina38 Dáááávno nepoužívám monitor dechu protože mi z něj utíkala a akorát to řvalo… ![]()
@Petrushenka my máme sporťák, ale malá už obchází nábytek a sedí od 7M ![]()