Miminka listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
10.6.12 20:57

Dcera dnes zjistila, že jde vydat zvuk i když vstahuje vzduch dovnitř (ne jen ven), tak dneska vyluzovala rozličné zvučíky :potlesk: :jazyk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.6.12 15:53

ahojky hoky,ráda bych se k vám přidala.Vojtíšek se narodil 3.11 v 18:09 .jsem od Nového Jičína.patříme do skupiny lenivějších dětí,žádné válení sudů :-( ,žádné lezení ,otočí se na bříško tak max.2krát denně aby se náhodou neřeklo,že to neumí :D ,jinak krásně papkáme příkrmy,jsme ještě kojeni,spíme celu noc.V 7 měsících měl 8kg a 69cm.vyslovuje tak akorát gaga a bebe, a krásně se umí rozčilovat a pištět :x :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.6.12 22:10

@kermi neboj on to všechno dožene ;)
my také kojíme a do dneška měl zeleninku a dneska dostal i jablíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.12 22:40

Souhlasím s pelumax.On to dožene.Však nemá kam spěchat.Také stále kojíme a přikrmujem.
Na oběd dáváme zeleninku s masem.Odpoledne na sváču ovoce a na noc kašičku.Po půlnoci se vzbudíme ještě jednou na papání a spinkáme do rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
11.6.12 22:58

Za jak dlouho po prvním příkrmu jste dávali příkrm bez dokojení?
Zatím jsem jen u „oběda“, zítra zkusím kaši (ale nejsou mi moc sympatický), koncem měsíce zkusím přidat k zelenině maso a od července ovoce jako svačinu (y). :roll: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.6.12 13:35

já jsem nedokojovala asi po 3 týdnech, sní celou misku obědu a pak kdybych ho dokojila tak by se určitě poblil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.12 14:49

Já mu dám oběd a pak ho nechám a za nějakou dobu si řekne o kojení. Nebudu ho dokojovat po jídle. Ale stejně to bylo nejlepší jen kojit-vytáhnout prso a hotovo a teď musím vyvářet.
Co jsem zkoušela obídek tak chutnal i mě a je pro děti od 4měs. nekojené a od 6měsíce kojen:brambor+cuketa+mrkev+kmín(drcený)a až se to uvaří, rozmixovat a přidat lžičku kysaný smetany a kápnout slunečnicový olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
12.6.12 17:42

Tak my máme dopoledne jogurt, na oběd zeleninu, odpoledne přesnídávka, třeba spiškotem a na večer buď kaše nebo kojení, ale zkoušela jsem dvakrát krupici a po té spala nejlíp, jinak po jídle nedokojuju, ale v noci kojím tak min. 3×. Včera jsme byli na neurologii a prej sme dost napřed :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.6.12 21:39

A kolikrát denně kojíte? já kojím za celý den 4-5krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.6.12 22:14
Díky holky :palec:
Jelikož jsem začala s příkrmama teprve od 1/6, tak kojím stále stejně - cca 8× denne urcite :-o
@kermi píše:
A kolikrát denně kojíte? já kojím za celý den 4-5krát
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.12 23:00

Jé já to ani nepočítám, když je protivný tak mu nabídnu a někdy se pořádně napije a někdy jen cucne-na žízeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
14.6.12 17:28

Já kojím ráno a večer a pak v noci několikrát, občas se stane, že dostane i jednou běhěm dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.6.12 22:07

Ahoj, naše Eliška se narodila 7. 11 v Třinci, je to rychlík, leze, sedí, staví se, po postýlce místo spaní cestuje :-) Dávám jí přesnídávky, oběd a večer kaši, ale všechno zapíjí mlíkem, netuším, jestli se kojení někdy zbavíme :lol: Aspoň v poledne už by to pomalu chtělo, tak nevím, až půjdem v červenci k doktorovi, zeptám se, jestli ho Eliška nemá začít zapíjet čajem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
16.6.12 22:34

@hvezdicka.zh já co jsem začala s příkrmy, tak jsem začala i s čajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.6.12 13:04

No to jsem si taky tak nějak myslela, akorát doktor říkal, že když je kojená, stačí to do desátého měsíce. Ale přes léto začnu asi taky dávat čaje. Akorát nevím, jak to zvládnem se spaním, Eliška je tak živá, že když ji dám do postýlky, jen po ní leze a cestuje a prostě nepoleží, takže mi usíná při kojení. Vím, že to není ideální, ale je fakt, že třeba večer mi to problém nedělá, každopádně v poledne bych to chtěla už odbourat, ať to pak nějak přes léto zvládáme líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí