Poradna duly
Jana Čurdová
Kde jsou ty časy, kdy jsem malou položila na dečku a ona ležela i 1,5 hodiny na jednom místě a hrála si a já jsem ještě dospávala ![]()
@kotaska91 píše:
Kde jsou ty časy, kdy jsem malou položila na dečku a ona ležela i 1,5 hodiny na jednom místě a hrála si a já jsem ještě dospávala
@marrcellka Ahoj
Dcera sedí jen v lehátku, je v něm důlek a může se opřít ručkama po straně. V kočárku jen leží, ví proč - sportak se mi těžce nelíbí a tak musí v korbě zůstat co nejdéle ![]()
@Petrushenka taky se mi víc líbil hluboký, ale už jusem si nějak zvykla ![]()
Ahoj, naše Eliška nejen sedí, ta už stojí a obchází nábytek
Ale ona je už od narození hrozně netrpělivá a pořád jakoby někam spěchala… Právě mi připadalo hrozně legrační, když se mě doktor ve středu zeptal, jestli už si sama sedá ![]()
Včera jsem byla s malou na prohlídce v osmi měsících, váha 8,5 kila, délka 74 cm, prý je všechno v normě, ale nějak se podivovala nad tím, že ještě neumí paci paci a jak jsi veliká…učíte už tohle děti a co už umí? Přiznám se že na ni nemám tolik času jako na prvního syna, ten už takový blbinky asi uměl, ale už si to nějak přesně nepamatuji. Trochu jsem se zastyděla a při odchodu jsem řekla mudře, že do příště něco nacvičíme. ![]()
Ahoj, Lenka je 4.11. a paci paci ani jak je velka neumi. Nedavno zacala popolezat, jinak se plazi. Venuju se ji dost, ale zase ji nechci do niceho tlacit. Ona se to nauci. Vsak je to jen mimi, co se uci, tak na ne musime pomalu. ![]()
@kotaska91 píše:
Taky to neumíme, my jsme v 8 M měli 6,5 kg a 63 cm
Takové míry měl syn ve třech měsících, vypadal jako panáček Michelin, božské faldíky pěkně jeden vedle druhého, už z toho naštěstí vyrostl. ![]()
Ahoj, no docela zvláštní paní doktorka… My jsme byly na prohlídce minulý týden, Eliška měří 67 centimetrů a váží necelých osm kilo, což jsou „normální“ výsledky (samozřejmě nejdůležitější je, aby bylo miminko zdravé, jen mě zaráží ten výraz „normální“). Paci paci malá taky nedělá, podle mě je tohle období, kdy to to miminko ještě až tak moc nechápe, spíš to udělá náhodou než schválně…
Jak se učí dítě, aby ukázalo jak je veliké? já dceři zvedám ručičky a u toho povídám „Ukaž jak je ivetka veliká? - zvednu ruce - Táhle je veliká“ ale těžce mi an to prdí a vadí jí, jak jí zvedám ručičky ![]()
@Petrushenka tak já to Julince pouze říkám a zvedám svoje ruce ať mě napodobí, a někdy to dokáže, tak učím i papa ![]()
@Petrushenka delam tyo stejne, ale ji ji to sumak. Vic se smeje na paci paci, ale taky to jeste neumi.