Poradna duly
Jana Čurdová
My jsme od Kolína.Takže samé K
Kdy se vaše zlatíčka narodili? JÁ mám zlobidýlko Maximka a dneska se vstávat už ve dvě hodiny ![]()
Už se stavíme na 4
a dneska ráno se pokusila sama posadit, ale přepadla dozadu, ale zachytila se o autosedačku ![]()
Maxík mi tady obchází gauč a několikrát se svalil.Dneska se frajer u gauče otočil a opíral se zádíčkama.Někdy mám z něj šoky jak se potácí.Do chodítka ho nechci dávat a ani ho nemáme,protože jak se staví tak zapojuje ty správné svaly než při odrážení v chodítku.
Mám kamarádku,která mi jako argument řekla,že když je kluk na podlaze tak,že nic neudělá tak ho dá do chodítka.
Holky muzu se k vam pridat? Mam holcicku narozenou 19.11., bojujeme s prikrmy, po zelenince ted testujeme ovoce, valime sudy a hodne povidame, zatim eggg, gugu, nenene a tak ![]()
My jsme docela lenivý,ale zaručeně nás rozpohybuje pískaci hračka
Vypadá to že malej bude pařmen B-)
@veruneska Taky u nás zelenina moc nejede, ale postupně se to zlepšuje, zato přesnídávku a jogurt sní celý ![]()
nám také zatím všechno jede,ikdyž se na to netváří
ale maminka mu to ochutná dělá,že je to dobrota ![]()
Holky kolik už vaši miláčci váží?My jsme měli na 6 mesíční prohlídce 7,330g a to jsme se narodily jen s 2,410g.Myslím že
jsme to krasne dohnali ![]()
@Pajisekjupisek krásný míry.My měli na 6měsících 9kg a 68cm,ale měl velkou startovací váhu 4560g a zítra 11.6 je Maxíkovi 7měsíců.Brrrr toto letí za chvilku půjde do školky ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám přidala
Dcera se narodila 24.11. s 2895g a ted váží přibližně 6,5kg, za poslední dva měsíce se váha dost zpomalila. S příkrmy jsem začla 1.6., zatím jsme na mrkvi a bramboru a budu zkouset další druhy, šmakuje jí to
Válí sudy a žvatlá bababa a mamama když jí rozčiluju ![]()
tak my jsme na 6 M kontrole měli 6,5 kg a 62 cm a porodní váha byla 3020 g a 47 cm. U nás se říká máma a ham, někdy mňam a pérujeme na čtyřech
Mala mela v 6m vahu 6,5 kg a delku 67 cm, je to dlouhanka
. Narodila se s vahou 2,7 kg a 48 cm. Novinkou vikendu je u nas posunovani dozadu ![]()