Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Vás s Natálkou zdravíme, my máme Elišku a bydlíme na druhým konci republiky
Jak se Natálce daří?
DĚKUJEME
Heeee a kdepak bydlité?
Natálce se daří výborně akorát posledn dny nějak neustále kňourá a nevydrží chviličku sama :/ A to byla takové hodné miminko :/ Njn časy se mění ![]()
A kolik je Elišce?
Ale zas je fajn mít zdravé a veselé dítě…
to moje zase huláká z postýlky, asi má žízeň, sama neusne, tak ji frčím nakojit ![]()
Zdravím, můžu se přidat do diskuze?
Mám Martinku, narodila se 19.11.2011, bydlíme v Prostějově. Malá je neskutečně hodná, je to pravý opak jejího brášky(v září 3 roky). Hraje si sama, pozoruje okolí, říká při tom pořád mama máma. Zkouší lézt, péruje na kolenách, válí sudy, když si k ní lehnu opře se o mě a je spokojená, že má lepší výhled. Krásně jí (maso+zelenina, jogurty, přesnídávku slupne celou a pak se ještě hladově dívá na dno skleničky, když jí ukážu, že je spapaná:-), banány, piškoty). Kojím pořád, přes den asi třikrát, v noci taky. Vypije i dvě flašky čaje, zvlášť když byly ty vedra, chutná jí i voda. Od sedmi týdnů do čtyř měsíců měla třmeny, ale zvládala to statečně, byla zvyklá na méně pohybu, od narození je v látce. Dole má dva zuby a už víc jak dva týdny jí lezou nahoře tři naráz, takže když je náhodou protivka, vím proč. Nejvíc v kurzu jsou hračky, které mají kola nebo vrtule, takže už začíná boj o věci, bráška nechce nic půjčovat.
A ještě dotaz, sedí už vaši prcci v kočárku?
@marrcellka u nás se sedí, malá už se sama posadí a obchází obývák po 4 ![]()
Náběh na sed už je, ze čtyř si sedne na bobek, ale je hodně předkloněná a opřená o ruce.