Miminka listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
18.6.12 16:54
Taky uspávám při kojení, ale v poslední době se mi stává častěji, že neusne a musím jí pak uspávát. Třeba hodinu po „uspání“ teprv zabere :zed: Já nedokojovala po jídle cca za týden, týden a půl, ale po dvou hodinách chce stejně jíst, myslela jsem, že vydrží víc…
@hvezdicka.zh píše:
No to jsem si taky tak nějak myslela, akorát doktor říkal, že když je kojená, stačí to do desátého měsíce. Ale přes léto začnu asi taky dávat čaje. Akorát nevím, jak to zvládnem se spaním, Eliška je tak živá, že když ji dám do postýlky, jen po ní leze a cestuje a prostě nepoleží, takže mi usíná při kojení. Vím, že to není ideální, ale je fakt, že třeba večer mi to problém nedělá, každopádně v poledne bych to chtěla už odbourat, ať to pak nějak přes léto zvládáme líp…

Příspěvek upraven 18.06.12 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
18.6.12 19:48

Já jsem asi 5,5 měsíců uspávala v koši, vozila a vozila, až jsem řekla dost a dala do postýlky, řvala asi 2 dny pak ji to přešlo a usíná nádherně v postýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
20.6.12 09:48

No jo, jenže Eliška neřve, ale trajdá si po postýlce, takže vydrží klidně hodinu sama, pokud nebourá, jenže prostě sama nelehne a nespí, jenže v sedmi měsících ještě spánek potřebuje. Zívá, žmoulá oči, ale prostě neusne. A pak je najednou přetažená a je zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.6.12 13:41

Mame to uplne stejne, vcera vecer cestovala v postylce 2 hodiny…nerve jen proste vali sudy, je na brise a kouka, rozvazuje snurky od mantinelu,,, vztekat se zacne az se nejak sprajcne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
20.6.12 14:29

U nás to samé, sama už dávno nezabere, to se stalo pouze dvakrát :think: Naučila jsem si jí usínat na boku, obě ležíme vedle sebe, ale má takovou divnou potřebu si několikrát zařvat a vztekat se a pak najedou spí… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
20.6.12 15:07

Přestala jsem jí na noc zavinovat, kort v těchto vedrech, ale budí se mi co hodinu a tričtvrtě :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
20.6.12 16:18

Tak nám se spaní zlepšilo, večer se budí už jen 2- 3×, ale usíná sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.6.12 10:59

To jsem ráda, že v tom nejsem sama, lidi kolem mě si myslej, že jsem divná, když mi Eliška neusíná sama :| Ty horka jí teď taky dávaj zabrat, myslím, že v noci sebou šije o to víc, ale až se ochladí, tak uvidíme, jesstli je to tím :D Je jak pytlík plný blech, má neskutečné množství energie a kolikrát se nezklidní ani při kojení, tahá mě za ramínka od podprsenky, natahuje a krčí nohy, sahá mi na obličej :lol: Ale je to sluníčko, nevím, co bych si bez ní počla… A zase si říkám radši neskutečně živé dítě, než aby jí něco bylo :andel: Jinak včera se poprvé vykakala do nočníku, i když zcela bezděčně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
21.6.12 13:14
bobek :palec: :potlesk: :mrgreen:
Taky jsem za jelimana, že mi neusne sama a prý proč jí nedám do postýlky, že by usnula… stačí že jí jen položím a už řve, je náročná na pozornost :hug:
@hvezdicka.zh píše:
To jsem ráda, že v tom nejsem sama, lidi kolem mě si myslej, že jsem divná, když mi Eliška neusíná sama :| Ty horka jí teď taky dávaj zabrat, myslím, že v noci sebou šije o to víc, ale až se ochladí, tak uvidíme, jesstli je to tím :D Je jak pytlík plný blech, má neskutečné množství energie a kolikrát se nezklidní ani při kojení, tahá mě za ramínka od podprsenky, natahuje a krčí nohy, sahá mi na obličej :lol: Ale je to sluníčko, nevím, co bych si bez ní počla… A zase si říkám radši neskutečně živé dítě, než aby jí něco bylo :andel: Jinak včera se poprvé vykakala do nočníku, i když zcela bezděčně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.6.12 20:19

No jo, všichni mají pocit, že spolkli všechnu moudrost a mají patent na rozum. Co já se natrápila s poznámkami typu: kdyby měla dudlík, kdybys ji nechala vyřvat, kdyby, kdyby… Ale marný, holt máme živější miminko, ostatně má to mít po kom :mrgreen: Ale včera jsme měli vítání občánků a řekla bych, že tam docela vyčnívala mezi ostatními dětmi… Asi to je trochu nafoukané, ale jsem prostě ráda, že je, jaká je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
21.6.12 20:42
Ale prd nafoukaný, krásný to je :palec: :dance:
@hvezdicka.zh píše:
No jo, všichni mají pocit, že spolkli všechnu moudrost a mají patent na rozum. Co já se natrápila s poznámkami typu: kdyby měla dudlík, kdybys ji nechala vyřvat, kdyby, kdyby… Ale marný, holt máme živější miminko, ostatně má to mít po kom :mrgreen: Ale včera jsme měli vítání občánků a řekla bych, že tam docela vyčnívala mezi ostatními dětmi… Asi to je trochu nafoukané, ale jsem prostě ráda, že je, jaká je :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
22.6.12 11:14

No, tak jsem si říkala, že mě dneska časově nic netlačí, tak Elišku zas zkusím nechat vyřádit v postýlce… Tak řádila, odpojila mi od chůvičky monitor dechu (čímž spustila alarm), ale spát ne… A pak zas kňukla, že má žízeň, a při kojení usnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.7.12 13:59

Holky, tak to naše dítko si klidně samo vlezlo do sedátka :dance: je to rošťák, myslím, že za chvíli už bude chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.7.12 21:48

My jsme 3.11.011 a jsme z Prahy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.7.12 08:48

A jste holčička nebo kluk? :mavam: :mavam: