Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja jsem ráda, že je mám oba u sebe
když jsem čekala maleho tak mě to bříško hrozně trápilo pořád unavena a mala je takovej dablík že to byl mazec
![]()
NO jasně, to si říkám taky
Tak snad to bude pěkně v pohodě… Teď mám týden zpožděnou menstruaci, tak nevím, jestli to už brzy nebude fakt aktuální
A jak se cítíš?
NO já mám taky doma ďáblíka, tak uvidíme, asi to bude taky náročnější, ale právě si říkám, že to zvládly ostatní… Jenom to odloučení, až budu v porodnici, to asi obrečím ![]()
Ahojky
Dlouho jsem tu nepsala… Malý se narodil 27.11.2011 a za chvilku se mu narodí bráška
Termín mam 25.8 tak už je to docela náročný.. Malej je hroznej živel tak jsem pořád unavená. Neni to žádnej med stim mím pupkem
Už bych to chtěla mít za sebou… ![]()
Nám se to tu teda rozrůstá ![]()
@Pajisekjupisek gratuluji, já mám termín za 3 týdny
Tři týdny… tak to si pěkně odpočni, to je teď asi to nejdůležitější
Mně vyšel test negativní, tak asi ještě není správný čas…
Díky moc
Tak to je náhodička budeme mít obě dětičky stejně staré
![]()
Za málo… To teď budu trochu vyčuhovat s jedním prckem
Ty jo, dva týdny zpoždění a nic… A co ti vaši prvoprckové? Naše Eliška dneska má hluchý den - venku absolutně nevnímala, co jí říkám, trochu zlobila, tak doufám, že se z toho vyspí
Ať žije období vzdoru
Ale ve středu jsme byli ve Zlíně v ZOO a mmoc doporučuju, je to tam fakt krásný… a pro mimča super, hlavně přes týden.
@hvezdicka.zh určitě se brzo taky dočkáte
Držím
My byli před měsícem v Plzenské zoo a moc jsme si to užily. Malý byl nadšený a k nezastavení
Všechno nám musel ukázat
Zlobidýlko naše má hlučný den pořád je to dáblík
Hlavně má ze mě hroznou srandu, když se rozčiluji a dělá vše na just
Je to dost náročný se za ním tulenit
Zítra se chystáme na Klatovskou pout tak se moc těším jak se vyřádí miláček ![]()
Tak si to užijte, určitě to bude super! No, co se mě týče, jsem ze sebe trošku zmatená
Dřív jsem chtěla hodně dětí, ale teď mám pocit, že bych si vystačila i s tou naší zlobejdou, vlastně chci mimčo spíš racionálně, aby nebyla sama. Užívám si každý den s ní a chci to tak i s druhým miminkem, zároveň vím, že ho chci co nejdřív už jen proto, abych pak s nimi mohla zase podnikat spoustu věcí, protože ten první rok toho člověk moc nespáchá, tak si říkám, ať už tohle máme za sebou (i když jak říkám - užít si to hodlám). Dává to smysl?
Ahoj holky, tak malý se narodil 10.7. v 9:45, vážil 3160 g a měřil 49 cm, porod akutním císařem pro odlučování placenty
Jéé tak to moc gratuluji
Hlavně že vše dobře dopadlo
Přeji hlavně zdravíčko
a brzký zotavení po porodu ![]()