Miminka listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.13 00:18

Holky ja jsem ráda, že je mám oba u sebe :) když jsem čekala maleho tak mě to bříško hrozně trápilo pořád unavena a mala je takovej dablík že to byl mazec :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.7.13 20:44

NO jasně, to si říkám taky :-) Tak snad to bude pěkně v pohodě… Teď mám týden zpožděnou menstruaci, tak nevím, jestli to už brzy nebude fakt aktuální :lol: A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.7.13 20:45

NO já mám taky doma ďáblíka, tak uvidíme, asi to bude taky náročnější, ale právě si říkám, že to zvládly ostatní… Jenom to odloučení, až budu v porodnici, to asi obrečím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 21:24

Ahojky :mavam: Dlouho jsem tu nepsala… Malý se narodil 27.11.2011 a za chvilku se mu narodí bráška :* Termín mam 25.8 tak už je to docela náročný.. Malej je hroznej živel tak jsem pořád unavená. Neni to žádnej med stim mím pupkem :lol: Už bych to chtěla mít za sebou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.7.13 09:23

To už uteče, hlavně buďte zdraví :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
8.7.13 11:47

Nám se to tu teda rozrůstá :mrgreen:
@Pajisekjupisek gratuluji, já mám termín za 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.7.13 12:21

Tři týdny… tak to si pěkně odpočni, to je teď asi to nejdůležitější :( Mně vyšel test negativní, tak asi ještě není správný čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 13:10

Díky moc :) Tak to je náhodička budeme mít obě dětičky stejně staré :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.7.13 11:10

Za málo… To teď budu trochu vyčuhovat s jedním prckem :,( Ty jo, dva týdny zpoždění a nic… A co ti vaši prvoprckové? Naše Eliška dneska má hluchý den - venku absolutně nevnímala, co jí říkám, trochu zlobila, tak doufám, že se z toho vyspí :) Ať žije období vzdoru :? :mrgreen: Ale ve středu jsme byli ve Zlíně v ZOO a mmoc doporučuju, je to tam fakt krásný… a pro mimča super, hlavně přes týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.13 21:58

@hvezdicka.zh určitě se brzo taky dočkáte :hug: Držím :palec: My byli před měsícem v Plzenské zoo a moc jsme si to užily. Malý byl nadšený a k nezastavení :lol: Všechno nám musel ukázat :potlesk: Zlobidýlko naše má hlučný den pořád je to dáblík 8o :lol: Hlavně má ze mě hroznou srandu, když se rozčiluji a dělá vše na just :zed: Je to dost náročný se za ním tulenit :lol: Zítra se chystáme na Klatovskou pout tak se moc těším jak se vyřádí miláček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.7.13 13:17

Tak si to užijte, určitě to bude super! No, co se mě týče, jsem ze sebe trošku zmatená :x Dřív jsem chtěla hodně dětí, ale teď mám pocit, že bych si vystačila i s tou naší zlobejdou, vlastně chci mimčo spíš racionálně, aby nebyla sama. Užívám si každý den s ní a chci to tak i s druhým miminkem, zároveň vím, že ho chci co nejdřív už jen proto, abych pak s nimi mohla zase podnikat spoustu věcí, protože ten první rok toho člověk moc nespáchá, tak si říkám, ať už tohle máme za sebou (i když jak říkám - užít si to hodlám). Dává to smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
15.7.13 14:58

Ahoj holky, tak malý se narodil 10.7. v 9:45, vážil 3160 g a měřil 49 cm, porod akutním císařem pro odlučování placenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.13 22:20

Jéé tak to moc gratuluji :potlesk: Hlavně že vše dobře dopadlo :hug: Přeji hlavně zdravíčko :kytka: a brzký zotavení po porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.7.13 12:37

Taky přeju moc zdravíčka, snad už jste oba fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie