Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Křídla13 píše:
Dle mého názoru, tvé rady nestojí ani za zlámanou grešli![]()
![]()
Tak zase někdy
tak jednu radu a zadarmo ještě poskytnu. Neptat se cizích laiků na internetu, zeptat se lékaře.
@Křídla13 píše:
Ale já se na nic neptala kočičko, tak neraď ani zadarmo
na Tebe je stejně každý rady škoda. Ještě Ti tu teče mlíko po bradě.
To ještě neznamená, že víš více než já
jestli sbíráš příspěvky tímto stylem, tak spíš nevíš nic ![]()
@Křídla13 píše:
To ještě neznamená, že víš více než jájestli sbíráš příspěvky tímto stylem, tak spíš nevíš nic
tak se nám ukaž co víš ![]()
Dívčině jsem její otázku zodpověděla v soukromé zprávě a myslím, že tobě opravdu nic nedlužím. Myslím, že zde již bylo vyřčeno vše. Nováčkovi jsi neporadila a sebe ztrapnila, opravdu už nemám zájem o konverzaci s tebou, děkuji stačilo. ![]()
@Křídla13 píše:
Dívčině jsem její otázku zodpověděla v soukromé zprávě a myslím, že tobě opravdu nic nedlužím. Myslím, že zde již bylo vyřčeno vše. Nováčkovi jsi neporadila a sebe ztrapnila, opravdu už nemám zájem o konverzaci s tebou, děkuji stačilo.
Chtěla bych miminko vím že mi spousta holek tady napíše že jsem na miminko mladá a mám čas. Je mi 22 let a příteli bude taky 22let. Máme rodinný baráček který jsme dostali od rodičů. Jenže já bych miminko chtěla hned za to přítel říká že až příští rok. Také chceme i svatbu. Abych došla k věci. Jak teda můžu otěhotnět stačí aby se do mě vystříkal ja dam nohy na pár minut na horu a miminko bude? Asi to takhle nejde u každého že? Ovulaci mám 24.9..děkuji za odpověd a hlavně prosím aby mě tady někdo nebral za uplnou krávu která o tom nic neví
@Anonymní píše:
Chtěla bych miminko vím že mi spousta holek tady napíše že jsem na miminko mladá a mám čas. Je mi 22 let a příteli bude taky 22let. Máme rodinný baráček který jsme dostali od rodičů. Jenže já bych miminko chtěla hned za to přítel říká že až příští rok. Také chceme i svatbu. Abych došla k věci. Jak teda můžu otěhotnět stačí aby se do mě vystříkal ja dam nohy na pár minut na horu a miminko bude? Asi to takhle nejde u každého že? Ovulaci mám 24.9..děkuji za odpověd a hlavně prosím aby mě tady někdo nebral za uplnou krávu která o tom nic neví
Je mi 22 let a příteli 28. Dva roky jsme se snažili o miminko a není to tak jednoduché. Jak si představuješ. Mně třeba zabralo po styku spát na břiše..
@JuliF píše:
Je mi 22 let a příteli 28. Dva roky jsme se snažili o miminko a není to tak jednoduché. Jak si představuješ. Mně třeba zabralo po styku spát na břiše..
včera jsme měli styk nechavala jsem asi 3 minuty nohy nahoře tak uvidím no budu se snažit každý den
@Anonymní píše:
včera jsme měli styk nechavala jsem asi 3 minuty nohy nahoře tak uvidím no budu se snažit každý den
I když do toho budete bušit jak králíci, nemáš nikde jistotu, že otěhotníš. Jestli si brala antikoncepci nebo tak.. Hlavně, když se na to upneš, tak to just nepůjde.
@JuliF píše:
I když do toho budete bušit jak králíci, nemáš nikde jistotu, že otěhotníš. Jestli si brala antikoncepci nebo tak.. Hlavně, když se na to upneš, tak to just nepůjde.
Antikoncepci neberu
@JuliF píše:
Tím lépe
jenže celou noc jsem cítila jak to semne vytékalo ![]()
@Anonymní píše:
jenže celou noc jsem cítila jak to semne vytékalo
Zlatíčko.. To tam nezůstane.. To je jasné, že to vyteče.. K vajíčku se dostanou maximálně dvě.. ![]()