Miminko?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
6.5.16 18:59
@Křídla13 píše:
Dle mého názoru, tvé rady nestojí ani za zlámanou grešli :* :* :* Tak zase někdy ;)

tak jednu radu a zadarmo ještě poskytnu. Neptat se cizích laiků na internetu, zeptat se lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.5.16 19:01

Ale já se na nic neptala kočičko, tak neraď ani zadarmo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.16 20:42
@Křídla13 píše:
Ale já se na nic neptala kočičko, tak neraď ani zadarmo :roll:

na Tebe je stejně každý rady škoda. Ještě Ti tu teče mlíko po bradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.5.16 20:51

To ještě neznamená, že víš více než já :palec: jestli sbíráš příspěvky tímto stylem, tak spíš nevíš nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.16 21:10
@Křídla13 píše:
To ještě neznamená, že víš více než já :palec: jestli sbíráš příspěvky tímto stylem, tak spíš nevíš nic :mavam:

tak se nám ukaž co víš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.5.16 21:28

Dívčině jsem její otázku zodpověděla v soukromé zprávě a myslím, že tobě opravdu nic nedlužím. Myslím, že zde již bylo vyřčeno vše. Nováčkovi jsi neporadila a sebe ztrapnila, opravdu už nemám zájem o konverzaci s tebou, děkuji stačilo. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.16 21:31
@Křídla13 píše:
Dívčině jsem její otázku zodpověděla v soukromé zprávě a myslím, že tobě opravdu nic nedlužím. Myslím, že zde již bylo vyřčeno vše. Nováčkovi jsi neporadila a sebe ztrapnila, opravdu už nemám zájem o konverzaci s tebou, děkuji stačilo. :poblion:
:mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 10:20

Chtěla bych miminko vím že mi spousta holek tady napíše že jsem na miminko mladá a mám čas. Je mi 22 let a příteli bude taky 22let. Máme rodinný baráček který jsme dostali od rodičů. Jenže já bych miminko chtěla hned za to přítel říká že až příští rok. Také chceme i svatbu. Abych došla k věci. Jak teda můžu otěhotnět stačí aby se do mě vystříkal ja dam nohy na pár minut na horu a miminko bude? Asi to takhle nejde u každého že? Ovulaci mám 24.9..děkuji za odpověd a hlavně prosím aby mě tady někdo nebral za uplnou krávu která o tom nic neví

• Citovat
  • Upravit
2314
20.9.16 10:22
@Anonymní píše:
Chtěla bych miminko vím že mi spousta holek tady napíše že jsem na miminko mladá a mám čas. Je mi 22 let a příteli bude taky 22let. Máme rodinný baráček který jsme dostali od rodičů. Jenže já bych miminko chtěla hned za to přítel říká že až příští rok. Také chceme i svatbu. Abych došla k věci. Jak teda můžu otěhotnět stačí aby se do mě vystříkal ja dam nohy na pár minut na horu a miminko bude? Asi to takhle nejde u každého že? Ovulaci mám 24.9..děkuji za odpověd a hlavně prosím aby mě tady někdo nebral za uplnou krávu která o tom nic neví

Je mi 22 let a příteli 28. Dva roky jsme se snažili o miminko a není to tak jednoduché. Jak si představuješ. Mně třeba zabralo po styku spát na břiše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 10:28
@JuliF píše:
Je mi 22 let a příteli 28. Dva roky jsme se snažili o miminko a není to tak jednoduché. Jak si představuješ. Mně třeba zabralo po styku spát na břiše..

včera jsme měli styk nechavala jsem asi 3 minuty nohy nahoře tak uvidím no budu se snažit každý den

• Citovat
  • Upravit
2314
20.9.16 10:31
@Anonymní píše:
včera jsme měli styk nechavala jsem asi 3 minuty nohy nahoře tak uvidím no budu se snažit každý den

I když do toho budete bušit jak králíci, nemáš nikde jistotu, že otěhotníš. Jestli si brala antikoncepci nebo tak.. Hlavně, když se na to upneš, tak to just nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 10:43
@JuliF píše:
I když do toho budete bušit jak králíci, nemáš nikde jistotu, že otěhotníš. Jestli si brala antikoncepci nebo tak.. Hlavně, když se na to upneš, tak to just nepůjde.

Antikoncepci neberu

• Citovat
  • Upravit
2314
20.9.16 10:44
@Anonymní píše:
Antikoncepci neberu

Tím lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 11:01
@JuliF píše:
Tím lépe :)

jenže celou noc jsem cítila jak to semne vytékalo :(

• Citovat
  • Upravit
2314
20.9.16 11:02
@Anonymní píše:
jenže celou noc jsem cítila jak to semne vytékalo :(

Zlatíčko.. To tam nezůstane.. To je jasné, že to vyteče.. K vajíčku se dostanou maximálně dvě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová