Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím četa jsem že: Nastane-li ejakulace mezi pátým a třetím dnem před ovulací, je vysoce pravděpodobné, že se narodí holčička, jelikož chromozomy X jsou odolnější a déle přežívají. Jestliže spermie proniknou do ženy těsně kolem ovulace (v den ovulace, den před ní nebo po ní) je vysoká pravděpodobnost, že dítě bude chlapec.
Zajímá mě jaký na to máte názor vy? Dá se tomu aspon trochu věřit?
@Anonymní píše:
Chtěla bych miminko vím že mi spousta holek tady napíše že jsem na miminko mladá a mám čas. Je mi 22 let a příteli bude taky 22let. Máme rodinný baráček který jsme dostali od rodičů. Jenže já bych miminko chtěla hned za to přítel říká že až příští rok. Také chceme i svatbu. Abych došla k věci. Jak teda můžu otěhotnět stačí aby se do mě vystříkal ja dam nohy na pár minut na horu a miminko bude? Asi to takhle nejde u každého že? Ovulaci mám 24.9..děkuji za odpověd a hlavně prosím aby mě tady někdo nebral za uplnou krávu která o tom nic neví
Zakladatelko, u každého funguje něco jiného. O mě se například jen chlap otře a já jsem těhotná (samozřejmě když neberu HA to jediný u mě zaručuje ochranu protože jsem dokázala otěhotnět aj přes tělísko), ale jsou ženy co se snaží roky dělají vše možné i nemožné a nedaří se jim. Nad tím bych být tebou, ale zatím nepřemýšlela hlavně pokud přítel chce dítě až za rok, tak přeci není nejlepší nápad najust otěhotnět hned ne?
No, u nás byl sex 2 dny před ovulací. Máme holku.
teoreticky to funguje kvůli tomu, že spermie nesoucí ženské pohlaví jsou odolnější a vydrží v těle matky déle. Naproti tomu spermie nesoucí pohlaví mužské jsou míň odolné, za to ale rychlejší a při ejakulaci v době ovulace předhoní ty co nesou v genu ženské pohlaví.
@klarushka nedělej to a počkej, až bude chtít on. Pokud on teď dítě nechce, respektuj to. Zařiďte si třeba nejdřív tu svatbu, zvelebte baráček a dítě může být i za rok, ne? našetři si peníze na dobu mateřské, budou se hodit.
Úspěšnost otěhotnění při ovulaci se udává okolo 20%, takže vlastně to, že tohle uděláš, vůbec nemusí znamenat, že hned otěhotníš.
@Padme93 píše:
@klarushka nedělej to a počkej, až bude chtít on. Pokud on teď dítě nechce, respektuj to. Zařiďte si třeba nejdřív tu svatbu, zvelebte baráček a dítě může být i za rok, ne? našetři si peníze na dobu mateřské, budou se hodit.Úspěšnost otěhotnění při ovulaci se udává okolo 20%, takže vlastně to, že tohle uděláš, vůbec nemusí znamenat, že hned otěhotníš.
omylem cituješ mě, ale já zakladatelka nejsem
. Já už svoje 2 děti mám ![]()
@Anonymní píše:
Chtěla bych miminko vím že mi spousta holek tady napíše že jsem na miminko mladá a mám čas. Je mi 22 let a příteli bude taky 22let. Máme rodinný baráček který jsme dostali od rodičů. Jenže já bych miminko chtěla hned za to přítel říká že až příští rok. Také chceme i svatbu. Abych došla k věci. Jak teda můžu otěhotnět stačí aby se do mě vystříkal ja dam nohy na pár minut na horu a miminko bude? Asi to takhle nejde u každého že? Ovulaci mám 24.9..děkuji za odpověd a hlavně prosím aby mě tady někdo nebral za uplnou krávu která o tom nic neví
Úplná kráva jsi, pokud tento dotaz myslíš vážně
![]()
Barák máte, ok. Co práce, plat? Budeš se mít po mateřské kam vrátit? A tvůj chlap ví, že nemáš žádnou HA? Nebo ho chceš podvést, protože ty zrovna chceš miminko teď hned???
@Šmoulice píše: Úplná kráva jsi, pokud tento dotaz myslíš vážně![]()
![]()
Co dodat?
![]()