Miminko 6,5m nemůže usnout

12.12.15 20:31

miminko 6,5m nemůže usnout

Ahoj, poprosím o akutní radu! Malej 6,5m se dosud budil max 1-2× za noc na kojení a jinak spinkal. Včera byl vzhůru co 3 hodiny a dneska nemohl usnout, pořád se převracel na bříško, péroval na kolínkách a boural hlavičkou do postýlky. Máte někdo podobnou zkušenost? Jsem z něho nešťastná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.12.15 20:32

@Pavluška24 rostou mu tesáky? může být proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
12.12.15 20:34

Poznal nové pozice, tak to zkouší…I u nás si to jednu chvíli pamatuju, nezbývá než upravovat a počkat, až v nějaké pozici usne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 20:35

@martina.se já to právě nepoznám, v pusince nic vidět nemá, všechno okusuje a slintá už pár měsíců…zuby je to jediné, co mě napadá, jinak vážně nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.15 20:35

@Pavluška24 klid, pár dní a uvidíš.. ;) to se prostě stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 20:37

@pannda když on u toho hrozně pláče a pérovat už nějakou dobu umí, tak nevím, jestli se tak nesnaží jenom někam/ pro něco dostat, ale netuším proč.. období „asi zuby“ máme už tak dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.12.15 20:38

Myslím, že to budou zlobivé zoubky…, ale jak říká moje kamarádka trojnásobná matka na každý můj dotaz prvorodičky…,,to je takový období, to neřeš" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
12.12.15 20:38

@Pavluška24 u nás teď taky tak. Má 6,5 měsíce a před pár dny vylezly dva zoubky, takže je pěkně protivná, nemůže usnout a když už usne je neklidná a budí se každou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
12.12.15 20:40

Ahoj, našemu bude 10m, manžel je teď nemocný, spí v obýváku, tak jsem na malého v ložnici sama…včera jsem vstávala 10× za noc! Taky přemýšlím, co se děje, byli jsme u doktorky cca před týdnem, měl teploty, taky jsem říkala, že zuby, ale podle ní to není tak nalité, aby se mu prořezávaly. Tak 2-3× za noc kojím, zbytek je podat dudlík, někdy ani to nestačí a chce pochovat. Mohla bych kojit ale klidně i 10×, to mám jistotu, že by usnul. Už je to úmorné. Přemýšlela jsem, dát na noc nebo v noci umělé mléko, ale nechci ho odstavit, nevím, jestli by to šlo. Tak jsem zvědavá za každý poznatek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.12.15 20:40

Muze to byt také tim, ze zpracovává zážitky ze dne…je to normální, muj syn 18 měs ma do ted obcas noc, kdy se probudí a nemuze znovu usnout, pomaha mu ukojit se do spánku… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.12.15 20:43

@Pavluška24 Můžou to být zuby, může to být nějaký prudč´ší psychomotorický rozvoj. Kluk se mi s lezením najednou začal budit častěji než jako novorozenec a lezl i v tom spaní. Chce to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.12.15 20:47

Mi to syn dělával taky. Vždycky je období, kdy spí celou noc jako dudek a pak je období, kdy se budí několikrát za noc. Předtím to bylo ok, vytáhla jsem prso a bylo :D spala jsem v sedě do dalšího jeho probuzení, teď už to nejde :D takže vyčkávej, ono to přejde, to je prostě období, kdy se toho strašně moc děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
12.12.15 20:48
@Pavluška24 píše:
@pannda když on u toho hrozně pláče a pérovat už nějakou dobu umí, tak nevím, jestli se tak nesnaží jenom někam/ pro něco dostat, ale netuším proč.. období „asi zuby“ máme už tak dva měsíce

přesně i u nás…neřešila jsem to, přešlo to pár týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.12.15 20:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
12.12.15 20:58

@Pavluška24 Mně se teda syn nebudí, spí 9h v kuse, ale usnout taky nemůže, dělá přesně to, co popisuješ a taky cca od půl roku, už asi dva měsíce. Zuby nemá, ani jeden. Musím u něj být a držet ho, aby ležel, pak se zklidní a usne. Tohle „uspávání“ trvá jak kdy, někdy 5 minut, někdy 20.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510