Miminko 7 měsíců a režim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
8.9.13 12:48

To nevim to asi neee hlavně já ne…:-) neplakala jen knučela a zaspala to dál. V noci v paneláku je to celkem nereálný. Mě právě nikdy nebrečela jen kníkala a oči měla zavřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.9.13 13:07

@sjuzn1 já to právě taky jednou zkusila ho nechat a z toho kníkání byl solidní řev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.9.13 08:58

@dani24687 tak dneska paráda…:-) spala bez kníknutí do 5 pak trošlu pláč tak jsem dala opatrně dudlík a zabrala do sedmi :-) tak snad se blýská na lepší noci…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.13 09:21
@sjuzn1 píše:
@dani24687 tak dneska paráda…:-) spala bez kníknutí do 5 pak trošlu pláč tak jsem dala opatrně dudlík a zabrala do sedmi :-) tak snad se blýská na lepší noci…:-)

tak my včera 19-00:30 na jídlo a pak do 6ti, taky dobrý. jo a máme 2 zuby :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.9.13 10:18

@dani24687 nooo tak to je jasný :-) my jsme kolozubky ještě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.9.13 20:34

No tak to asi ne, kdyz place, tak ji neco trapi, ale to knikani chvilku, to je jen ten prechod spankovych fazi.mam vybornou knizku a moc doporucuju: Výchova a vývoj děťátka do dvou let (psychomotorický vývoj) od Sobotkové a Dittrichové( to jsou žačky profesora Matějčka) od něj měla knížku moje mamka na nás a ta byla taky fakt výborná. Píše se tam o vývoji a jak dítě stimulovat a hrát si s ním, aby se dobře psychicky i fyzicky vyvýjelo. je to fak dobrý. doporučuju kažýmu, aby se do té knížky v krámě podíval a troufám si říct že si ji moc rády koupíte. čte to i přítel, aby porozuměl malému (je to rozděleno podle vývojových období. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.9.13 20:43

To je asi možný a věřim že se prckům i hodně zdají sny…miminka to je věda :-) ale taky jsme nějak vyrostli.:-) hlavně ať jsou zdravý…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.1.18 17:01

Spatny rezim

Ahoj holky,
Potrebuju poradit mam skoro 8 mesicni holcicku a mame spatny rezim a nejde nam to nejak zmenit. Problem je v tom ze chodi spat hrozne pozde a pak vstava pozde rano. Vypada to u nas asi tak ze vstane okolo 10h vypije UM pak logicky ji az okolo 13h prikrm po obede usne tak na hodinu vic ne pak 16h opet UM a nekdy usne na hodku nekdy ne 19h kase pak koupeme a kolem 20-21h usina ale ve 22h ma jeste UM nekdy se vzbudi sama nekdy ji budim ja na to jidlo a problem je v tom ze po tom jidle se mala nastartuje a blbne treba do pulnoci nekdy i dyl. Zkousela sem ji dat jidlo naposledy v 20 h ale v 11 se mi vzbudila a rev a jeste sem ji musela udelat 60ml aby se dojedla. Kdyz sem zkousela aby nespala od tech 20 hod tak mi stejne usla proste vytuhla. Nevim jak ji to mam zmenit :nevim: muzete prosim poradit mate to nekdo stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
3.1.18 17:51

@berub já tedy nevím, mě spát syn 12 hodin přes noc tak si pískám. :nevim: :lol: Syn usíná cca kolem 21h a vstává kolem 7h. :nevim: Je mu 9 měsíců. A to ještě vstává několikrát za noc na kojení. (rostou mu teď zuby). Takže kdyby mi spal 12 hodin to by byla paráda. :D Proč to chceš měnit? Aby jsi měla večer klid? :-) Zase můžete ráno vyspávat, co já bych za to dala se trochu vyspat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
3.1.18 17:53

@berub nemá třeba jen žízeň večer? Zkusila bych dát UM v těch 20h a pak kdyby se ti vzbudila kolem té jedenácté jak píšeš, tak bych dala cucnout vody nebo čaje. Dceru jsem měla na Um a taky jsem zjistila že se budí kvůli žízni. Původně jsem myslela, že má hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.1.18 18:45

To ja sem rada ze spinka tak dlouho a me to ani tolik nevadi ja se s ni rano vyspim :mrgreen: ale spis kvuli manzelovi mame maly byt a on vstava v 5 do prace takze se chce vyspat ale kdyz mala povida a lozi po byte tak se to moc neda a hlavne vsichni z rodiny me kritizuji ze mala tak ponocuje. A take bychom obcas vecer chteli s manzelem chvilku pro sebe :lol: caj davam cucnout kdyz se probudi ale vetsinou nechce a plive a kdyby pak zase spala tak by to bylo dobry jenze ona se probere a jelikoz i sama sedi uz tak si klidne v postylce drepne a dela kraviny a kdyz si ji nevsimame a delame ze spime tak vetsinou spusti plac. Uz sem i zkousela polozit pohladit rict dobrou noc a lehnout si mam postylku u postele nasi ale behem chvile zase sedela takhle sem to praktikovala asi 3× a pak spustila rev a rvala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
4.1.18 07:46

Malá občas takovéhle kraviny dělala v noci taky, pomohlo nereagovat. Prostě sedíš v postýlce, nespíš - ok, ale nečekej že budem ponocovat s tebou. Samozřejmě taky spustila pláč, tak jsem vstala, nerozsvěcela, položila ji, dala dudel, pohladila a zase jsem si lehla. Ze začátku jsme tohle opakovali i dvě hodiny než konečně dala pokoj :roll: teď už to moc nedělá, a když jo, tak se nechá ušíšat podstatně rychleji.
Režim jsem nastavovala podobně, akorát jí bylo jen pár týdnů kdy spala skoro pořád, tak to šlo samo :mrgreen: Po koupání a večerním krmení, který tehdy vycházelo na osmou, šla prostě do postýlky. Ze začátku se to občas neobešlo bez uspávání, houpání, povídání, nošení, ale docela brzo se pak naučila usnout sama (nikdy jsem nenechala vyplakat, vždycky jsem za ní šla a klasicky dudel, pohladit, říct dobrou noc a odcházím, kolem dokolečka než usnula). Postupně se jí posunulo chození spát na sedmou, takže o půl osmé spí, dá tak dvanáct hodin (že se mezitím ještě pětkrát vzbudí na dudlíka, je věc druhá :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.1.18 21:36

@berub ahoj taky mam 8měsíční a mam problem opačný…malá je v 18h vyřízená horkotežko jí udržím do 19h pak teda usne… v noci se budí tak 5× (u prsa hned teda zas usne) a po 5 už mivstává definitivně, 7.30 nakojím a jdem se starším do školky, po ceste mi usne takže spí 9-11 pak jí dám oběd…a ve 13 už je zas hotová tak spí do cca 15 pak jdem do školky atd a chtěla bych jí dávat spát až ve 20 třeba ale to nehrozí že by vydržela..od 18 už je protivna uknourana… myslím že je to skřivan a tvoje bude sova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.1.18 21:38

@Lily Evans dudlíka zavidím..moje deti nechtěli ani dudlíka ani flašku… hlavně že jich mám plnou skřín od všech možných značek a k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.1.18 22:55

@axelina ty jo 5× za noc to je teda hodne 8o me se mala taky budi ale max tak 3× za noc, ale ja uz nekojim sme na um. Asi mas pravdu ze je to sova a s tim asi nic nejde delat. Ja ted praktikuji to ze ji dam jist naposledy v 20 h jak radila @Yasminn ale u toho mi usina a pak v 22h nekdy i dyl se stejne vzbudi a treba hodinu trva nez usne zase, davam caj, dudlika ale nepomaha nekdy jen blbne nekdy zacne rvat doufam ze se to casem zlomi nejak a zvykne si ;) a rano teda vstava mezi 8-9h coz mi vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí