Miminko a horké počasí

401
2.8.18 14:30

Miminko a horké počasí

Naše dvou měsíční miminko v tomto pekelném počasí hodně spí. Nejspíš je z toho horka unavené. Ovšem, když nyní spí víc než obvykle zároveň i méně saje (méně častěji, dlouho spí). Prsa mám k prasknutí. Mám si dělat starosti, že saje méně častěji než obvykle? Mám si odsávat mléko pro strýčka příhodu, kdybych o něj přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
2.8.18 14:46

Spis bych dite budila a v polospanku nakojila, prece jen je vedro a bala bych se dehydratace. Pokud budit nechces, tak ano, odsavat do ulevy, nebo ti poklesne tvorba mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
2.8.18 14:55

Mne zase spí mnohem min (7 týdenní) a chce se pořad kojit :nevim: asi bych budila, jak dlouho spî?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
2.8.18 15:08
@veria píše:
Mne zase spí mnohem min (7 týdenní) a chce se pořad kojit :nevim: asi bych budila, jak dlouho spî?

Pokud se nevzbudi samo, probouzím po 3 hodinách. Jinak normální stav byl, že jsem kojila co 1-2 hodiny. To se projevilo i v množství spotrebovanych plen… 7 týdenní může mít růstový spurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
2.8.18 15:16

Mně se osvědčilo ochlazování postýlky zvlhčovačem vzduchu bez jakýchkoliv vonných olejů … jen nalít vodu a z osvěžovače vychází studená pára.
např toto: https://www.alza.cz/…-d484490.htm?o=1

jen pohlídat, aby to nepadalo přímo na dítě, nejlépe si pod to lehnout i s dítětem při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
2.8.18 16:28
@SábaW píše:
Naše dvou měsíční miminko v tomto pekelném počasí hodně spí. Nejspíš je z toho horka unavené. Ovšem, když nyní spí víc než obvykle zároveň i méně saje (méně častěji, dlouho spí). Prsa mám k prasknutí. Mám si dělat starosti, že saje méně častěji než obvykle? Mám si odsávat mléko pro strýčka příhodu, kdybych o něj přišla?

Muzes dat prevarenu kojenecku vodu do lahvicky (v pokojove teplote).Nemusi toho hodne vypit. Kojene deti nepotrebuji skoro pit ale na namaceni jazycka v pusinke lepsi pocit.Pro te co me chcou kritizovat tuhle radu mam od Dr. Vedra kojenci vnimaj a taky se chteji osvezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová