6týdenní miminko a neklidný spánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SasankaB
4.3.14 14:35

Holky a to dáváte co za čaje?

• Citovat
  • Upravit
9226
4.3.14 14:36

Synovi je taky 6 tydnu a přesně tyden s tak obden v noci a i přes den kroutí a fnuka, ale u nas je to prdama. Po každy si prdne a spi v klidu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.3.14 14:54

@SasankaB buď feniklový sem dávala nebo čistou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
4.3.14 15:06

@SasankaB u nás pomohlo pevné zavinutí..podle mě má ale bolení.. :nevim: a s čajem souhlasím, dřív se normálně dával čaj od porodnice, i kojeným dětem. Jsou to tekutiny, nic co by mohlo ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.3.14 15:11

Pokud dáš tekutinu až po mlíku není to náhražka za jídlo tudíž to podle mě je nesmysl že se tím nahrazuje jídlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.3.14 09:48

@cizova nevěřím že je to náhražka za jídlo. malá pije zásadně až po mlíku a někdy fakt nechce už mlíko ale čaj si ještě párkrát cucne ale kolik toho takový drobek vypije, fakt tak párkrát zatáhne a pak je teprve spokojená. to jí nahradit jídlo nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
5.3.14 09:54

@martulkasloník :palec: taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.3.14 08:33

A 6-ti týdennímu miminku dávat z flašky nebo přes stříkačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.14 17:23

@ThomasekN Asi tak, musíš si to rozhodnout sama. Moje dítě vezme jak prso, tak flašku a tahá. Některé flašku nevezme, některé Ti pak nevezme prso, když mu dáš flašku. Ale pokud kojíš a nechceš to riskovat, dej mu stříkačku nebo po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.3.14 17:46

@Ivtcha Děkuji. V nějaké diskuzi jsi psala, že na otočení režimu jsi chodila s miminkem na celé odpoledne ven a že jsi ho nechávala spát max. 20 minut, jak staré bylo když jsi tohle praktikovala? Já mám 6-ti týdenní a máme to totálně otočené ve dne by spinkal a celou noc nespí ale nevím, zda na něj není ještě moc brzy mu něco otáčet. Nečekám, že bude spát celou noc v kuse ale 2-3 hoďky by neškodily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.14 17:51

@ThomasekN V 6ti týdnech není brzo, to už mu klidně zaveď režim. Odpíchni se od večerního koupání a nastav mu pravidelnost, odpoledne ven, na noc zavinout. Já jsem to otáčela už po prvním měsíci nespaní, takže klidně začni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí