6týdenní miminko a neklidný spánek

SasankaB
4.3.14 13:32

miminko a spánek

Ahoj mám 6 týdenní holčičku, už týden pozoruji jak špatně spí. V noci se neustále kroutí, funí je neklidná, ale oči má zavřené. Přes den zase zakřičí ze spaní. Nevíte čím by to mohlo být? Chtěla bych aby měla klidný spánek jako dřív. Najedená, přebalená je. Bolení bříška bych řekla že máme málo-kdy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
4.3.14 13:39

Nemůže to bát růstový spur nebo jak se tomu říká, to by sedělo podle týdne a to bolení bříška to být také může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.3.14 13:44

Bolení mě taky napadlo, ale každou celou noc mi přijde divný. Přes den mi nepomáhá ani jí utišit a uspat v náručí což vždycky zabíralo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
977
4.3.14 13:50

Taky si myslím, že to bude bolení bříška, zkuste jí dát před spaním Sab Simplex, nám se osvědčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.3.14 13:58

Zkusila bych dát tekutiny, moje holka začala špatně usínat, nemohla zabrat a já netušila čím to je, prdíky neměla. jednou fakt jsem netušila co s ní atak mě napadlo jí dát po mlíku napít a ona párkrát cucla a spala, následně jsem vypozorovala že když jí nedám napít tekutin(dávala jsem převážně čajík) tak hůř usíná a hůř spí. prostě žízeň. neteř byla to samé, hodně řvala, byla kojená a švagrová nechtěla dávat tekutiny, jednou jsem si neteř půjčila a tajně jsem jí zkusila dát čajík, vyžahla ho a spala celé odpoledne a i následnou noc že švagrovka nechápala co jsem s ní udělala neb byla fakt uřvané děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.3.14 14:00

@krakatice Dávám laktobacily i espumisan, nikdy takový trápení neměla. Kaká dvakrát denně. V noci nebrečí jen se kroutí a funí, což je úplně jedno protože při sebemenším pohybu se budím. A přes den ty výkřiky při spaní jsou taky na psycho.

• Citovat
  • Upravit
3409
4.3.14 14:01

@martulkasloník u nás taky zabraly tekutiny…u obou kluků, a u mladšího ještě pevné zavinutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.3.14 14:01

@martulkasloník je na UM a doktorka říkala, žádné čajíky navíc. Tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
3409
4.3.14 14:02

@SasankaB ty výkřiky to bude ze snu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.3.14 14:04

@cizova To už se jí něco zdá? Tak to chudinka má přes den asi nějaký traumatizující zážitky. :,(

• Citovat
  • Upravit
3409
4.3.14 14:09

@SasankaB tak mě třeba dr říkala že při m musí tekutiny navíc :nevim: ale už sem tu za to byla i kamenována…poznáš jednoduše jestli má žízeň bude mít propadlou fontanelu jestli nemá bude jí mít zarovnanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.3.14 14:10

@SasankaB mám obě děti na umělku, teď týden staré miminko a tekutiny dávám. jsem poučená od první holky že fakt mi hůř spala bez tekutin a kakání taky, měla pak i zácpy, přidala jsem na radu dr. tekutiny a v pohodě. teď dávám čajíky už týdennímu miminku a dneska tu byla sestra od dr. a nic na to neříkala. jo a včera dcerka taky nemohla večer zabrat kroutila se ale to byli asi prdíky a dostala čaj, vypila trošku, vykadila se a pak krásně usnula. nevím proč se dělá z čaje a vody takový jed že to děcka nesmí!!! pro mě nesmysl!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
4.3.14 14:10

Syn je taky na UM, a taky před usnutím dávám napít slabého čaje, jinak neusne a řve i na rukách. Neříkám vypít celou flašku, ale pár loků. Vždyť jsou to tekutiny, to neublíží. Nesmí to sloužit jako náhrada za jídlo, ale trochu napít na sklidnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.3.14 14:11

@SasankaB každému miminu se přehrává ve spaní děj kolem před tím…nemusí to být špatné výkřiky může se jí to líbit…ale umí jen brečet a kníkat tak nemá jak dát najevo radost ze snu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.3.14 14:19

@Ivtcha jj přesně, malá ani nevypije, párkrát cucne a usne. nechápu ty zákazy tekutin ani u kojených dětí, přece katždý má pocit žízně jiný, miminko jim neřekne já mám žízeň, jsou děcka které ani později pijí málo a jiné pijí pořád. zajímalo by mě jak se miminku které má žízeň má vysvětlit že žízeň nemá mít protože to píšou tabulky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí