4. měsíční miminko začala zajímat televize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.10.18 10:45

@blumen protože je to kulisa pro mě, protože se občas taky ráda po očku kouknu na nějaký seriál - např. Pekelnou kuchyni, nebo tam máme právě Óčko s hudbou - nevím nevidím v tom problém, samozřejmě ať si každý dělá jak uzná za vhodné, pouze jsem zakladatelce napsala jak to máme my :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 10:48

@Maky K. Ano jsou pěnové, za mě super věc, máme je od doby co malý ležel pod hrazdičkou, co lezl atd, máme všude plovoučku, tak aby to neměl pod zadkem studený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
11.10.18 11:01

@Kristyna.Vechtova jo, díky za info, určitě využijeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 11:05

@stinga není za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.10.18 11:12

@Kristyna.Vechtova taky máme všude plovoučku, takže ideální řešení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 11:28

@Maky K. To každopádně jen je potřeba v začátku počítat s tím, že stejně bude všude jinde jen ne na těch puzzlích :lol: když si syn začínal sedat, tak zásadně padal na tu stranu, kde puzzle nebyly :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.10.18 12:24

Ježíš, tady je zas sraz super matek, které si nepustí TV, aby neměli debilní dítě, ale skutečnost je jiná což? Tablet v ruce má většina vašich dětí, ale jo, můžete oponovat, že to není TV, nebo mi tady napíšete, že chodíte 5× denně ven, vaříte po nocích a celý den 100% se věnujete dítěti a máte jen Montessori hračky :D že vám to žeru - co asi děláj vaše děti, když cumite do MT a píšete na e mimino :D
Pro zakladatelku - bezne si pouštím TV od narození syna, své pořady, kolem 3-4 m ho hrozně začali zajímat reklamy, vždy přišla nějaká s dobrou hudbou a už čuměl, reklama skončila a hrál si dal, nicméně to asi po 14 dnech přešlo a TV si dal vůbec nevšímá je mu 15 m. Žádné pohádky, žádné sledování, pravda má dvě oblíbené reklamy a ty když začnou hrát, tak on začne tancovat, je to George a kinder, myslím, že kvůli toho dementní nebude…

Já si v tomdle případě myslím, že odrikaneho chleba největší krajíc, když to nebude hrát celý den a pustis si co tě zajímá a dítě koukne, stejně u toho víc jak 2 minuty nevydrží, tak se prd stane a třeba nebudeš mít pak problém ho od TV dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.10.18 12:39
@Kristyna.Vechtova píše:
@Maky K. Máme TV puštěnou denně jako kulisu a normálně si hrajeme, syn bude mít 2 roky, má pár pořadů na které se kouká - Kouzelná školka, Hýbánky a jogínci - u těch se snaží napodobovat co drělají, něco o zvířátkách + Pan Hračička - u toho obědvá, takže sedí zařezanej v židličce a futruje se. Občas ho uchvátí nějaká reklama, ale nevidím žádný škodlivý vliv, normálně chodíme ven, hraje si, běhá po bytě a nahání psa, hraje si v pokojíčku, takže za mě to problém fakt není. První 3-4m mi v podstatě jen jedl, spal a ladil, takže kdybych měla být zalezlá jen v ložnici nebo bez TV tak mě hrábne :lol:

Teď už asi 20 minut v klidu sedí před TV, ale prohlíží si knížku, předtím nakládal auto kostkami :nevim: televize běží na jedničku a já si v klidu chystám věci na oběd :)

Příspěvek upraven 11.10.18 v 08:49

Juu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
11.10.18 12:54

@Tejule jsme v praci a deti ve skolce :mrgreen: tablet ani doma funkcni nevedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
11.10.18 13:00
@Tejule píše:
Ježíš, tady je zas sraz super matek, které si nepustí TV, aby neměli debilní dítě, ale skutečnost je jiná což? Tablet v ruce má většina vašich dětí, ale jo, můžete oponovat, že to není TV, nebo mi tady napíšete, že chodíte 5× denně ven, vaříte po nocích a celý den 100% se věnujete dítěti a máte jen Montessori hračky :D že vám to žeru - co asi děláj vaše děti, když cumite do MT a píšete na e mimino :D
Pro zakladatelku - bezne si pouštím TV od narození syna, své pořady, kolem 3-4 m ho hrozně začali zajímat reklamy, vždy přišla nějaká s dobrou hudbou a už čuměl, reklama skončila a hrál si dal, nicméně to asi po 14 dnech přešlo a TV si dal vůbec nevšímá je mu 15 m. Žádné pohádky, žádné sledování, pravda má dvě oblíbené reklamy a ty když začnou hrát, tak on začne tancovat, je to George a kinder, myslím, že kvůli toho dementní nebude…Já si v tomdle případě myslím, že odrikaneho chleba největší krajíc, když to nebude hrát celý den a pustis si co tě zajímá a dítě koukne, stejně u toho víc jak 2 minuty nevydrží, tak se prd stane a třeba nebudeš mít pak problém ho od TV dostat…

Tablet nevedeme, když píšu na emimino, je to pár sekund. Dítě si v tu dobu hraje, co jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.10.18 13:05

Mame v rodine specialni pedagozku, do 3 let by dite nemelo byt v mistnosti kde hraje telka, ovlivnuje to vse i kdyz taky kazda druha napisete jak „on si telky nevsima“ ano vsima a je to jen alibismus, je tezsi vypnout telku a s ditetem si vykladat a povidat a hrat, ja to vim, ale pak se nedivte ze skoro kazde dite ma poruchy pozornosti a ADHD atd…

https://www.flowee.cz/…i-20-stoleti?…

Je prokazane ze sledovani mobilu tabletu i TELEVIZE ma prokazatelny vliv na vyvoj mozku

Ale jak pisete, delejte si kazda jak uznate za vhodne, ja radeji s ditetem 13m mluvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.10.18 13:06
@Tejule píše:
Pro zakladatelku - bezne si pouštím TV od narození syna, své pořady, kolem 3-4 m ho hrozně začali zajímat reklamy, vždy přišla nějaká s dobrou hudbou a už čuměl, reklama skončila a hrál si dal, nicméně to asi po 14 dnech přešlo a TV si dal vůbec nevšímá je mu 15 m. Žádné pohádky, žádné sledování, pravda má dvě oblíbené reklamy a ty když začnou hrát, tak on začne tancovat, je to George a kinder, myslím, že kvůli toho dementní nebude…Já si v tomdle případě myslím, že odrikaneho chleba největší krajíc, když to nebude hrát celý den a pustis si co tě zajímá a dítě koukne, stejně u toho víc jak 2 minuty nevydrží, tak se prd stane a třeba nebudeš mít pak problém ho od TV dostat…
:palec:
Když jsem hlídala neteř (4-5 let), vstávala v 6,uvařit čajik, nandat snídani a pouštěly se jí na dvd v obýváku takové ty dětské pohádky mašinka Tomas a tak. Člověk u toho ještě klidně dvě hodinky chrupnul vedle ní na gauči a teď je ji 10 a u televize se nudí. Jo mobil to je jiná, ale i tak chce jít třeba na hřiště.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 13:15

@Tejule přesně!!! Souhlasím, už když jsem psala první příspěvek bylo mi jasný, že se tu sejdou maminky, které buď TV nepustí, ne-li vůbec doma nevedou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
11.10.18 13:29
@Kristyna.Vechtova píše:
@Tejule přesně!!! Souhlasím, už když jsem psala první příspěvek bylo mi jasný, že se tu sejdou maminky, které buď TV nepustí, ne-li vůbec doma nevedou :lol:

Sešly se tu dva tábory, ne? A nechápu, proč některá z vašeho tábora musí označovat ty druhé za „supermatky“ a zesměšňovat je. Tomu tedy netleskám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 13:40

@belladonna já nikoho nezesměšňuju, věř, že to by vypadalo úplně jinak ;) a teda na těch třes stránkách co tu jsou, jsem rozhodně napočítala víc těch, které tvrdí, že TV fakt ne :) a nevím o co jde, jen jsem napsala svůj souhlasný názor, předpokládám, že v diskuzích se diskutuje a ne slovíčkaří, ale budiž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí