Miminko a zrak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16360
20.10.24 19:36
@Anonymní píše: Více

Jako že běháš ještě svítit někam jinam? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.24 19:38

@Dahlia0409 v ložnici máme světlo to ostrý, kde ale trávíme nejvíce casu, ale já svítim na chodbě hned vedle ložnice cca 3 kroky od dveří. Takže jako na pohodu. Spíše skrz maleho. Já bych to nějak vymrkala…

• Citovat
  • Upravit
15548
20.10.24 19:41

Vzpamatuj se hlavně ty. :roll:

Sama se chováš jako pí…osoba. :roll: @Fee-bee souhlasím s tebou. ;)
Masakr, co jsou některé schopné řešit a na co se vůbec ptát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
20.10.24 19:43

Tak v ložnici vyměnte světlo a je po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16360
20.10.24 19:46
@schnulla píše: Více

Přesně, ale to je lepší furt chodit někam do chodby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
20.10.24 19:47

Hele, ted vazne. Pokud mas 6 dioptrii, tak bych spis mela strach z dedicne vady ci indispozice. Proto nech mimino do 6 mesicu veku vysetrit u ocniho lekare, protoze do 1 roku veku se daji delat u deti s ruznymi korekcemi vad opravdove zazraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.24 19:48

@schnulla no vite, my oba máme celkem velkou ocni vadu a proto máme poradny ostrý světlo. Přítel ho kupoval, že bude aspoň poradny světlo, ale to je jedno. Hlavní je, že vím, že mali bude v pohodě. Teď už se vyloženě obhajují a tomu se chci tady vyhnout, ať neposloucham/nečtu blbý komentáře teď nemyslim vás samozřejmě :)

• Citovat
  • Upravit
16360
20.10.24 19:51

My máme taky oba brýle, ale fakt si světlem nemíníme oči vypálit :nevim: Takže to máme tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21637
20.10.24 20:00

Prosím tě, ale to je docela hloupost. I při vysoké oční vadě je lepší fungovat s přirozeným žlutým teplým světlem. My doma nosíme brýle všichni a máme i tak raději teplé žluté světlo. A když je potřeba více světla, máme přídavné lampy. V ložnici by melo být spíše tlumenější světlo a ne něco, co musí člověk rozmrkávat. A pokud máte silnou oční vadu oba, tak určitě bude vhodná konzultace na očním kolem toho půl roku. Zde hraje genetika velkou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
20.10.24 20:01

Tak v ložnici snad není nutné ostré světlo i když máte oční vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.24 20:04

@schnulla tak my máme v ložnici i pracovní stůl, koutek pro sebe, já skládám puzzle, přítel lego. Takže lepší poradny světlo se nám hodí. Ale já se hlavně ptala skrz malého, ne kvůli sobě. Na me nezáleží..

• Citovat
  • Upravit
3689
20.10.24 20:06

O to rychleji bych za tim ocarem s prckem sla. A prestan byt ukrivdena. Stacilo do uvodniho prispevku napsat, ze oba rodice mate nemalou ocni vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
20.10.24 20:21

Jak už tu psaly holky nade mnou, buď v klidu :D
A skrz to že máte oba oční vady, je malý hlídaný? Reaguje na zrakové podněty? Aby se něco nezanedbalo :)

Jinak doporučuju kontrastní obrázky na prohlížení, na trhu je spoustu „prvních“ kontrastních leporel atd, ty jsou moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
20.10.24 20:23

Na pracovní stůl bych si dala vhodnou lampičku s několika možnostmi intenzity světla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.24 20:25

@JenedaLinda jj černobílý obrázky jsem mu koupila i leporelo i nějaký ponožky. Vybavena jsem. Jinak na obrázky se dívá, hlavičkou doleva, doprava, očička taky reaguji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure