Miminko červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
5.12.11 13:27
madi píše:
Ahoj :mavam: :mavam:
Původně jsem se do žádné takové diskuse zapojovat nechtěla,ale tady mi to nedá.. Před dvěma týdny jsem zjistila //, jenže jsem začala mírně krvácet, u dr. jsem dostala léky s tím, že v 5+0 ještě nic vidět nebylo, takže dr. vyslovil podezření na mimoděložní.. takže taktéž čekám, co se z toho vyvrbí a na kontrolu, kde dostanu verdikt, zda tam tedy miminko je na správném místě nebo není, jdu taky ve středu. To bych měla být 6+2. Takže Sarko budu ti moc držet ve středu palce, aby srdíčko bylo :kytka:

Ahoj-vítám tě :kytka: .mimoděložním jsem si prošla ve 20 letech.Ale laparku mi dělali asi as přibližně v 8.tt-nebylo nic vidět.Každopádně by ti na příští KO měli říct co a jak-tak doufám že miminko bude na správném místě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.12.11 13:32

Ditu, my taky doufáme,ale stát se může bohužel vše.. A můžu se zeptat, jak se to projevovalo? Měla jsi bolesti??
Jinak gratuluju k těhotenství :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6094
5.12.11 13:41

mě to nijak nebolelo.jen jsem občas cítila malé škubnutí ale to cítíš i v normálním těhu..u mě se čekalo až se z UZ jistí kde to přesně je ale začala jsem krvácet tak mě operovali skoro na slepo.Jinak postup doktora u mě byl jiný.když nic neviděl tak mi nabral krev a podle ní zjistil že je to mimo.tobě krev nebrali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.12.11 13:43
dituleska píše:
mě to nijak nebolelo.jen jsem občas cítila malé škubnutí ale to cítíš i v normálním těhu..u mě se čekalo až se z UZ jistí kde to přesně je ale začala jsem krvácet tak mě operovali skoro na slepo.Jinak postup doktora u mě byl jiný.když nic neviděl tak mi nabral krev a podle ní zjistil že je to mimo.tobě krev nebrali??

jj bral, minulé pondělí, to bylo 5+0 s tím, že se uvidí teď ve středu, buď mimi bude nebo se vezme znovu krev a ty hodnoty se porovnaj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6094
5.12.11 13:46

uvidíte!hlavně pokud to bude doopravdy mimoděložní tak měj na paměti-co mě říkal doktor,že s otěhotněním počkat aspon půl roku ptž by se to mohlo opakovat!!ale u tebe to určo bude dobré!!!5+0 je málo - to by viděl maximálně sliznici.neměla si v té době mit MS?to bys také kuli tomu mohla špinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.12.11 13:47

jedu pro přítel do práce pak se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.12.11 13:49
dituleska píše:
uvidíte!hlavně pokud to bude doopravdy mimoděložní tak měj na paměti-co mě říkal doktor,že s otěhotněním počkat aspon půl roku ptž by se to mohlo opakovat!!ale u tebe to určo bude dobré!!!5+0 je málo - to by viděl maximálně sliznici.neměla si v té době mit MS?to bys také kuli tomu mohla špinit

nene.. ono jsem začala krvácet po tulení :roll: byla to jen chvilka a pak jen špinění. dr. mi napsal utrogestan a hned to přešlo. teď se cítím dobře, akorát mi bolí na pravé straně v tříslech, kyčle.. nejvíc kdy ležím nebo sedím, jak to rozchodím, tak je to lepší..
dr. říkal, že v těch 5+0 je fakt brzy, já tam šla hlavně kvůli tomu špinění, aby mi něco napsal.. ani jsem nedoufala, že bude něco vidět..
v minulém těhu jsem byla až někdy po 7tt a to už bylo i srdíčko :hug:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
5.12.11 13:50
dituleska píše:
jedu pro přítel do práce pak se ozvu

já budu až večer, jdeme malým na dětskou mikulášskou :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6094
5.12.11 14:33

Madi tak si myslím že se nemáš čeho bát,špnění po sexu je docela běžnej ukaz..takže bude miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.12.11 16:00

já asi nešpiním díky utrogestanu za což jsem ráda to bych lítala pořád na pohotovost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.12.11 16:32

njn :D nesmíte tak náruživě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.12.11 17:38

to právě že ani tolik ne já se hodně bojím tak zase moc často to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.12.11 19:42

to nebylo vůbec náruživě, spíš naopak, hodně opatrně :nevim: taky beru utrogestan.. no uvidíme, co řekne dr.

• Citovat
  • Upravit
6094
5.12.11 20:49

zase kdyz se tam ma mimi udrzet tak ani sex neublizi.mas ted prekrveniu delohu tak se mozna jen natrhla nejaka zilka.neboj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí