Miminko chrčí při výdechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20774
7.2.18 15:05

Miminko chrčí

Zdravím. Mám šestiměsíční holčičku a od pondělí nám začala vydávat hrdelni chrceni při vydechu. Nuti ji to a dela to kazdych pet minut. Treba se smeje a nebo si hraje a najednou se zarazi a udela to. Úplně to nutí. Zní to jako kdyby si dospělý snažil ulevit od svědění v krku. Dnes jsme byli i u detske a ta ji poslechla a podivala se do krku. Nic neshledala. Ulevilo se mi, jenze kdyz to zase dela dal, docela me to dost desi a bojím se, aby třeba neměla problémy s dýcháním atd. Jsem z toho na nervy a pořád ji pozoruji. Mamca s přítelem si mysli, ze to dělá schválně. Ale nepřijde mi. Prosím, je tu někdo s podobnou zkušenosti a mohl by mi poradit? Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22288
7.2.18 15:07
@chelsinka1988 píše:
Zdravím. Mám šestiměsíční holčičku a od pondělí nám začala vydávat hrdelni chrceni při vydechu. Nuti ji to a dela to kazdych pet minut. Treba se smeje a nebo si hraje a najednou se zarazi a udela to. Úplně to nutí. Zní to jako kdyby si dospělý snažil ulevit od svědění v krku. Dnes jsme byli i u detske a ta ji poslechla a podivala se do krku. Nic neshledala. Ulevilo se mi, jenze kdyz to zase dela dal, docela me to dost desi a bojím se, aby třeba neměla problémy s dýcháním atd. Jsem z toho na nervy a pořád ji pozoruji. Mamca s přítelem si mysli, ze to dělá schválně. Ale nepřijde mi. Prosím, je tu někdo s podobnou zkušenosti a mohl by mi poradit? Děkuju moc.

sice ne, ale doporučuji natočit a ukázat pediatře…a ano, může to dělat schválně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
7.2.18 15:08
@Liška2014 píše:
sice ne, ale doporučuji natočit a ukázat pediatře…a ano, může to dělat schválně ;)

To je dobrý nápad. Sice uz doktorka bude koukat, ale co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
7.2.18 15:10
@chelsinka1988 píše:
To je dobrý nápad. Sice uz doktorka bude koukat, ale co.
;) fajn, zkus to, uklidní tě to
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.2.18 15:18

Může jí to dělat mléko, zahleňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.2.18 15:23

Samozřejmě je mi jasné, že kravské mléko nedostává napřímo. Nicméně pokud kojíš, tak se do ní dostane z Tebe. Ale nejlepší bude asi natočit a ukázat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
7.2.18 15:27

@browneye je na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
7.2.18 15:50
@chelsinka1988 píše:
@browneye je na UM.

I v UM je kravské mléko. Dcera právě kvůli kravskému mléku chrčela, měla ABKM a musela mít speciální mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.2.18 15:54

Ahojky, nám to mala delala od soboty taky a v pondělí se přidal v noci kašel a rýma, takže nám tak začala nemoc, ale to nemusí být vas případ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
7.2.18 15:57
@Carolin14 píše:
Ahojky, nám to mala delala od soboty taky a v pondělí se přidal v noci kašel a rýma, takže nám tak začala nemoc, ale to nemusí být vas případ :kytka:

Chudacek a je ji lip. Ja jsem z toho zoufala… :nevim: treba to nic neni a plasim zbytecne, ale nelibi se mi to… uz jsem to natocila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.2.18 16:13

Taky mně napadla nějaká viróza se zahleněním, má to teď dost lidí. Určitě zajdi k doktorce, ať ji zkontroluje i podle videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
7.2.18 16:19

@ivunak hned zítra tam mám namířeno. Doufám, ze uz dr. na me nebude koukat jak na retarda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.2.18 16:49

@chelsinka1988 byli jsme u doktora, 2,5h cekacka šílený, epidemie opravdu je. Naštěstí bez nálezu, ale musím oddávat, Mucosolvan a moc chudák nespinka, jak ji ten kašel budi :(.. každopádně nemusí to být tak u vas. Četla jsem tady diskuzi, ze nějaké miminka to mají, jak si neumí odkaslat atd. A prý to přejde až se naučí sedet :kytka: přejí, ať jste hlavně zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
7.2.18 22:10

Mohla s tím začít kvůli rýmě a teď už to může být zlozvyk. Já jsem něco podobného měla jako dítě - ale starší, kolem 8, možná 10 let. Taky mě to „nutilo“ do takového odheknutí a začalo to normálně zahleněným krkem. Zbavovala jsem se toho dlouho, prostě zlozvyk:/

Tak kdyby tam zůstalo bez nálezu a zhoršení, tak by to něco takového být taky mohlo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure