Miminko má stolici hodně krát za den

145
11.5.17 06:10

Miminko má stolici hodně krát za den

Prosím, setkala jste se některá s tím, že miminko začalo mít po každém krmení stolici? Máme doma holčičku (8 týdnů na UM) a třetím dnem přetrvává, že u krmení celá zrudne (do 2 vteřin má zase původní barvu) a tlačí. Předtím mývala „naděláno“ v plínce jenom 2krát za den (vždy v noci po krmení a odpoledne) a teď je to i 7 krát… Průjem nemá. Včera jsme byli i u doktorky (na kontrole a zmínila jsem se jí tomhle problému) a ta říkala, že se tělo jenom s něčím vyrovnává, ale mě se to nechce líbit :/ Značku UM jsme neměnili, má pořád tu samou (Hipp Bio Combiotik) Děkuji předem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
11.5.17 06:27

U tak malého mimca to je naprosto normalni…bud v klidu, ono se to upraví. Pokud nekaka vyloženě vodu, nemá to nestandardní barvu (např zelenou) atd tak se nestresuj :)

• Citovat
  • Upravit
637
11.5.17 07:00

Mám syna 9 měsíců, a někdy má stolici i 4× za den :) Je naprosto zdráv. Máte malé miminko, je to normální. Pokud jste byla u doktorky a neříkala, ze je to problém, tak bych to neřešila. Ono se to upraví ;) Jinak také máme Hipp, ale už jen ráno, večer a v noci. Ale máme ho od začátku a bylo to bez problémů, trvalo asi týden, než si zvykl na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.5.17 07:01

To je normální. Pokud nemá bolesti nebo to není vyloženě průjem, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.5.17 07:54

Je to normalni (zvlast pokud se zvetsuje porce) a to tlaceni behem piti je gastrokolicky reflex - kdyz pije, tak streva distanou signal, ze musi udelat misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí