Miminko mě nechce, je to jen můj pocit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.19 13:59

@P4ja Snad máš pravdu. Ono to docela mrzí. Když vidím, jak se ke každému má. A na mě prdi :cert: Pořád všechno zkoumá a prolejza a na mě nemá čas. :think: Ale aspoň se na chvíli zabaví sám :). Tak něco málo sem o tom četla, ale nemusí si tím projít každé. Tak uvidíme kdy to u nás propukne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1845
5.7.19 15:01

No pockej az ti rekne to, co moje dcera me. Chodi do 1. tridy a rekla mi uz si presne nevybavuju pri jake prilezitosti. „Ale ty jsi jen obycejna mama“. To zamrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 15:31

Tak mě mrzí i to, že ho nakojim a hned po na kojení pryč z mojí náruče :roll:. To jedině v noci, kdy je v polospanku a moc to nevnímá. V náručí chce být jen když chodim. Takže takové to, když slyším jak si maminy lehnou s mimcem do postele a prituli se nějak nehrozí. On v posteli po mě lozi a dělá blbosti, ale že by se pritulil? :cert:

• Citovat
  • Upravit
21091
5.7.19 16:23
@Anonymní píše:
Tak mě mrzí i to, že ho nakojim a hned po na kojení pryč z mojí náruče :roll:. To jedině v noci, kdy je v polospanku a moc to nevnímá. V náručí chce být jen když chodim. Takže takové to, když slyším jak si maminy lehnou s mimcem do postele a prituli se nějak nehrozí. On v posteli po mě lozi a dělá blbosti, ale že by se pritulil? :cert:

No, jak kdybych slyšela manžela, že se malá neprituli. Jako proč by měla. Vždyť potřebuje poznávat svět kolem. Buď ráda, že je zvědavej. Jinak koukám, že my mámy jsme fakt zvláštní plemeno. Nikdy nejsme spokojené a pořád něco na těch dětech vidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 17:10

@P4ja jo to potřebuje. Ale na tu chvilku by to člověk ocenil. Mě to docela chybí. :oops: Ale je fakt, že se nebudu vynucovat a nechám to na něj. Třeba na to časem přijde sám, že je u maminky dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
1354
5.7.19 17:44
@Anonymní píše:
@P4ja jo to potřebuje. Ale na tu chvilku by to člověk ocenil. Mě to docela chybí. :oops: Ale je fakt, že se nebudu vynucovat a nechám to na něj. Třeba na to časem přijde sám, že je u maminky dobře :hug:

Hele klid. Jsi pro něj ta nejdůležitější nasvětě. Moje dcera separačku snad nikdy neměla, do jejího roku jsem se mohla ztratit kamkoliv a ona po mě ani nevzdechla, žádné pusinkování, objímání, tulení, nic. Ani s druhými lidmi ne. Byla silně nekontaktní dítě. Kdyby se jí vyměnili rodiče, za cizí lidi, tak si ani nevšimne, hlavně, že dostane najíst. Po roce se to postupně začalo měnit. Pozvolna se začala tulit, mazlit, občas si přišla pro pohlazení. Teď má 19 měsíců a je to tuleň a mazel. :mrgreen: pusu mi ale stejně dá málokdy sama od sebe. Musela holt k tomu dozrát. Obě moc dobře víme, že jsme pro sebe ty nejdůležitější na světě, ale přesto si zachovává svou samostatnost a nemá problém být i beze mě. Má totiž vždy jistotu, že se máma vrátí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 17:59

Ja nemám pocit, že by byl nekontaktni, v nositku je spokojený, většinou tam i usne. Jen to není ono. Když ho mám v náručí, tak se hned kroutí a chce pryč. To nechapu. Prostě musím být neustále v pohybu aby byl u mě spokojený 8o. Jo některé děti jsou takové aleje to nejspíš povahou. Zase neříkám ať je na mě neustále přilepeny, ale kdyby jo, bylo by to fajn. Užívala bych si to :*

• Citovat
  • Upravit
21091
5.7.19 19:07
@Anonymní píše:
@P4ja jo to potřebuje. Ale na tu chvilku by to člověk ocenil. Mě to docela chybí. :oops: Ale je fakt, že se nebudu vynucovat a nechám to na něj. Třeba na to časem přijde sám, že je u maminky dobře :hug:

Prosím tě, ty ho bereš jako desetiletého kluka, který je raději s kamarády. Pokud jsi tak kontaktní, tak se přitul k manželovi, a je to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.7.19 20:04
@Anonymní píše:
Ja nemám pocit, že by byl nekontaktni, v nositku je spokojený, většinou tam i usne. Jen to není ono. Když ho mám v náručí, tak se hned kroutí a chce pryč. To nechapu. Prostě musím být neustále v pohybu aby byl u mě spokojený 8o. Jo některé děti jsou takové aleje to nejspíš povahou. Zase neříkám ať je na mě neustále přilepeny, ale kdyby jo, bylo by to fajn. Užívala bych si to :*

V nosítku byla taky spokojená, v roce se jí v něm přestalo líbit a začalo se to u ní měnit. I ten mazlící vztah. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 20:20

@LenaMarry do roka času dost :mrgreen: tak to budu taky doufat, že se mu bude líbit u mě i bez nosítka. Takové to, když si na mě položí hlavičku. To občas ano, ale musí být hodně unavený. Jako člověk si to chce užít, věčně nebude miminko :srdce: A pochybuju, že se v 10 bude chtít mazlit. To jak říkala známá. Má ročního kluka a jako že se sním vůbec nemazlila, vůbec žádný kontakt, tak se ji ptam :tobě to nechybí? Vždyť to tak rychle uteče. A ona :Ne, on se bude chtít pomazlit i v 10.Takže ona čeká do 10 8o. No každý je nějaký :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure