Miminko nechce ani dudak ani flasku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vyprdni se na to.
Proc bys nemela mit mliko?
A usinani u prsa je genialne jednoduchy zpusob, jak uspat dite. Skoda se toho zbavovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dudlík syn nechtěl nikdy (a že jsem jich vyzkoušela). Flašku taky ne, prostě se kojil.
Nabízej jí mléko jak potřebuje a pak by se nemělo stát, že o něj přijdeš.
A pokud by k tomu náhodou došlo, tak problém vyřešíš, až nastane.
Mimochodem čaj jako zdroj tekutin je ve 3 měsících úplně zbytečný, zvlášť teď v zimě. Z mléka má všeho dostatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, mam dotaz..
Od narozeni mi miminko plive dudlik…zkousim to stale (uz jsou ji 3 mesice), ale nechce. Nastesti se uz odnaucila usinat u prsa.
Ale nechce ani flasku… vim, ze ji muzu cajik davat lzickou, ale chci byt pripravena, kdyby nahodou jsem nemela mleko ci tak.
Proste mi to zvyka a plive, honi to jazykem, ale nepricucne se…
Nejake rady, figle, jk miminko naucit?
Dudliky jsem vyzkousela snad uplne vsechny…
Dudlík je zbytečná věc, když o něj nestojí. S tou flaškou je to asi trochu horší, ale ještě je brzo na nějaké závěry. Kdybys přišla o mléko a miminko bylo hladové, tak se nejspíš přicucne. Moje dcera má na usínání hebouckou deku, kterou si šmrdla obličej asi od 4m. Teď ji teda i cucá, takže je pořád smradlavá
Ale dudlík nechtěla nikdy. Ano vlastně nevím, proč jsem jí ho nabízela. Asi ze zvyku od starší dcery. Ta by bez něj neusnula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys náhodou někdy přišla o mléko a miminko by bylo hladové a několik hodin nejedlo, tak věř, že by se k lahvi přicuclo ještě velmi rádo…a hned by vědělo, jak na to, toho se neboj. Pokud kojíš, tak to zatím neřeš. Čaj nepotřebuje, pak s příkrmy, až bude starší, můžeš zkusit např. lahev s brčkem.
Dudlík prostě nechce, s tím asi nic nenaděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera vezme dudlík třeba jen na spaní, jinak ho taky plive a nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou děti, které dudlík prostě nevezme. Malou jsem jen kojila a nikdy se neuměla napit z láhve (zkusila jsem ji v létě dát vodu, když bylo hodně horko). Prostě je třeba se s tím smířit a přijmout fakt, že dudlík ani láhev neprojde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druhá dcera nikdy nechtěla dudlík, usínala u prsa nebo v kočárku venku. Čaj nebo vodu začaly holky dostávat až s prvními příkrmy, pořádně skoro až v roce, když začalo léto.. kojené dítě nepotřebuje čaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam dotaz..
Od narozeni mi miminko plive dudlik…zkousim to stale (uz jsou ji 3 mesice), ale nechce. Nastesti se uz odnaucila usinat u prsa.
Ale nechce ani flasku… vim, ze ji muzu cajik davat lzickou, ale chci byt pripravena, kdyby nahodou jsem nemela mleko ci tak.
Proste mi to zvyka a plive, honi to jazykem, ale nepricucne se…
Nejake rady, figle, jk miminko naucit?
Dudliky jsem vyzkousela snad uplne vsechny…