Miminko nespí v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9275
4.7.21 22:03

@LinSte hlavní je, aby to vyhovovalo tobě a miminku :srdce: na nějaký posměšky se můžeš vyprdnout :nevim:
Synovi jsou 3 a pořád spí se mnou v posteli. A co je komu do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
4.7.21 22:06

Dcera s náma začala spát až ve třech, čtyřech letech - do tý doby chtěla sama. Pak se jí občas zdály zlý sny a nemělo smysl aby spala sama. A věř, že mi to čtyřletý dítě v posteli vůbec nevadí, ani manželovi. Naopak jsme rádi, že jí můžeme dát pocit bezpečí, když se bojí :) co si o tom kdo myslí je mi fuk. Mně zas vyčítala známá, že mi miminko spí v postýlce - a co jsem jako měla dělat, narvat si ho do postele i když nechce? Kašli na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.21 22:17

Kašli na ně. Miluju, když se v noci můžu tulit ke svému dítěti. Přijde mi to tak nějak správné a úplně přirozené. Dítě to taky miluje a všem ostatním do toho může být kulové 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18593
4.7.21 22:18

Ze začátku se mnou, pak usinal v postýlce a v noci jsem si ho brala k sobě když jsem kojila do 10m pak chvíli ne, pak zas chtěl usinat se mnou, pak nám lezl do postele. Jsou mu chvilku tři a tak svá měsíce chodí spát sám a někdy prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.7.21 22:35

Já třeba s dítětem nespím, nevyspíme se tak nikdo, plus mi to s malým miminkem přišlo hrozně nebezpečné. Ale jestli tobě (nebo komukoliv jinému) vyhovuje s dítětem spát, tak je to přece úplně v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.7.21 23:35

Synovi je 7 let a spi stale vedle nas na pristcene posteli. usina mi na rameni a pak ho odstrcim. nam to tak vyhovuje, mam rada kdyz vecer vedle me usina a nestydim se za to. zrovna vcera jsme byli se skautem taborit a musela jsem ho jit uspat, zatimco ostatni rodice se mohly bavit dat. jedna z zen rekla, jak je to fajn, ze se mnou chce usinat a at ji to uzivam, dokud ma zajem :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13791
5.7.21 02:25

Mám tříměsíčního syna a taky jsem to chvíli řešila, ale usoudila jsem, že pokud bude mít pak někdy problém spát ve vlastní posteli, tak mi to za to stejně stojí. Budi se v noci minimálně 3×, většinou 5×, a představa, že k němu pokaždé vstávám je prostě děsivá. Takhle se otočim, dám mu druhé prso a spíme dal. A jak píšeš, jsem odpočinutá a fakt mi nic nestojí za to to měnit.

Jen mě právě děsí, co bude, až se začne hýbat. A taky jsem si vyslechla posměšky, buď takové důležité „jo, vy spíte spolu? Tak si to pak užij.“ A nebo děs v očích, že teda nepoužívám monitor dechu. Ok, nepoužívám, je to blbý, ale nemám vůbec tvrdé spaní a prý to matka pozná (pokud ve spánku nepadá do komatu únavou, protože musí vstávat k postýlce? :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.7.21 06:48

Dceru jsem mela v posteli do 3 let. Uzivala jsem si to neskutecne. Kazdou chvili pribehne i ted, a to ji bude 10. Vubec mi ro nevadi. Rostou tak rychle, a za chvili uz nebudou mit zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.7.21 07:01
@Anix píše:
Každý ať si děla co chce.
Nejlíp se vychovávají cizí děti.
Syn nám poslední dva roky leze v noci do ložnice furt, je mu 8 let :lol: :lol: :lol:

10letak je kazdonocni jistota. Na @LinSte dnesek mela draha polovicky sluzbu, mam je tu vsechny tri :mrgreen: Nejstarsi 11

@LinSte
Zname posli do haje. A neobhajuj se. Mam to takhle, tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
5.7.21 07:43

@LinSte Moje děti se mnou spaly, vyhovovalo nám to, líp se jim spalo, bylo to jednodušší kvůli kojení.. Nevidím důvod proč si kvůli názoru známých komplikovat život, ať si každý mysli co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
5.7.21 08:48

U nás je to aktuálně tak, že malou po večerním kojení a dokrmu uložíme do postýlky, kde si spinká, dokud se někdy v noci/k ránu nevzbudí na další krmení. To si ji beru k sobě do postele, kde spolu chrouníme do rána, než vstáváme. Ale trochu jsem kvůli tomu nervózní, protože v postýlce má monitor a takhle nic… kdyby se něco stalo, tak bych si to do smrti vyčítala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
5.7.21 09:11

@Narysa Neni prokazane, ze monitorem se da zabranit SIDS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
5.7.21 09:16
@Dobrej_tym píše:
@Narysa Neni prokazane, ze monitorem se da zabranit SIDS.

Navíc i když máš monitor, ale neumíš resuscitovat kojence, tak jsi namydlená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.7.21 09:17

@Narysa @Lily-of-the-valley Dítě, které spí s matkou, se pry sladí s jejím dechem a dycha podle ni, takže monitor netřeba. Jinak kdyby se mu něco dělo, jste hned vzhůru a řešíte to. Pripadnemu SIDS nezabrání nic, ale to je hrozne vzácné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
5.7.21 09:21

@Ba-stet Umrti deti tam, kde nepouzivali monitor, nevzrostla…Mne prijde az smutny, kdyz kvuli te krabicce nejake deti spi nedobrovolne samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí