Miminko se nevyvíjí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18697
11.12.23 07:22

@BarboraR93 me spis prijde, ze to mas ze své nemoci. Nějaké ježdění, ignorace jména, nemožnost uspat jinak než na prsu a ani kočár nebrala, taky kolikrát sebou svihla, ze někde zapomněla kus tela :nevim: nakloněni flašky chape tak od 16/17m. Akorát já nemám žádnou nemoc, takže mám normální zdrave dítě a nehledam na ni chyby. Podle me máma pozna, ze něco není v pořádku a snaží se případně chlacholit sama sebe. Tobě ale do toho vstupuje velká proměnná a tou je tvá nemoc. Neptala jsi se babičky když je s nim tak často? Jestli ji prijde normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
11.12.23 07:30
@Tosidelassrandu píše:
Vždyť tam má hromadu red flagů - reakce na jméno, nekrmí se, nenapije z lahve v roce, chybějící attachment na matku, způsob jakým si (ne)hraje… já když si vzpomenu, jak na tom byla dcera v roce, tak je to opravdu propastný rozdíl a nedivim se jí, že je z toho špatná, když někde vidí vrstevníky.

Tak ani jedno u čerstve ročního není red flag :lol: mám 1,5r a moje paměť je rozhodne cerstvejsi. Navíc chodím s deckama od 3m na cvičení s vrstevníky a ani jedno není pro roční netypické 8o na jméno je super ze alespoň někdy reaguje, mala se jidla ani nedotkla a starší kluk zase neměl problem (teď už se normálně laduje). Fixace na matku se projevuje od 9 do 15m a trvá taky několik měsíců. Další přichází nějak po druhem roce. Hraní - ze ho baví lezt jako každé mimino co se to naučí a cvičit si to je pro motoriku super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.12.23 07:38

Tak hlavně žádné dítě není stejné, všechno má svůj čas. A podle popisu mi tvůj syn přijde fakt šikovný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.12.23 08:12

Mě přijde v pohodě až na jednu věc - propínání a dráždivost. To měl přesně syn, od porodnice se propínal do luku, ležel i trochu stočený na jednu stranu, chtěl pořád chovat ale vlastně na něm bylo vidět, že ho něco bolí. Byl z toho Kiss syndrom, pomohla osteodynamika. Měl blokády na páteři z porodu, jak se mu uvolnily, postupně se vše upravilo. S tím ta „nemotornost“ klidně může souviset. Syn už pak nebyl tak nevrlý, začal líp spát…jinak mi přijde moc šikovný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.12.23 11:26

Nezlob se na mě, ale přijde mi, že popisuješ běžné roční dítě.
Nebude spíš problém v Tvém psychickém stavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
11.12.23 15:49

Ahoj, nečetla jsem všechno jen tvůj příspěvek. Zkus najít pojem Kiss syndrom, osteodynamika. Třeba by ti to mohlo pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí