Miminko se stydí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30971
22.9.19 21:33

@Luckaaa87 teda, clovek by rekl, ze mlady clovek jiz bude znat pravidla diskuznich for, viz. ten CAPS lock a tykani… K dotazu. Ted se to vubec nepozna, navic se to bude ruzne menit. Jsou deti vice nebo mene kontaktní, ale s povahou to nemusi souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.19 21:34
@warita píše:
Na introvertikovi neni nic spatneho, kazdy jsme nejaky.Souhlasim s prispevky prede mnou, ze skoro 2 letak neni miminko a to i presto, ze moji skoro 3 lete slecne laskyplne doma rikam: Ty moje mimco. Na verejnosti se s tim krotim, nechci vypadat svihle.

Neřekla jsem, že na introvertíkovi je něco špatného, to je jedna věc.
Druhá věc je, že jsem žádala o názory/zkušenosti se stydlivostí MIMINKA.
To jak nazývám svoje dítě, je pouze moje věc a věřte tomu, nebo ne, na veřejnosti mu samozřejmě MIMINKO neříkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.19 21:37
@Cuddy píše:
@Luckaaa87 teda, clovek by rekl, ze mlady clovek jiz bude znat pravidla diskuznich for, viz. ten CAPS lock a tykani… K dotazu. Ted se to vubec nepozna, navic se to bude ruzne menit. Jsou deti vice nebo mene kontaktní, ale s povahou to nemusi souviset.

Teda, člověk by řekl, že jsou zde inteligentní maminy, ale opak je pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
22.9.19 21:38

@Luckaaa87 ty jsi nezadala zkusenosti se stydlivosti miminka, ale batolete. Mezi tim je dost velky rozdil, v tvem pripade 9 mesicu. Pokud chces opravdu nazory, jestli se zmeni projevy miminka, tedy ditete do jednoho roku, tak ano, zmeni, hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
22.9.19 21:39

@Luckaaa87 a jinak.. Ten starší byl jako malej stydlivej a úzkostlivej a teď se baví taky s každým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
22.9.19 21:40

@Luckaaa87 mne diskuze prilakala, protoze jsem ocekavala např. 7 mesicni mimco, tak mne zajimalo, jak se ma ten stud projevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.19 21:41
@Petule095 píše:
Taky říkám dceri miminko, v srpnu mela 2 roky @Cuddy

Díky :kytka:, nevim co je na tom tak špatného, je to prostě moje láska - a samozřejmě vím, že to miminko už dávno není… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.19 21:41
@Cuddy píše:
@Luckaaa87 ty jsi nezadala zkusenosti se stydlivosti miminka, ale batolete. Mezi tim je dost velky rozdil, v tvem pripade 9 mesicu. Pokud chces opravdu nazory, jestli se zmeni projevy miminka, tedy ditete do jednoho roku, tak ano, zmeni, hodne…

Proto tam píšu, že je mu rok a 9 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.19 21:42
@mayunka píše:
@Luckaaa87 a jinak.. Ten starší byl jako malej stydlivej a úzkostlivej a teď se baví taky s každým.

Děkuji, děkuji, děkuji - to jsem potřebovala slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
22.9.19 21:46

@Luckaaa87 nemá problém jít za cizími dětmi, ať si s ním jsou hrát :lol: ale jako prcek si taky nechal všechno líbit.. Třeba tvůj prcek ma jen období takový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.19 21:51
@mayunka píše:
@Luckaaa87 nemá problém jít za cizími dětmi, ať si s ním jsou hrát :lol: ale jako prcek si taky nechal všechno líbit.. Třeba tvůj prcek ma jen období takový

Já vím, že je to vždycky individuální a, že každej prcek je jinej…jen jsem chtěla znát názory/zkušenosti jinejch maminek…věřim tomu, že má jen takové období a že až to přejde nebudu ho moct od dětí odtrhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
22.9.19 22:19

Já mám teda extrovertku a občas, teda spíš víc než min, bych si přála, aby si sedla a dělala bábovky semnou. Obliza všechny děti na pískovišti, vše jim bere, aby upoutala pozornost. Pisti na ně, chce si heat6, takovéj maléj pejsek… 😂 Zrovna včera mi nějaká baba, nebo mama co já vím, řekla, zda bych si své dítě mohla posadit k sobe, že je obtěžuje… Ufff měla jsem co dělat, abych ji neposlala do patřičných míst, že si má uvědomit kde je a
Pokud chce klid, tak nesmí chodit na veřejný pískoviště… Nicméně radu nemám a trochu závidím… 😂 Já pořád za ní běhám a vysvětluji, že se hračky brát nesmí, že nesmí nic brát z ruky, že se musí zeptat. Ocistec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
23.9.19 09:40

Ahoj, taky máme doma introverta, má 20 měsíců. Budu doufat že se to zlepší, protože teď na něho nikdo nesmí sáhnout jinak řev a když si s nim někdo chce hrát tak taky řev a běží za mnou. A to jsou děti který vidí 5× do týdne. Třeba se to časem zlepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.19 15:41
@CocoCoco13 píše:
Ahoj, taky máme doma introverta, má 20 měsíců. Budu doufat že se to zlepší, protože teď na něho nikdo nesmí sáhnout jinak řev a když si s nim někdo chce hrát tak taky řev a běží za mnou. A to jsou děti který vidí 5× do týdne. Třeba se to časem zlepší :think:

Ahoj, děkuju, že si napsala. Budeme věřit, že se to zlepší, že je to jen nějaké období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.19 15:43
@Tejule píše:
Já mám teda extrovertku a občas, teda spíš víc než min, bych si přála, aby si sedla a dělala bábovky semnou. Obliza všechny děti na pískovišti, vše jim bere, aby upoutala pozornost. Pisti na ně, chce si heat6, takovéj maléj pejsek… 😂 Zrovna včera mi nějaká baba, nebo mama co já vím, řekla, zda bych si své dítě mohla posadit k sobe, že je obtěžuje… Ufff měla jsem co dělat, abych ji neposlala do patřičných míst, že si má uvědomit kde je a
Pokud chce klid, tak nesmí chodit na veřejný pískoviště… Nicméně radu nemám a trochu závidím… 😂 Já pořád za ní běhám a vysvětluji, že se hračky brát nesmí, že nesmí nic brát z ruky, že se musí zeptat. Ocistec!!!
:D tak ti nevim, co je horší :D :D…jsou to naše zlatíčka, oni se určitě srovnají :cert: :srdce: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí