Miminko v paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35481
22.3.14 22:22
@Dupča píše:
@Lively A co třeba otec dítěte, který chodí taky do práce a má plačící miminko pomalu vedle sebe, matka, která se už tuplem nevyspí a pak musí kvůli dítěti celý den fungovat?? Tak ať si nějaká sousedka trhne nohou :pocitac: :cert:

Jenze ti si ho poridili dobrovolne.
Ja se obcas taky nevyspim kvuli docela urvanemu diteti sousedu, ale oni meli totez s nasimi detmi( a byli si u nas jednou stezovat - ted uz by jiste nic podobneho neudelali). Vadi mi to o vikendu, kdy se muzu konecne vyspat, ale stezovat bych si nesla, stejne s tim nemuzou nic moc udelat. Nastesti slysime jen sousedy pod nami a obcas ty nad nami, jinak ne, mame asi docela dobre odhlucneno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:22
@Dupča píše:
@Lively A co třeba otec dítěte, který chodí taky do práce a má plačící miminko pomalu vedle sebe, matka, která se už tuplem nevyspí a pak musí kvůli dítěti celý den fungovat?? Tak ať si nějaká sousedka trhne nohou :pocitac: :cert:

Promiň, ale otec to dítě splodil a to že ho musí posclouhat on, když je jeho nikoho nezajímá, tenhle argument je dost mimo.
Spousta z vás si tady stěžuje na štěkající psy a to někteří štěkají kvůli každé kravině, i když je pán doma (mě to taky bytostně se*e, já si psa vychovala) a taky tady neříkáte „chudák pán, on to štěkání má hned u sebe“. To je problém toho dotyčnýho, pořídil si dítě/psa dobrovolně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.14 22:24

Ja ji chapu, ze je to neprijemne. S malou v noci pochoduji i do druhe mistnosti, do kuchyne… nic ji neni, je v poradku, jen proste pláče. S tim nic neudelam. Slusne jsem se ji omluvila ale ona si porad jen stezuje. A me je z toho zle, vzdycky kdyz Anetka place, vzpomenu si na sousedku :zed:

• Citovat
  • Upravit
13370
22.3.14 22:25

@Lively A jako to se má z toho ta maminka posr**?? Zvlášť když nedávno přišla z porodnice. Taky se stim miminkem nejdřív seznamuje a poznává ho, já taky nevěděla všechno hned. LOGICKÝ. Ty asi nevíš, co to je, když ti dítě jenom brečí a nejde utišit i když je najezený, přebalený, nic ho nebolí a takhle to trvá nekonečně dlouho ;) To bys asi musela zažít kočko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
22.3.14 22:28

Měli jsme to samé, velmi uplakané miminko a bydleli jsme v paneláku. Naštěstí sousedé byli v pohodě, jen mi občas říkali, že slyšeli malého v noci brečet. Přežili spoustu probrečených nocí a nikdy si nestěžovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
22.3.14 22:29
@Lively píše:
Promiň, ale otec to dítě splodil a to že ho musí posclouhat on, když je jeho nikoho nezajímá, tenhle argument je dost mimo.
Spousta z vás si tady stěžuje na štěkající psy a to někteří štěkají kvůli každé kravině, i když je pán doma (mě to taky bytostně se*e, já si psa vychovala) a taky tady neříkáte „chudák pán, on to štěkání má hned u sebe“. To je problém toho dotyčnýho, pořídil si dítě/psa dobrovolně.

To sice jo, ale taky chodí do práce. A jestli měla ta sousedka taky malý děti, tak by to měla pochopit, pokud teda neni nějaká bezcitná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:30

@Dupča Milá zlatá, já vím dobře co to je ale s novorozenětem jsem byla v dostatečně velkém bytě se sousedma a jen z jedný strany a ti měli ložnici dejemě tomu 50m od té kde bylo moje dítě. A i kdybych svým dítětem někoho obtěžovala a nemohla bych s tím nic dělat, tak o něm aspoň nebudu mluvit jako o „čarodějnici, krávě či pizdě“. ;)
Já jsem řekla, že zakladatelku chápu, ale spíš nechápu ty urážky.
Upřímně mi řekni ty, co by sis o paní teda pomyslela, kdyby se jen ksichtila a nezdravila a tobě by bylo jasné, že je to kvůli děcku.
A maminka se posrat nemá, jít s dítětem do jiné místnosti v malém bytě je jediná možnost jak aspoň částečně vyhovět a nijak složité mi to teda nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:32
@Dupča píše:
To sice jo, ale taky chodí do práce. A jestli měla ta sousedka taky malý děti, tak by to měla pochopit, pokud teda neni nějaká bezcitná :mrgreen:

Pokud třeba ona bydlela s dětmi, tam kde by nikoho nerušila, tak nemusí chápat nic.
No a? To, že dítě musí poslouchat v noci i pracující otec je čistě jeho problém a řev dítěte se tím nestává pro mě tišším ani příjemnějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
22.3.14 22:35

@Lively Aha, slečna začíná být drsná :mrgreen: Někdo hold velký byt nemá, jsou rodiny, že mají mimnko v 1+1. A kdyby na mě nějaká sousedka dělala xichty kvůli tomu, že jí ruší moje dítě, co jako já s tim. Dítě snad netýrám, ani zakladatelka, tak proč by se měla zaobírat někym, kdo si jenom ztěžuje a nedokáže pochopit, když má sama svých starostí až nad hlavu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.14 22:36
@Lively píše:
@Dupča
Já jsem řekla, že zakladatelku chápu, ale spíš nechápu ty urážky.

ja ale zadne urazky nenapsala :roll:

• Citovat
  • Upravit
13370
22.3.14 22:38
@Lively píše:
Pokud třeba ona bydlela s dětmi, tam kde by nikoho nerušila, tak nemusí chápat nic.
No a? To, že dítě musí poslouchat v noci i pracující otec je čistě jeho problém a řev dítěte se tím nestává pro mě tišším ani příjemnějším.

To jako když si chci pořídil dítě, tak si mám koupit barák nebo se odstěhovat někam mimo civilizaci aby náhodou moje dítě někoho nerušilo ze spánku?? :mrgreen: :zed: Trochu na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.3.14 22:39

Já jsem vždycky tak šťastná, když slyším řvát cizí dítě a říkám si, jak je dobře, že neřve to moje, úplnej balzám na nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:39
@Dupča píše:
@Lively Aha, slečna začíná být drsná :mrgreen: Někdo hold velký byt nemá, jsou rodiny, že mají mimnko v 1+1. A kdyby na mě nějaká sousedka dělala xichty kvůli tomu, že jí ruší moje dítě, co jako já s tim. Dítě snad netýrám, ani zakladatelka, tak proč by se měla zaobírat někym, kdo si jenom ztěžuje a nedokáže pochopit, když má sama svých starostí až nad hlavu ;-)

Neptala jsem se, co ty s tím, ale co by sis o ní myslela, hádám, že nic lepšího než když si stěžuje verbálně.
Ano, někdo si velký byt nemůže dovolit, ale pak se nesmí divit, že to někomu vůbec vadí. Paní může třeba makat 10 hodin denně a po práci se strat o postiženého příbuzného a zajímá vás to? Ne! Tak proč by ji měly zajímat vaše starosti s dítětem. Zdroj hluku prostě děláte vy. A opakuji, že to chápu, ale jen mě udivily ty urážky.
A když tady všechny píšete, jak lidi v paneláku maj počítat s ledasčím, tak ano, mají a to i se s tížnostmi či prosbami o utišení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:40
@Dupča píše:
To jako když si chci pořídil dítě, tak si mám koupit barák nebo se odstěhovat někam mimo civilizaci aby náhodou moje dítě někoho nerušilo ze spánku?? :mrgreen: :zed: Trochu na hlavu.

Překrucuješ to. :lol: Nemusíš si pořizovat barák, ale pak se nesmíš divit, když to někomu vadí nebo si stěžuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:41
@Anonymní píše:
ja ale zadne urazky nenapsala :roll:

Zakladatelko, já vím, že ty ne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek