Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Králičice píše:
@asha - do té doby daleko :-p
Jo, to jsem si taky myslela…
Jdi za ni, a vysvetli ji, ze se snazis aby bylo mimi potichu a jak tu nekdo radil, prines ji jako omluvu cokoladku ![]()
Neboj, nemůže nic. Křik a pláč k malým dětem patří.. Ona je paní asi celkově potížistka, co? ![]()
Nojo, to je pekelná situace..ale pokud bydlí v paneláku, tak by s tím, že uslyší každý šoupnutí, měla počítat!
Co s tím máš jako dělat?
To je jasné, že to asi nemusí být příjemné, ale existují třeba špunty do uší..
@asha - já musím být taky príma sousedka
ranní ptáč, nedávno jsem sousedy vytopila (pračka) ![]()
@rejžička píše:
Neboj, nemůže nic. Křik a pláč k malým dětem patří.. Ona je paní asi celkově potížistka, co?
Ano, sla jsem na ni slusne ale je to jezibaba ![]()
@Anonymní píše:
Pekny den, chci se zeptat. Nedavno jsem prijela z porodnice domu.Mame male miminko, v noci pláče a sousedka mi rekla ze ho snad tyrám![]()
ze se to neda vydrzet, ze uz se 3 dny nevyspala, jak to moje DĚCKO pry rve.ze rano vstava do prace.
No nic, chci se zeptat vyhrozovala mi tim, ze si pujde stezovat na mesto ze pry nedodrzuji nocní klid. Muzou me z bytu vyhodit? Nebo jak budou postupovat? je to mestsky byt, psany na me.Mrzi me to, chapu ji, ale prece za to nemuzu.
Tak to je nějaká pizda, podle mýho názoru. Mě malej řval celý dny a noci pomalu do 3 měsíců a kdyby si na mě někdo kvůli tomu šel ztěžovat, pošlu ho do prd*** a vyrazim s nim dveře. Být tebou, vykašlu se na takovýhle debilní lidi, ty máš určitě svých starostí dost a taky tě to trápí, že ti mimčo pláče, tak se nenervuj ještě vzteklou sousedkou ![]()
Já jako dítě vyrůstala v aenláku. Ale živě si vybavuju, jak dole pod náma se snatěhoval pár, který měl mimino. hele, my přeběhli pokojík (tři děti 6 - 11 let) a už byl u zvonku pan otec zezdola a jestli můžeme být potichu, že jim spí dítě.
No jo no. Panelák. Kdo chce mít klid, tak se má odstěhovat na samotu u lesa. (jako já
.) Ne vážně. jako jestli si někdo myslí, že v paneláku bude mít klid, tak… o tom vážně nevím, co si myslet. Jako řvoucí mimino potrápí fest, to je fakt, ale na rozdíl od milovníka večírků s tím fakt nikdo nic moc neudělá.
Nečetla sem všechno
bydlíme v paneláku a máme 16m kluka. sme tu od jeho roka. Je teda celkem hodnej, ale zuby, nemoc a tak nás stálo pár probrečených nocí.
sousedům se průběžně tak nějak omlouvám, většina je v klidu a mávnou rukou. Zbytek je dost vostrej a to hlavně ti co perou třeba v 10 večer, neustále jim vyzvání zvonky i ve 3ráno, řvou po svým malých dětech a pak zase řvou ty děti a že ty nadávky sou dost vostrý. Furt vržou dvěřma a něco slaví.
No já zatím držím pusu, ale říkám si proč to vůbec já řeším, že náš kluk řve, když oni dělaj toto. Malej řve max 1× za 14dní 3týdny. fakt málo. A ti problémový to furt řeší, přitom ty hádky jsou every day
![]()
Sousedka s tím nic neudělá, co taky, asi nedáš dítě do babyboxu
A to může být ráda, že to slyší přes zeď nebo několik zdí, ty to máš rovnou u ucha a to musí být teprv lahoda. Ty se můžeš snažit přijít na to, proč dítě pláče a uspokojit jeho potřebu, ale to bys asi stejně udělala sousedka nesousedka. Zároveň i jí chápu, taky by mě štvalo, kdyby mě v noci rušilo řvoucí dítě a taky bych na maminku házela výmluvný xichty, ale to až někdy v půl roce, ne po příchodu z porodnice.
@e-lili píše:
Nečetla sem všechno
bydlíme v paneláku a máme 16m kluka. sme tu od jeho roka. Je teda celkem hodnej, ale zuby, nemoc a tak nás stálo pár probrečených nocí.
sousedům se průběžně tak nějak omlouvám, většina je v klidu a mávnou rukou. Zbytek je dost vostrej a to hlavně ti co perou třeba v 10 večer, neustále jim vyzvání zvonky i ve 3ráno, řvou po svým malých dětech a pak zase řvou ty děti a že ty nadávky sou dost vostrý. Furt vržou dvěřma a něco slaví.No já zatím držím pusu, ale říkám si proč to vůbec já řeším, že náš kluk řve, když oni dělaj toto. Malej řve max 1× za 14dní 3týdny. fakt málo. A ti problémový to furt řeší, přitom ty hádky jsou every day![]()
jo tak takový jsou nejlepší ![]()
@zuzouš píše:
Sousedka s tím nic neudělá, co taky, asi nedáš dítě do babyboxuA to může být ráda, že to slyší přes zeď nebo několik zdí, ty to máš rovnou u ucha a to musí být teprv lahoda. Ty se můžeš snažit přijít na to, proč dítě pláče a uspokojit jeho potřebu, ale to bys asi stejně udělala sousedka nesousedka. Zároveň i jí chápu, taky by mě štvalo, kdyby mě v noci rušilo řvoucí dítě a taky bych na maminku házela výmluvný xichty, ale to až někdy v půl roce, ne po příchodu z porodnice.
Jako myslis zhruba v dobe, kdy rostou zuby, jo? ![]()