Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Klid, stěžovat si jít může, ale to je tak asi všechno… každý normální člověk ji s tím pošle do příslušných mezí.
To musi bejt obr krava. No a kdyz pak na tom urade bude sedet dalsi obr krava, tak nevim.
No vyhodit Te nemuzou, to nejde. ![]()
Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:54
@fialka06 píše:
Ona deti nema??![]()
![]()
co vim, tak ma dospeleho syna.Asi uz na to zapomela ![]()
Já bych jí koupila špunty do uší a nebo doporučila se přestěhovat. Když někdo bydlí v paneláku, tak s tím musí přeci počítat, že nejde mít absolutní klid!
Je to hloupa koza, nemuzete prijit o byt, pokud Vam place dite. Muze na Vas postvat socialku, ta se podiva, jak zijete, co mate v lednici, zkontroluje, zda chodite na prohlidky k pediatrovi, da Vam pusu na celo, pokud bude vse v poradku, a hotovo.
Ruseni nocniho klidu je, pokud harfista do pulnoci trenuje v byte; pokud tam dela nekdo vecirky, pokud tam do noci nekdo neco reze, boucha, montuje, ne, ze Vam place dite.
Muzete ji doporucit ve vsi vaznosti, at si poridi spunty do usi nebo at si pousti radio. Ale jinak budte klidna, o byt nemuzete prijit, pokud mate uplakane detatko.
Nedávno toto přesně řešily ve snídani s novou a policajt jasně řekl, že pokud opravdu je někdo takový, který nahlásí rušení nočního klidu kvůli plačícímu dítěti, tak že maximálně tu osobu co to přijde nahlásit zavřou do blázince
, takže klid, babě poraď špunty do uší a dál bych to neřešila…
No to je krava.Tak na urade bude za trubku, toho se neboj. A vyhodit te fakt nemuzo i kdyby rval 24 hodin denne.Musi baba vydrzwt proste.
Jo, stěžovat si může, ale to je tak všechno. na mimina se noční klid nevztahuje ![]()
Jsme vchod plný malých dětí
Vím, přesně, kdy sousedi 3 patra pod námi koupou a je mi to daleko milejší než bydlet v baráku plném „puberťáků“, kteří by dělali mejdla.. Dítě je dítě.. Sousedce bych se omluvila, řekla bych jí, že se snažíš, ale bohužel..
Pokud chceš mít třeba dobré vztahy, zanesla bych jí čokoládu na nervy ![]()
Dekuji, take si myslim ze by me z bytu nikdo nevyhodil ale vite jak to je…clovek si mysli..a pak uz je pozde.
@Králičice Však se dočkáš, u nás byla kdysi také samá mimina, a dnes už mi ložnice pěkně voní travkou ![]()
@Králičice píše:
Jsme vchod plný malých dětíVím, přesně, kdy sousedi 3 patra pod námi koupou a je mi to daleko milejší než bydlet v baráku plném „puberťáků“, kteří by dělali mejdla.. Dítě je dítě.. Sousedce bych se omluvila, řekla bych jí, že se snažíš, ale bohužel..
Pokud chceš mít třeba dobré vztahy, zanesla bych jí čokoládu na nervy
Za deset let budete vchod plny pubertaku ![]()
Před pár lety se vedle nás nastěhoval do pronájmu pár, kterým se za pár týdnů narodilo mimčo. Hned vedle v pokoji spala moje mamka..chodila do práce a opravdu se nevyspala, miminko vřískalo celkem fest, hlavně první měsíce, nebylo to příjemné, a asi nebyly ani slečně moc příjemné rady
ale přežili jsme to, mimino vyrostlo, pak byl kravál ještě větší..a pak se odstěhovali. A narodily se děti nám, a i když se snažím, jsou holt živí a prořvaných nocí jsme si užili taky, dost, ať jsem dělala co jsem chtěla. Lituju hlavně sousedy pod náma, naštěstí jsu ale tolerantní (a snažím se být s dětma hodně venku jak to jde a noci už jsou docela dlouho klidné, tak jsme to všichni včetně sousedů přežili). Mně momentálně točí sousedův pes, který je věčně sám doma a štěká na celý barák a po nocích vyje ![]()
Pekny den, chci se zeptat. Nedavno jsem prijela z porodnice domu.Mame male miminko, v noci pláče a sousedka mi rekla ze ho snad tyrám
ze se to neda vydrzet, ze uz se 3 dny nevyspala, jak to moje DĚCKO pry rve.ze rano vstava do prace.
No nic, chci se zeptat vyhrozovala mi tim, ze si pujde stezovat na mesto ze pry nedodrzuji nocní klid. Muzou me z bytu vyhodit? Nebo jak budou postupovat? je to mestsky byt, psany na me.Mrzi me to, chapu ji, ale prece za to nemuzu.