Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zikado píše:
@Lively To víš, že štěkává hlavně když je pániček na noční nebo na tahu, ale beru to (a to má pěkně uječený hlas), jediné na co jsem si kdy stěžovala je ožralý soused pod námi, pořadající několikrát týdně mejdany a, věčně hulící na balkoně trávu, hlavně v létě, kdy se nedají zavřít okna![]()
Super a to vstávání do práce?
Jinak tráva taky tlumí bolest, tak má třeba hulící soused bolesti. ![]()
Vám v létě ty okna někdo demontuje a odnese, nebo proč nejdou zavřít?
@Lively píše:
Já to chápu, ale to samý se dá říct i z té druhé strany - kdo nezažil jaký to je se x měsícu nevyspat kvůli někomu jinýmu a u toho ještě muset chodit do práce, tak taky neví, no. Proto mě docela pobouřily ty „krávy a pizdy“.
No to je holt život v paneláku. Kup si domek na samotě u lesa, vyspíš se
![]()
@zikado píše:
můžu z vlastní zkušenosti můžu říct, že tohle nepomáhá, díky malé a neustálému nošení jsem si odrovnala ruky a to doslova, kdo to nezažije nepochopí nikdy
spala s tebou malá hned od porodnice v posteli nebo mněla vlastní postýlku?
@zikado píše:
můžu z vlastní zkušenosti můžu říct, že tohle nepomáhá, díky malé a neustálému nošení jsem si odrovnala ruky a to doslova, kdo to nezažije nepochopí nikdy
No jo, takže ty si kvůli vlastímu dítěti, které sis dobrovolně pořídila ruky odrovnat nechceš, ale soused si odrovnat nervy má, už to konečně chápu.
@Gina108 píše:
No to je holt život v paneláku. Kup si domek na samotě u lesa, vyspíš se![]()
To je holt život v paneláku, kup si domek u lesa a nikdo tě nebude otravovat se stížnostma, když jsi hlučný. ![]()
@Lively Protože je horko a když je horko ceý den, tak je v bytě jak v sauně a vyvětrá se to jen v noci a soused nemá bolesti je to jen norek zavislý na trávě ![]()
@MartinKa36 píše:
spala s tebou malá hned od porodnice v posteli nebo mněla vlastní postýlku?
vlastní ppostýlku i kolíbku měla a nikdy v ní nespala spí se mnou v manželské posteli od mala do ted a dokázala řvát někdy i do 4 do rána a to jseme zkoušeli všechny možné přípravky na prdíky, od léků bylinek po homeopatika, bez ůspěchu.
@zikado Aha, tak já mám v létě okna přes celý den zavřený a zatažený rolety a mám v bytě teda krásnej chládek. Opravdu by mě nenapadlo „větrat“, když je venku 40°C. ![]()
Vždyť jsi to teď sama řekla, že se dá učinně vyvětrat jen v noci. ![]()
Jak to můžeš vědět? Tys nahlížela do jeho zdravotní dokumentace?
@MartinKa36 píše:
Chápu že je těžké si přiznat že je chyba v tvém přístupu ale věř mi normální děti prostě v noci spí a brečí pouze pokud jim něco je nebo pokud jim něco schází.
nejsi nahodou chlap? to jedine by to vysvetlovalo.Ja chtela jen radu ohledne bytu, ne odsuzovaní. A nerekla jsem prece, ze pláče celou noc.
@Anonymní píše:
nejsi nahodou chlap? to jedine by to vysvetlovalo.Ja chtela jen radu ohledne bytu, ne odsuzovaní. A nerekla jsem prece, ze pláče celou noc.
No takže je to tak prostě je dítě odstavený a necháváš ho vyřvat, jinak by jsi napsala že to tak není… Takže ty traumatizuješ své dítě a sousedku a ještě ti vadí když má sousedka strach o tvé dítě které zoufale volá o pomoc
@Lively píše:
To je holt život v paneláku, kup si domek u lesa a nikdo tě nebude otravovat se stížnostma, když jsi hlučný.
No tak já je vždycky poslala do p… Doporučuji - je to levné, rychlé a účinné
![]()
@Anonymní píše:
ANo, je to skutečně chlap, i když nechápu, proč se to stydí přiznat. ![]()
@MartinKa36 Původně jsem myslela, že to vše myslíš ironicky. ![]()
Já si o zakladatelce teda nemyslím, že nechává dítě vyřvat, ale máš pravdu, že takových je dost. Nic proti tomu, kdyby bydleli na té samotce, tak ať si ho vyžvat nechají. ![]()
@Lively píše:
@zikado Aha, tak já mám v létě okna přes celý den zavřený a zatažený rolety a mám v bytě teda krásnej chládek. Opravdu by mě nenapadlo „větrat“, když je venku 40°C.
Vždyť jsi to teď sama řekla, že se dá učinně vyvětrat jen v noci.
Jak to můžeš vědět? Tys nahlížela do jeho zdravotní dokumentace?
Vždyt píšu, že větrám jen v noci ne přes den a sousedovi jsem nenahlížela do Z. K ani jsem nemusela momentálně je na léčení ze závislosti na alkoholu má se bohužel za 14 dní vrátit (znám jeho bývalou manželku, takže věř, že kromě chlastu nemocný není)
@Gina108 píše:
No tak já je vždycky poslala do p… Doporučuji - je to levné, rychlé a účinné![]()
Mně to doporučovat nemusíš, na mě si nikdo nestěžoval, ani neměl důvod u nás je celkem dobré odhlučnění samostatných bytů a navíc jak jsem již psala, novostavba je postavená tak, že ložnici mají sousedé 50m od té, kde spí moje dítě. Že je to účenné, tomu bych teda nevěřila, ale když se nebojíš různých schválností, tak proč ne… ![]()