Miminko v paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
22.3.14 22:44

Já si myslím, že sousedka to měl řešit v klidu a normálně říct, že ji to vadí a třeba se nějak domluvit.. SIce to nejde je to malé dítě, ale spíš rozumnou formou..
Na druhé straně pokud někdo jde bydlet do paneláku, musí počítat, že prostě určitý klid tam nebude jako někde na samotě..nabo v rodinném domě..
Kdyby se to stalo mě, a prostě sousedka přišla, tak bych se snažila nějak, aby ji vyšla stříc, třeba bych šla odpoledne vozit, když bych věděla, že je po noční, ale kdyby ně mě takto vyjela a vyhrožovala, tak to teda bych se na ni vyprdla.. toto neni normální chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 22:46
@Cricry píše:
@Lively
Jako sorry, ale evidentne nevite, o cem mluvite a deti nemate

Já vím, v dnešní době pochopit, že někdo není z mýho dítěte nadšenej, když ho v noci budí = nemít děti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.3.14 22:58

Noční klid se snad nemá týkat všech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.3.14 23:00
@Lively píše:
Pokud to řekla slušně, tak žádná kráva není. Já chci vidět všechny z vás, až se třeba rok kvůli cizímu dítěti nevyspíte do práce. :lol:
Zakladatelko: Z bytu tě kvůli tomu nevyhodí, ale zkus jí vyjít vstříc tak, že třeba když bude malé plakat, tak s ním půjdeš do kuchyně nebo tak něco. Jinak totiž může se zoufalství dělat různé naschvály, odepírání spánku je totiž forma mučení.
S těmi špunty do uší to není jen tak, já používala kdysi špunty do uší na dovolené kvůli chrápající babičce a po týdnu užívání mi tekla z ucha krev. :nevim:
Navíc má v podstatě pravdu v tom, že je to tvoje dítě a jsi za něj zodpovědná.
Ale chápu i tebe, to zas jo, fakt ale jde o tu snahu aspoň. Pokud víš, že malé nepáče hlady, tak se zkus poradit s doktorem atd.
Diskuzi jsem nečetla celou, stačilo mi pár prvních příspěvků o tom, jaká je paní kráva (pohled jen se své strany no, jako vždy u matek.) :mrgreen:

jo jasně příště až začne to miminko řvát tak vyfasuje roubík, aby náhodou nějaká cholerická sousedka zase nejančila. Jéžiš nedivím se, že tu sousedku nazývají krávou co nepochopí, že dítě má třeba bolení a nepomáhají, na ní žádné léky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 23:07
@zikado píše:
jo jasně příště až začne to miminko řvát tak vyfasuje roubík, aby náhodou nějaká cholerická sousedka zase nejančila. Jéžiš nedivím se, že tu sousedku nazývají krávou co nepochopí, že dítě má třeba bolení a nepomáhají, na ní žádné léky :zed:
:roll: No jo, protože miminko, přece nikomu vadit nemůže.
Kdyby vedle v noci kňučel pes, kterej má bolesti a nepomáhaly léky, tak bys jistě byla plná pochopení a neřekla bys ani slovo, i kdyby to trvalo už několik měsíců. :lol: To, že bys jako chirurg kvůli nevyspání někoho zabila vůbec nevadí, hlavně pochopení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 23:12

Zakladatelka napsala: „Mrzi me to, chapu ji,…“ čili je si vědoma toho, že se kvůli ní někdo nevyspí, má obavy a určitou pokoru. Takže nic proti ní, já ji taky chápu.
Spíš mě vždycky „pobaví“ ty uražené reakce typu „kráva, tak raději kvůli nějaké hysterce vyhyneme atd.“ - prostě žádné pochopení i té druhé strany. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.3.14 23:18
@Lively píše: :roll: No jo, protože miminko, přece nikomu vadit nemůže.
Kdyby vedle v noci kňučel pes, kterej má bolesti a nepomáhaly léky, tak bys jistě byla plná pochopení a neřekla bys ani slovo, i kdyby to trvalo už několik měsíců. :lol: To, že bys jako chirurg kvůli nevyspání někoho zabila vůbec nevadí, hlavně pochopení.

Ne nevadilo a vedle mám opravdu štěkajícího a kňučícího psa (už asi 4 roky) a nejsem taková kráva abych si na něj stěžovala a na dítě už tuplem ne, to mi příjde úplně mimo mísu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 23:22
@zikado píše:
Ne nevadilo a vedle mám opravdu štěkajícího a kňučícího psa (už asi 4 roky) a nejsem taková kráva abych si na něj stěžovala a na dítě už tuplem ne, to mi příjde úplně mimo mísu

Tak máš nervy ze železa a to ti může spousta lidí jen závidět. Jen otázka - štěká ten pes celou noc a vstáváš pak ráno do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
22.3.14 23:34
@Lively píše:
Neptala jsem se, co ty s tím, ale co by sis o ní myslela, hádám, že nic lepšího než když si stěžuje verbálně.
Ano, někdo si velký byt nemůže dovolit, ale pak se nesmí divit, že to někomu vůbec vadí. Paní může třeba makat 10 hodin denně a po práci se strat o postiženého příbuzného a zajímá vás to? Ne! Tak proč by ji měly zajímat vaše starosti s dítětem. Zdroj hluku prostě děláte vy. A opakuji, že to chápu, ale jen mě udivily ty urážky.
A když tady všechny píšete, jak lidi v paneláku maj počítat s ledasčím, tak ano, mají a to i se s tížnostmi či prosbami o utišení. ;)

Ten annonymí zakladatel to bude jedna z těch matek to nechávají ditě vyřvat normální děti řvou pouze pokud jim něco je když jim rostou zuby tak pomůže nurofen ale i když je dítě nemocné tak prostě neřve celou noc pokud se o něj rodiče starají, Anonymní zakladatelka bude zřejmě jeden z těch rodičů co se neumí postarat o děti večer je dají do spotýlky a nechají ho vyřvat dokud neusne a pak mají blbé kecy a emiminu když si stěžují chudáci sousedé kteří nemůžou spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.14 23:37
@MartinKa36 píše:
Ten annonymí zakladatel to bude jedna z těch matek to nechávají ditě vyřvat normální děti řvou pouze pokud jim něco je když jim rostou zuby tak pomůže nurofen ale i když je dítě nemocné tak prostě neřve celou noc pokud se o něj rodiče starají, Anonymní zakladatelka bude zřejmě jeden z těch rodičů co se neumí postarat o děti večer je dají do spotýlky a nechají ho vyřvat dokud neusne a pak mají blbé kecy a emiminu když si stěžují chudáci sousedé kteří nemůžou spát.

jsi normalni?

• Citovat
  • Upravit
4077
22.3.14 23:37

Prostě anonyme nebuď sobec vezmi si dítě do postele a pokud nebude trpět post traumatickým syndromem ze studeného odchovu tak se sousedka vyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.3.14 23:38

@Lively To víš, že štěkává hlavně když je pániček na noční nebo na tahu, ale beru to (a to má pěkně uječený hlas), jediné na co jsem si kdy stěžovala je ožralý soused pod námi, pořadající několikrát týdně mejdany a, věčně hulící na balkoně trávu, hlavně v létě, kdy se nedají zavřít okna :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
22.3.14 23:39
@Anonymní píše:
jsi normalni?

Chápu že je těžké si přiznat že je chyba v tvém přístupu ale věř mi normální děti prostě v noci spí a brečí pouze pokud jim něco je nebo pokud jim něco schází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.3.14 23:41
@MartinKa36 píše:
Prostě anonyme nebuď sobec vezmi si dítě do postele a pokud nebude trpět post traumatickým syndromem ze studeného odchovu tak se sousedka vyspí.

můžu z vlastní zkušenosti můžu říct, že tohle nepomáhá, díky malé a neustálému nošení jsem si odrovnala ruky a to doslova, kdo to nezažije nepochopí nikdy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.14 23:42
@zikado píše:
@Lively To víš, že štěkává hlavně když je pániček na noční nebo na tahu, ale beru to (a to má pěkně uječený hlas), jediné na co jsem si kdy stěžovala je ožralý soused pod námi, pořadající několikrát týdně mejdany a, věčně hulící na balkoně trávu, hlavně v létě, kdy se nedají zavřít okna :zed: :cert:

Super a to vstávání do práce? :lol: Jinak tráva taky tlumí bolest, tak má třeba hulící soused bolesti. :mrgreen:
Vám v létě ty okna někdo demontuje a odnese, nebo proč nejdou zavřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí