Miminko v paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
23.3.14 00:01
@Lively píše:
@MartinKa36 Původně jsem myslela, že to vše myslíš ironicky. :mrgreen:
Já si o zakladatelce teda nemyslím, že nechává dítě vyřvat, ale máš pravdu, že takových je dost. Nic proti tomu, kdyby bydleli na té samotce, tak ať si ho vyžvat nechají. :mrgreen:

No to je tím že to znám z vlastní zkušenosti u mých rodičů ve vedlejším vchodu bydlely podobní exoti jako je anonym, prostě když většina malých dětí brečí jen občas když se něco děje a v jednom bytě řvou děti nonstop tak to není v dětech ale v rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
@donaga píše:
Nebo si stěžuj, že dítě pláče kvůli tomu, že ona nahlas chrápe a dítě to budí :mrgreen: :oops:
:mrgreen: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
@zikado píše:
Vždyt píšu, že větrám jen v noci ne přes den a sousedovi jsem nenahlížela do Z. K ani jsem nemusela momentálně je na léčení ze závislosti na alkoholu má se bohužel za 14 dní vrátit (znám jeho bývalou manželku, takže věř, že kromě chlastu nemocný není)

Tak proč si stěžuješ, že nemůžeš KVŮLI NĚMU přes den v létě otevřít okno, když bys ho kvůli vedru, které je venku a otevřením okna by se ti dostalo do bytu stejně neotvírala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.14 00:04
@MartinKa36 píše:
No to je tím že to znám z vlastní zkušenosti u mých rodičů ve vedlejším vchodu bydlely podobní exoti jako je anonym, prostě když většina malých dětí brečí jen občas když se něco děje a v jednom bytě řvou děti nonstop tak to není v dětech ale v rodičích.

Ja prisla pro radu HLAVNE ohledne bytu.
Ne aby me nekdo soudil nebo se z nudy bavil tim, ze me bude poucovat.. mluvila jsem slusne nikomu nenadavala a stejne jsem ja ten exot.
Ne, nenechavam Anetku vyrvat.Mrzi me to, ze jsem si dovolila se zde vubec na neco zeptat. Priste uz to neudelam.Tim koncim nema to cenu, kdo si chce rejpnout, udela to :?

• Citovat
  • Upravit
1228
23.3.14 00:06
@MartinKa36 píše:

To znám taky, naštěstí jen z vyprávění, kamarádka zas má nad sebou dvlouleté dítě, které prostě musí jezdit po plovoučce na odrážedle a fakt se s tím nedá nic udělat. :pocitac: :mrgreen:
Jinak já teda vím, že když malé děti brečí, tak jim něco je, ale bohužel je dost těžké určit co, to může být milion věcí, klidně i nuda, ale pak se prostě nebudu urážet, že se to někomu nelíbí a nazývat ho pizdou atd., hlavně o to mi šlo.
Zakladatelka aspoň žádné urážky o paní sousedce nepsala. na to jsou tu zas jiné expertky.

Příspěvek upraven 23.03.14 v 00:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
23.3.14 00:07

@Lively promin, asi jsem se špatně vyjádřila, že tu trávu hulí a řve na balkoně(ku.va baník jedu )hlavně v noci většinou od 23.00 po 02.00)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.3.14 00:09

@zikado OK, v poho.
„Kuva baník, jedu!“ :lol: :lol: No a zkusila jsi na něj třeba zařvat „Kuva, drž už hubu“? Třeba by to pomohlo.

Příspěvek upraven 23.03.14 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.3.14 00:09
@Lively píše:
Tak proč si stěžuješ, že nemůžeš KVŮLI NĚMU přes den v létě otevřít okno, když bys ho kvůli vedru, které je venku a otevřením okna by se ti dostalo do bytu stejně neotvírala? :think:

Ale ona nikde nepsala, že větrá přes den ;) Jinak jo, souhlasím, chápu i sousedku, ale nezlob se, ženská, která po pár dnech po návratu z porodnice na zakladatelku nastoupí, že ji udá za rušení nočního klidu, divná je. Všechno se dá řešit i v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.3.14 00:11

Takže Anetka nespí s tebou ale nenecháváš ji vyřvat, vem si jí k sobě do postele a časem se jizva na Anetčině duši zahojí, a sousedka se nebude ptát jestli Anetce neubližuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.3.14 00:13

@Z.jev „věčně hulící na balkoně trávu, hlavně v létě, kdy se nedají zavřít okna :zed: :cert:

Z toho jsem usoudila, že přes den větrá a vadí jí kouř ze sousedova jointa. :nevim:

Jasně v klidu, řešit se to má, ale některé (zakladatelka ne) se tu tváří jako, že by si nikdo neměl dovolit to říct ani slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.3.14 00:21

@Lively Jo, v tom s tebou souhlasím, jakožto majitelka dětí, psa a vstávající do práce opravdu rozumím oběma :) Na místě zakladatelky bych se snažila sousedce vysvětlit, že je to novorozeně, se kterým se teprve sžíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.3.14 00:24
@Z.jev píše:
@Lively Jo, v tom s tebou souhlasím, jakožto majitelka dětí, psa a vstávající do práce opravdu rozumím oběma :) Na místě zakladatelky bych se snažila sousedce vysvětlit, že je to novorozeně, se kterým se teprve sžíváme.

No právě, ale některé tu jasně napsaly, že by stěžovatele posaly hned do p…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.3.14 00:36

@Lively No jo, v dnešní době spousta lidí vidí jenom sebe a svoje práva :nevim: Ale ono v tomhle případě stejně nic víc než vysvětlování, případně omluva dělat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.3.14 00:38
@Z.jev píše:
@Lively No jo, v dnešní době spousta lidí vidí jenom sebe a svoje práva :nevim: Ale ono v tomhle případě stejně nic víc než vysvětlování, případně omluva dělat nejde.

Bohužel.
No tak třeba fakt, když dítě brečí, tak s tím jít nejdál od ložnice dotyčné sousedky, třeba by to pak už neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.3.14 00:45
@Lively píše:
Bohužel.
No tak třeba fakt, když dítě brečí, tak s tím jít nejdál od ložnice dotyčné sousedky, třeba by to pak už neslyšela.

No to zakladatelka psala, že s miminkem chodí. Ale to taky záleží, jaký mají byt nebo jak odhlučněný, někde je holt slyšet každej prd přes tři patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí