Miminko v paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
23.3.14 00:49
@donaga píše:
Nebo si stěžuj, že dítě pláče kvůli tomu, že ona nahlas chrápe a dítě to budí :mrgreen: :oops:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.14 00:58
@MartinKa36 píše:
Takže Anetka nespí s tebou ale nenecháváš ji vyřvat, vem si jí k sobě do postele a časem se jizva na Anetčině duši zahojí, a sousedka se nebude ptát jestli Anetce neubližuješ.

tohle je fakt na diagnózu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.3.14 07:47
@Lively píše:
No právě, ale některé tu jasně napsaly, že by stěžovatele posaly hned do p…

Protoze od te sousedky je zde nulove pochopeni pro tu situaci, ktera je zoufala i pro matku.Ja zazila za zdi kazdy den od 4 rano vyti a stekot psa, tak jsem chodila spat do koupelny na karimatku, mela jsem jen garsonku. Postupne jsme to s majitelkou vyresili. Pokud sousedka rovnou vyhrozuje urady a nejakym odebiranim bytu, tak si taky toleranci nezaslouzi

Příspěvek upraven 23.03.14 v 08:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21773
23.3.14 07:48
@MartinKa36 píše:
Takže Anetka nespí s tebou ale nenecháváš ji vyřvat, vem si jí k sobě do postele a časem se jizva na Anetčině duši zahojí, a sousedka se nebude ptát jestli Anetce neubližuješ.

Ženská ty jsi nemocna… proste jsou některé děti urvane, znám takové v okolí.

Zakladatelko, mrzí me, ze sis z teto diskuse vybrala to negativní. Bohuzel se to tady občas zvrhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17039
23.3.14 08:05

Holky, trochu mimo téma, ale já zrovna přemýšlím, jestli není blbé v paneláku v 8 hodin v neděli vysávat :lol:

A k tomu spaní v posteli - v nemocnici nám říkali, že to zásadně nedoporučují ;) Nebezpečí zalehnutí a pádu z postele..

A zakladatelko - myslím, že sousedka se uklidní a jak jsem již radila- zkus to s tou čokoládou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
23.3.14 08:08
@Anonymní píše:
Ja prisla pro radu HLAVNE ohledne bytu.
Ne aby me nekdo soudil nebo se z nudy bavil tim, ze me bude poucovat.. mluvila jsem slusne nikomu nenadavala a stejne jsem ja ten exot.
Ne, nenechavam Anetku vyrvat.Mrzi me to, ze jsem si dovolila se zde vubec na neco zeptat. Priste uz to neudelam.Tim koncim nema to cenu, kdo si chce rejpnout, udela to :?

Ať si sousedka koupí špunty do uší, ale fakt ;) Naše dcera od 5.týdne trpěla na koliky - doktor poradil, co mohl, nepomáhalo nic - brečela ve dne v noci, trvalo to cca 3 týdny, já jsem byla na prášky už - a to jsem zkoušela fakt všechno, na rukách jsem ji měla pořád… Někdy prostě nepomůže nic, nebo krátkodobě. A do jiné místnosti jsem jít nemohla, abych nerušila sousedy, bydleli jsme v té době v garsonce :-) A kupodivu nikdy nikdo neřekl křivého slova - kolikrát jsem se sousedů ptala, jestli ji slyší, že se omlouvám, a oni, že ne, že to je v pohodě, že to prostě malé dítě. Teď bydlíme v 3+1, dcera má někdy zlé sny a brečí, jako když ji na nože berou, mám co dělat ji uklidnit a taky nikdo nic neříká - sami měli děti, mají teď malá vnoučata, tak jsou v klidu. A do práce taky ještě chodí. Sousedku chápu, že se chce vyspat, ale ty špunty fakt pomůžou - manžel je měl, když dcera plakávala, aby se vyspal do práce. Akorát se obávám, že když jí poradíš špunty do uší, tak to bude brát jako provokaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
23.3.14 08:09

@Králičice u nás se vstává každý den v půl 6., nejpozději v 6., ať je pondělí nebo neděle :mrgreen: Ale dcera nezlobí, nelítá, tak myslím, že to sousedi ani neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.14 08:25
@Králičice píše:
Holky, trochu mimo téma, ale já zrovna přemýšlím, jestli není blbé v paneláku v 8 hodin v neděli vysávat :lol:

A k tomu spaní v posteli - v nemocnici nám říkali, že to zásadně nedoporučují ;) Nebezpečí zalehnutí a pádu z postele..

A zakladatelko - myslím, že sousedka se uklidní a jak jsem již radila- zkus to s tou čokoládou ;)

Já dneska o půl sedmé pouštěla odstřeďování… :oops: mohli si sousedi vybrat… 12 v noci nebo ráno… :oops: Nevim, jak moc je to do bytu nad náma slyšet, jinak sousedíme s vedlejším bytem kuchyní a oni tam mají asi komoru nebo záchod… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.3.14 08:38
@Králičice píše:

A zakladatelko - myslím, že sousedka se uklidní a jak jsem již radila- zkus to s tou čokoládou ;)

ale houby pokud neseš opilá tak se dítěti nic nestane, něco jiného je ale @abbee malá má problém tak brečí. Prostě děti neřvou bezdůvodně ale protože jim něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
23.3.14 08:43

@MartinKa36 holt problém je v tom, že není někdy jednoduché jim pomoci ;) člověk dělá, co může a stejně pomůže třeba až čas - nám na koliky pomohlo až to, že povyrostla a víc se hýbala. A u těch nočních můr pár minut trvá, než se vzpamatuje - i když ji chovám, utěšuju, prostě to psychické rozrušení je velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
23.3.14 09:04

@Lively Hele až ti bude dítě brečet 2, 3 měsíce v kuse, tak pak piš nějaký příspěvky na tomhle téma. Evidentně fakt nevíš, jaký to je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
23.3.14 09:06

Ma kamaradka ma dcerku, ktera do 3 mesicu trpela jistym syndromem, ktery se projevoval tak, ze po chvilce, kdy ji mala usla dostala nervovy tik, kdy se ji prohlo cele telicko - to ji samozrejme probudilo a vydesilo - takze plakala temer nonstop. Nedalo se s tim nic delat, jen cekat az to samo po 3 mesicich odezni. Kamaradka malem skoncila na psychiatrii. Podotykam, ze take zije v byte. Strasne rada bych videla, jak by se s timto problemem tady popraly jiste damy(myslim, ze i jeden muz), ktere jsou proste dokonale a jejich deti rozhodne nikdy nikoho neobtezovaly-ja hloupa, ted mi to vlastne doslo, rychle by koupily dum na samote. Musim rict, ze z jistych diskutujicich je mi opravdu „neprijemne“.
A zakladatelko, vubec se netrapte. S miminkem se szijete a bude lip. Sousedku chapu, ale myslim, ze jeji reakce je opravdu hodne prehnana. Drzte se a uzivejte si toho maleho stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
23.3.14 09:26
@zikado píše:
můžu z vlastní zkušenosti můžu říct, že tohle nepomáhá, díky malé a neustálému nošení jsem si odrovnala ruky a to doslova, kdo to nezažije nepochopí nikdy :pankac:

moje řeč, kdo prostě neví, tak to nikdy nepochopí a akorát se naváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17039
23.3.14 09:33

@MartinKa36 - kupodivu více věřím lékařům než tobě ;) Ale každý ať si dělá co chce..Jinak moje dcera nikdy nespala se mnou v posteli (první 3 měsíce v nemocnici), pak 4 měsíce v postýlce v ložnici a pak sama v pokoji.. A až na první měsíc, kdy si zvykala doma, a nemoc - nikdy v noci neřvala ;) A i podle sester v nemocnici byla klidné miminko ;) Ale mám štěstí a sousedi taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.3.14 09:40
@Dupča píše:
jak tohle někdo může vypustit z huby, zvlášť mamince, která má miminko teprve pár dní?

Vypustim jsem to z huby protože to tak je,
@Fiorenka - zminuje řvoucí dítě kůli zdravotním problémům.
@abbee - psychické problémy ty z 99% mají děti ze studeného odchovu.
@Králičice - ona si nezvykla ona rezignovala a to je horší. ( a doktoři většinu kecají pěkné blbosti které nemají ničím podložené například opalování je zdravé, žaludeční vředy jsou ze stresu, nebo se koukni jak neléčí boreliózu
 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky