Mimino 2015

48
24.6.14 15:15

Mimino 2015

Ahoj všechny mamky světa. Najde se tu nějaká mamina co by chtěla mimčo naplánovat s datumem porodu léto 2015?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
24.6.14 15:26

Ahoj, my se chceme začít snažit v září, ale nedávám moc šancí tomu, že se to hned povede, takže předpokládám že snad během léta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.6.14 15:32

Ahojky tak já bych chtěla začít tak v listopadu, taky tomu moc šancí nedávám po dnešní rodinné prognoze. Velmi by mě potěšilo kdyby se hned zadařilo a miminko by bylo srpnovým dárkem k přítelovým narozeninám. Bereš už nějaké vitamínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.6.14 15:40

U nás to také nebude asi jednoduché, pořád tak nějak váháme, máme strach abychom to finančně zvládli, bude to fakt záhul, ale vzhledem k tomu, že mně bude v září 26 a přítelovi je 28, tak si myslím, že je nejvyšší čas to aspoň začít zkoušet. Navíc mám podle gyn alergii na sperma (žádnou imunologii mi nedělali, jen podle příznaků)…Chci vědět, na čem jsem, jestli to vůbec půjde a nezjistit to třeba až ve 30 nebo ještě později…jinak jím jen kyselinu listovou, všechno ostatní mi zatím přijde zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
24.6.14 15:45

Ahoj, taky planujeme druhy na pristi leto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.6.14 15:51

Kurňa jak se tu označují lidé. Vítám tě. Já jsem ještě nezačala nic papat, ale asi si zajdu pro tu listovku. No moje mamka byla schopna otěhotnět až po 5ti letech manželství (oba zdraví) pak se narodila segra, no a když chtěli druhé tak si museli počkat 10 let a to jsem se vydařila já :D No moje sestřenka asistovaně porodila až po 15 letech snažení a moje segra po 4 letech snažení. Tak jsem s toho najednou nějaká špatná. Ráda bych mimčo zvládla do 30 let, ale tak nějak se bojím aby to šlo.
Nekouřím, nepiju a jezdím na koni tak snad nejsem úplně tělesně na odpis. Jsem teda silná migrenička, ale tak snad se to poddá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.6.14 15:58

@VesKar Nekouřím, nepiju a také jezdím na koni…teda teď už hodně rekreačně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.6.14 16:03

No to já také, nějak na nic víc nezbývá čas. Dřív ambice i zvíře bylo, ale bohužel. No hodně lidí mě odrazuje že s koní mám zhuntovanej spodek, ale myslím si že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.6.14 16:07

@VesKar Myslím, že to jezdectví nemá žádný vliv na otěhotnění…moje trenérka otěhotněla přestože sportovně jezdila a zároveň měla zavedené tělísko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.6.14 16:11

:D tak to muselo být překvapení. No spíš jde o to že se tvrdí že jsou těžké prorody. Nevěřím dokud si to nezkusím. No a doma proběhla diskuze o otěhotnění?
Moc nevím jak o tom doma budeme diskutovat jestli se tenhle měsíc zadařilo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.6.14 16:12

Furt tajně doufám že se zadaří hned napoprvé. Jsem blázen najivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.6.14 16:17

@VesKar no překvapení to bylo…holčička se narodila snad ve 20 týdnu, postižená :,( Diskuze o otěhotnění probíhá pořád :D ale přítel dělá, že mě neslyší :cert: nějak se na to prý necítí (ale to se nebude cítit nikdy a čím bude starší, tím to bude horší) a hlavně nás oby trápěj obavy, abychom to všechno utáhli finančně…mám ale pocit, že vhodná chvíle na miminko nebude nikdy (hypo mám na 30 let a barák 100 let starý k rekonstrukci-to bychom ty děti neměli nikdy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.6.14 09:51

No taky si myslím že není co řešit, bezdomovci nejsme a práci taky máme. Když to zvládli jiný tak proč ne my, že. Když si vzpomenu jak jsem prožívala březost naší klisny, tak jsem zvědavá na své těhu. Ale tak i se na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.7.14 13:14

Ahoj holky, ráda bych se ještě přidala. Taky chceme miminko roce 2015. Začínáme se snažením v říjnu. Už se nemůžu dočkat. Já už beru listovku a chci si pak koupit femibion a chtěla bych zkusit ten se železem (mám ho málo - chodím pravidelně darovat krev), ale teď půjdu naposledy v srpnu, abych toho železa měla dost. Nemáte s ním některá zkušenost? Jinak my se budeme snažit o první.

Jinak @narrate my máme taky hypotéku, ale postavili jsme nový dům, ale je tam také neustále co dělat. Chceme právě zhruba v tom říjnu kolaudovat, chtěli jsme taky ještě počkat s miminkem, ale přesně jak říkáš, na něj by ta správná a vhodná doba nebyla nikdy. Vždycky se najde důvod proč nemít dítě, ale je důležité najít důvod proč mít dítě. Taky už nechceme čekat. Mě bude teda 25 (v srpnu) a manželovi v říjnu 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
8.8.14 12:33

@narrate můžu se zeptat jaké jsou ty příznaky alergie na sperma? mám podezření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí