Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže myslíte, že mám cenu ešte skúsiť s manželom sa pritúliť aj napriek tomu, že už to trvá druhý deň?
@Anonymní píše:
Takže myslíte, že mám cenu ešte skúsiť s manželom sa pritúliť aj napriek tomu, že už to trvá druhý deň?
má to cenu…nám se druhorozený „podařil“ dokonce den a půl po píchání v boku
Ale ovulacni vytok muze trvat nekolik dni a nejsilnejsi je par dni pred ovulaci.
@Anonymní píše:
Jasneee, ale nemysli na to pri sexu
![]()
@dani24687 Len ma pekne štve, že zrovna včera sme mali také veľké vyvrcholenie dlhšia kríza a ten sex sa na dnešok vôbec nehodí…
Tak jestli byl sex vcera, tak urcite staci zase zitra, neni potreba kazdy den, neboj, pojisteno budete mit dobre! ![]()
@Anonymní píše:
@Klementyna Sex bol minulú stredu, prechádzame silnou krízou.
Aha, tak to je blba situace, ale je tedy dobre si porizovat dite s nekym, s kym prochazis silnou krizi?
Snad jedine, pokud ti jde jen o to dite a partnera k tomu nadale nebudes potrebovat… ![]()
@JayLee Ide mi samozrejme o ustojení manželstve, čo snáď ustojíme, ja v to verím! Ale aj pokojne rada budem mať bábätko jeho sama, tá kríza je skôr z manželovho strany, ja skôr psychicky nemôžem, nejako mi dochádza sila.
Ahoj, oživuji diskuzi.
Právě jsem u sebe „našla“ při kontrole cervikálního hlenu mrňavou jakoby nitku sražené krve a hlen je taky malinko zbarvený, může se jednat o právě probíhající nebo už proběhlou ovulaci? Dnes jsem 16 DC a nikdy jsem u sebe toto nezaregistrovala… A jaká by mohla být pravděpodobnost otěhotnění, když sex byl naposled v neděli? Bohužel dnes ani zítra to nijak nepojistíme, mám noční a s manželem se uvidíme až zítra večer…
@Katulik29
tak nejpřesněji by ti napověděla bazální teplota, jestli ovulka proběhla nebo ne…Každopádně jestli byl sex v neděli 14DC, tak proč by ne, spermijky dokážou i počkat…
Ja jsem taky 16DC a ovulku jsem cítila už od pátka ![]()
Narovinu sa omlouvam za taký dotaz, len by ma zaujímal váš názor, väčšinu roka mám anovulačné cykly. Takže v ovulácii sa absolútne nevyznám. Avšak posledná menštruácia bola 8.6. a dnes a včera večer, ma mierne bolí v podbrušku na ľavej strane a cítim mierne napnutie v prsách a mám výtok. Farba priehľadná-bielo ľahko žltej. Myslíte, že to môže značiť ovuláciu?