Gynex a kontryhel - jak užívat dohromady?

1076
23.6.14 18:45

gynex a kontryhel jak užívat dohromady

Poradí mi někdo jak užívat kontryhelový čaj a gynex dohromady, když nemám menses bez hormonů a neovuluji? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
8.11.16 11:34

Obnovuji diskuzi bez příspěvků :mrgreen:

Také potřebuji poradit, jak to skloubit… Mám cysty na vaječníkách, dr. „vyhrožuje“ HA, ale tu jsem odmítla, zatím chci zkusit přírodní léčbu. Nechci do sebe rvát hormony, dokud to nebude jó nutné. Samozřejmě pokud do 3-4 měsíců ty potvůrky nezmizí, do HA půjdu, jen to chci zkusit ;) Ty 3 měsíce už jsou zanedbatelné, válčím s tím už docela dlouho… :?

Takže mám dotaz, podobný jako zakladatelka. Jak pít kontryhelový čaj a užívat kapičky Gynex, když se potřebuju zbavit cyst? A celkově tak nějak srovnat cyklus.

Ženy, spoléhám na vás, že to víte :D Nerada bych si ještě nějak ublížila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.11.16 12:03

@Taka užívám aktuálně gynex na stejný problém. Pokud nepomůže, také zkusím asi HA. Užívám 3× denně 7 kapek. Kontryhel mi příjde celkem zbytečný, neboť gynex sám obsahuje kontryhel :think: spíš bych zkusila v druhé půlce cyklu užívat 1× denně thiamin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.11.16 12:09

Jo nojo, fakt že tam je :D On je tady v tom popisu uvedený až na konci, je tam těch informací tolik, že už jsem ho ani nepostřehla. Děkuju, toho bych si nevšimla :kytka:

A ten thiamin by měl být na co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.11.16 12:11

@Taka no je to vit. B a pomáhá ty cysty nějak vstřebávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.11.16 12:25

@Ha-ni Super, teď to tu čtu. Tak to si skočím ještě do lékarny :)
Doufám, že se to nějak upraví. Tu HA se mi brát nechce. Vždycky jsem se tomu bránila zuby nehty, jsem šťastná, že chlapovi jiná ochrana nevadí, a teď tohle :zed:
Děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.11.16 12:58

@Taka není zač. Tak ať to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...