Mimino při studiu na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
5.9.12 19:57

@AmyLee No vidíš, já ani ty chutě nemám.. Nerůst mi pupek a nevidět UZ, tak si říkám jestli jsem vůbec těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.9.12 20:03

@Ditkaa to ti věřím :) no já jsem ráda že alespon ten paprikas do sebe dostanu.. kupuju ho v Globusu a vždy čerstvý.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
778
5.9.12 20:11

@AmyLee Globus mám kousek, se tam zkusím stavit, třeba by paprikáš zabral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.9.12 20:14

@Ditkaa teď tam mají supr akci na pleny.. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
778
5.9.12 20:16

@AmyLee Fakt? Dík za info, to se tam asi stavím.. přece jen plen není nikdy dost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.9.12 20:19

@Ditkaa sice Huggiesky ale 104ks za 333,–- nebo 2× 104ks za 598,–- :) já tam kupovala nedávno 4×72ks vlhčených ubrousků za 99,90. Mám tu jejich kartičku MIMIKLUB tak to občas něco hodí :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
395
5.9.12 20:35

No, normální váha je vždycky zdravá a zdraví je vždycky něco, co se má závidět :D
Chutě také mám, ale často mě to rychle přejde. Předevčírem jsem potřebovala palačinky, tak jsem si dvě udělala, vylila jsem si na ně asi litr mnou ušlehané šlehačky a pak mi bylo superblbě. Jinak jím celkem zdravě, ale jako vždy, ve velkém množštví :D
Vy už nakupujete pleny? O. O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.9.12 20:37

@Katjinka no pokud zvednou DPH tak pomalu začínám :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
778
5.9.12 20:59

Není je špatný nakoupit do zasoby, myslím teda větší.. Newborny asi nemá cenu kupovat po x balikach.. doma se to neztratí a jelikož znám dost těhulí s termínem po mě, není problém poslat dál co se nevyužije.. když to je doma kam dat a nezavazi.. Holt s tím zvedanim DPH :-/
Holky, mě spíš zajímá jak jste na tom s nákupem ostatních věci.. My to teď řešíme v jiné diskuzi a dost mamin už má skoro vše nakoupené.. co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.9.12 21:00

@Ditkaa já mám věci po dceři - nakupuju jen modré věcičky, jelikož táta udělal pindíka :-D a kočárek máme vybraný, ale muž ho koupí s mamčou až budu v porodnici

• Citovat
  • Upravit
778
5.9.12 21:03

Tak to máš výhodu.. Já budu mít dost věci od známých co se týče obleceni.. něco málo mám koupené a dost ještě poridim.. já spíš myslela nábytek, postýlku a věci kolem..

A jaký kočárek jestli se mužů zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.9.12 21:04

@Ditkaa Newborny pokud je nenajdeš super levně nema cenu kupovat poalu vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.9.12 21:05

@Ditkaa Firkon Swing :) :palec: a newborny jsou fakt zbytečné.. možná tak 1balík do porodnice, ale to ti určitě přivezou :palec:

• Citovat
  • Upravit
778
5.9.12 21:06

Tak to máš výhodu, já budu mít dost věcí od známých, pár kousků už doma mám a určitě si neodpustím něco koupit :-) Já spíš myslela co se týče dětského pokojíčku :-) Některé holky už ho mají kompletně zařízený :-P mě to připadá celkem brzo :-)

A co máš za kočárek jestli se mužů zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
5.9.12 21:07

Tak to máš výhodu, já budu mít dost věcí od známých, pár kousků už doma mám a určitě si neodpustím něco koupit :-) Já spíš myslela co se týče dětského pokojíčku :-) Některé holky už ho mají kompletně zařízený :-P mě to připadá celkem brzo :-)

A co máš za kočárek jestli se mužů zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí