Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AmyLee No vidíš, já ani ty chutě nemám.. Nerůst mi pupek a nevidět UZ, tak si říkám jestli jsem vůbec těhotná ![]()
@Ditkaa to ti věřím
no já jsem ráda že alespon ten paprikas do sebe dostanu.. kupuju ho v Globusu a vždy čerstvý.. ![]()
@AmyLee Globus mám kousek, se tam zkusím stavit, třeba by paprikáš zabral ![]()
@AmyLee Fakt? Dík za info, to se tam asi stavím.. přece jen plen není nikdy dost ![]()
@Ditkaa sice Huggiesky ale 104ks za 333,–- nebo 2× 104ks za 598,–-
já tam kupovala nedávno 4×72ks vlhčených ubrousků za 99,90. Mám tu jejich kartičku MIMIKLUB tak to občas něco hodí
![]()
No, normální váha je vždycky zdravá a zdraví je vždycky něco, co se má závidět ![]()
Chutě také mám, ale často mě to rychle přejde. Předevčírem jsem potřebovala palačinky, tak jsem si dvě udělala, vylila jsem si na ně asi litr mnou ušlehané šlehačky a pak mi bylo superblbě. Jinak jím celkem zdravě, ale jako vždy, ve velkém množštví ![]()
Vy už nakupujete pleny? O. O
Není je špatný nakoupit do zasoby, myslím teda větší.. Newborny asi nemá cenu kupovat po x balikach.. doma se to neztratí a jelikož znám dost těhulí s termínem po mě, není problém poslat dál co se nevyužije.. když to je doma kam dat a nezavazi.. Holt s tím zvedanim DPH :-/
Holky, mě spíš zajímá jak jste na tom s nákupem ostatních věci.. My to teď řešíme v jiné diskuzi a dost mamin už má skoro vše nakoupené.. co vy?
@Ditkaa já mám věci po dceři - nakupuju jen modré věcičky, jelikož táta udělal pindíka
a kočárek máme vybraný, ale muž ho koupí s mamčou až budu v porodnici
Tak to máš výhodu.. Já budu mít dost věci od známých co se týče obleceni.. něco málo mám koupené a dost ještě poridim.. já spíš myslela nábytek, postýlku a věci kolem..
A jaký kočárek jestli se mužů zeptat?
@Ditkaa Newborny pokud je nenajdeš super levně nema cenu kupovat poalu vubec.
@Ditkaa Firkon Swing
a newborny jsou fakt zbytečné.. možná tak 1balík do porodnice, ale to ti určitě přivezou ![]()
Tak to máš výhodu, já budu mít dost věcí od známých, pár kousků už doma mám a určitě si neodpustím něco koupit
Já spíš myslela co se týče dětského pokojíčku
Některé holky už ho mají kompletně zařízený
mě to připadá celkem brzo ![]()
A co máš za kočárek jestli se mužů zeptat ![]()
Tak to máš výhodu, já budu mít dost věcí od známých, pár kousků už doma mám a určitě si neodpustím něco koupit
Já spíš myslela co se týče dětského pokojíčku
Některé holky už ho mají kompletně zařízený
mě to připadá celkem brzo ![]()
A co máš za kočárek jestli se mužů zeptat ![]()