Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, potrebovala jsem zalozit nove tema, protoze js nenasla nejaky letosni datum v dizkuzich..
Vcera 2.12.2014 jsem byla u doktorky ze jsem tehotna podle domacich testu. Posledni MS byla 29.10 a ovulaci vim, ze byla 12.11 s tim ze den pred ovulaci jsme se nazili…
Takze ja cela natesena, ze MS nikde, bolest prsou, caste nuceni na malou, pobolivani jako kdyz to mam dostat, precitlivelost, proste klasika, uz mam jedno male ditko, takze tehotenstvi znam.
Takze jsem vcera byla na utz. Doktorka tam nevidela ani naznak tehotenstvi ![]()
Takze me vzali krev na hcg a dnes odpol cekam na telefonat… Jsem z toho spatna…Je tu nektera z vas co ma to sdtny trapeni jako my? Pokud se mimodelozni potvrdi tak sup na laparku ze… achjo…tak jsem se tesila ![]()
Buď v klidu, může to být mladší těhotenství. Já to takhle měla u malé, dokonce jsem byla dva dny v nemocnici s podezdřením na miniděložní, hcg lezlo nahoru hrozne málo. Nakonec jsem šla domů na reverz, druhý den jsem šla ke svému doktorovi na krev, ještě ten den jsem měla výsledky a hcg krásné vyrostlo. Teď mi tu běhá dvouletý čertík;-)
@smudlik.esta píše:
Buď v klidu, může to být mladší těhotenství. Já to takhle měla u malé, dokonce jsem byla dva dny v nemocnici s podezdřením na miniděložní, hcg lezlo nahoru hrozne málo. Nakonec jsem šla domů na reverz, druhý den jsem šla ke svému doktorovi na krev, ještě ten den jsem měla výsledky a hcg krásné vyrostlo. Teď mi tu běhá dvouletý čertík;-)
Ahoj,
dekuju moc za uklidneni. Snad to tak bude jak pises, akorat me to prijde divne, ze by to bylo mladsi tehu. Ale stast se to muze. Ja se snazim byt v klidu, ale na to nejdani nemyslet… ale ze ani deloha bez prokrveni, proste nic… ![]()
@smudlik.esta píše:
@Nana12 tak uvidíš, ale myslím, že to bude dobré. Ještě mě napadlo zkusit jiného doktora. Můj bývalý doktor měl starší utz a proto nic neviděl. Nebo ještě zkusit krev v laborce, jako samoplatce. Stojí to kolem 2 stovek, výsledek by jsi měla odpoledne, nebo druhý den.
smudlik.esta: No oni me vcera brali krev. Chodim do vyhlasene gynekologie v Brne. Maji tam profi zarizeni. Tak uvidim… jen jsem potrebovala sdilet s nekym kdo ted taky oroziva stejne. Ale tak treba to bude dobre. Nema cenu plasit, stejne nic neovlivnim ![]()
@luciekal Ahojky. ceka jeste na telefon od dokrtorky, jojo prvni odber. predpokladam, ze jich bude vic…
@Nana12 jedním odběrem se nic nezjistí, ale třeba to bude doopravdy mladší těhotenství.
Kolik sis dělala testů a jak dlouho máš zpozdění?
Brala také v úvahu, že by nešlo o těhotenství? To by bylo lepší než mimoděložní. Držím palce
@luciekal delala jsem si 4testy v den vynechani slabouky a a o 4 dny uz silnejsi. Mam spozdeni 8 dnu. Vim ze tohotna jsem
@Karolll000 Ahojky, tak me mudr volala, hcg vcera bylo kolem 900 jednotek a mam prijit v patek znovu na krev a rovnou me udela i utz, protoze bych mela mit ten den aspon tak 1200-1300 jednotek… pokud se to tak neznaci hcg tak se omlouvam, ale vy me urco rozumite, Takze kadopadne by melo byt i neco videt… ja o tom vim prd, takze nevim jestli ma hcg souvislost s viditelnosti neceho v deloze.. ![]()
@Nana12 tak ja tomu taky moc nerozumim, ale snad to bude ok.
drzim palce.