Mimoděložní těhu, hcg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
9.7.15 16:59
@Zanyy píše:
@terinka4444 Tak se omlouvám, dneska jsem se dozvěděla, že jsem už v 8. týdnu a ne ve 3tím. :roll: :oops:

no a co, je v děloze a je všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.7.15 07:36

@terinka4444 K doktorce jdu až 21.7., bohužel dřív má všechny dny obsazené. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.7.15 07:36

@terinka4444 Zatím jsem mluvila jen se sestrou (od dr.) a ta mi to spočítala a řekla, že jsem v tom 8 týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
13.7.15 22:54

prosim o radu

Ahoj vsichni.. nechci delat ukvapene zavery.. s pritelem se snazime pul roku o miminko.. cetla jsem spoustu prispevku a nasadila si brouky do hlavy.. dnes je to 16 den co mam MS, prvnich 5 dni klasicka MS, pak 5 dni spineni a dnes uz 6 den slaba MS.. obvykle trpim velkymi bolestmi v podbrisku a tato dlouha MS bez bolesti, obcasne tlaky v podbrisku.. jsem precitlivela a trpim nevolnostmi.. dnes jsem si telala TT a ukazal se duch ale behem minuty zmyzel… poradte mi prosim co to muze byt :) dekuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.7.15 22:56

@Nicollka1993 To ti nikdo neřekne. Kup si jiný test, nejlíp jiné, lepší značky a udělej znovu. Tak jako tak je to na návštěvu gynekologie.

• Citovat
  • Upravit
765
13.7.15 23:05

@RadkaCh dekuji za odpoveed :) delala jsem test odpoledne, tak zkusim este rano znovu.. na gynekologii jsem objednana na stredu tak snad bude vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.7.15 08:53

@Nicollka1993 Hlavně je potřeba zkoušet nějaký dobrý test. Ale když jdeš na gyndu, tak tam to s doktorem pořešíte :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty