Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zanyy píše:
@terinka4444 Tak se omlouvám, dneska jsem se dozvěděla, že jsem už v 8. týdnu a ne ve 3tím.![]()
no a co, je v děloze a je všechno v pohodě?
@terinka4444 K doktorce jdu až 21.7., bohužel dřív má všechny dny obsazené. ![]()
@terinka4444 Zatím jsem mluvila jen se sestrou (od dr.) a ta mi to spočítala a řekla, že jsem v tom 8 týdnu..
Ahoj vsichni.. nechci delat ukvapene zavery.. s pritelem se snazime pul roku o miminko.. cetla jsem spoustu prispevku a nasadila si brouky do hlavy.. dnes je to 16 den co mam MS, prvnich 5 dni klasicka MS, pak 5 dni spineni a dnes uz 6 den slaba MS.. obvykle trpim velkymi bolestmi v podbrisku a tato dlouha MS bez bolesti, obcasne tlaky v podbrisku.. jsem precitlivela a trpim nevolnostmi.. dnes jsem si telala TT a ukazal se duch ale behem minuty zmyzel… poradte mi prosim co to muze byt
dekuji za radu ![]()
@Nicollka1993 To ti nikdo neřekne. Kup si jiný test, nejlíp jiné, lepší značky a udělej znovu. Tak jako tak je to na návštěvu gynekologie.
@RadkaCh dekuji za odpoveed
delala jsem test odpoledne, tak zkusim este rano znovu.. na gynekologii jsem objednana na stredu tak snad bude vse v poradku ![]()
@Nicollka1993 Hlavně je potřeba zkoušet nějaký dobrý test. Ale když jdeš na gyndu, tak tam to s doktorem pořešíte ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.