Opakující se biochemická těhotenství

140
29.6.15 08:01

Opakující biochemická těhotenství

Ahoj,

chtěla bych se poradit, s přítelem (ON 27, JÁ 25) se snažíme už rok a dva měsíce o miminko. Přítel má pětiletého syna z předchozího vztahu. Bohužel se nám to nedaří, respektive, už se třikrát povedlo, ale vždy to odešlo, tak rychle jak to přišlo. Dvakrát jsem měla hcg naměřená z krve okolo 20 (nevím přesně), takže fakt začátek, a jednou jsem to poznala podle slabého pozitivního testu. U doktorky jsem byla s tímto problémem před 2 měsíci, naordinovala mi utrogestan, který užívám od 16-25 DC. Vzala mi krev na trombogen, kde se nic neprokázalo. Při poslední kontrole mi řekla, že to vypadá nadějně a ať přijdu po deseti dnech, když to nedostanu. Dneska je to 6 den a den, kdy mám dostat MS a test opět slabě pozitivní, takže vím, co mě čeká. Doktorka mi vůbec neřekla, co mám dělat, když to normálně dostanu, mám přijít zase? Nebo čekat?. Navíc mi připadá, že by měla dělat víc, aby se zjistila příčina toho, proč se to děje. Máte někdo zkušenost? Pomohl vám někdo? Měla bych jít do CAR? Vím, že jsem mladá, ale nechci to promeškat. A je to pro mě o to složitější, že přítel už díte má, ikdyž ho mám samozřejmě moc ráda, chtěla bych s ním také mít vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
29.6.15 09:32

Tak doktorce zavolej, co máš teda dělat. Držím palce, ať už to dopadne dobře. :hug: Jinak se už nasměruj na CAR. Už jsi tam měla být po těch nezdařilých pokusech.

• Citovat
  • Upravit
97
12.5.22 09:33

@nikybe Ahojky, resim ted to same. 2× po sobe biochemko. Uz roky jsem od ovu az do MS spinila, takze beru utrogestan 1-0-1, ale asi to i tak nestaci. Ted mi Dr. zvysila davku na 2-0-2, aby se to udrzelo. Jestli to ani ted nevyjde, mame zadanku na imunologii a genetiku. Jak jsi dopadla? Povedlo se nakonec? A jakou davku jsi brala Utrogestan? :kytka: :kytka: Dekuji za odpoved, uz jsem zoufala a uplne na dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty