Mini bříško ve 14+4tt

Anonymní
12.6.13 12:28

Mini bříško ve 14+4tt

Ahoj těhulky, maminky. Chci se zeptat jen, od kolikátýho týden Vám začalo růst bříško? Jsem prvorodička, jsem malé postavy a hubená, začínám 15 týden a bříško mám jen miniaturní, když se najím, tak je samozřejmě zas velký. Je mi totálně fajn, nic mě nebolí a mám strach, jestli je vůbec v pořádku? Moc Vám děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9970
12.6.13 12:32

Mě začalo vykukovat bříško až okolo 27 tt :)…a v době, kdy jsem začala rodit jsem měla bříško, jako jiná mamina v 6 měsíci. Kdyby mě v nemocnici už neznali, sotva by věřili, že už jsem na rozsypání :mrgreen:…buď v klídku, každá mamina to má jinak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.6.13 12:33

Zacalo mi aspon malicko rust tak nejak v 7.mesici. Ale jeste pred porodem mi nikdo neveril, ze uz budu rodit :mrgreen: jsem taky hodne stihla a pribrala jsem u dcery necelych 6kilo, u syna jen o malicko vic, z porodky jsem sla se svou vahou. V poradku to je, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 12:34

@Komteska80 Jéé,tak to děkuji, až ve 27 týdnu??? :lol: :lol: já by jsem se zbláznila, tak pozdě…Ale aspon jsi moc nepřibrala ne?

• Citovat
  • Upravit
14090
12.6.13 12:35

To víš, že je vše v pořádku.. Pokud jsi malá a štíhlá tak ti začne vykukovat déle ;) Mě začlo být vidět až na konci 6 měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
12.6.13 12:36

Neboj, je to v pohodě, já jsem teďka na konci 30.tt a když sedím, tak na mě nejde poznat, že jsem těhotná. A když mám oblečenou noční košili, tak to nejde poznat ani ve stoje;) Bříško mi začalo růst až okolo toho 25.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.6.13 12:37

Buď v klidu..:) zatím užívej bez bříška..:) Později, až začneš fuňet i při výšlapu do 2.patra, při zavazování bot a při holení si ráda vzpomeneš na tu chvíly, kdy jsi se ještě mohla bezproblémů pohybovat.. ;) mě taky pořádně začalo bříško růst až v nějakým 18.tt.. hlavně u každého je to individuální..Moje kamarádka rodila v 9.měsíci a měla stejně velké bříško jako já teď v 7.měsíci :D Někdo hold má menší bříško a má štěstí, že se potom nemusí tahat s bachůrkem a někdo má to bříško větší..:) Ale neboj, až ti pořádně začne růst, tak se budeš jen divit, jak je možné, že roste tak rychle.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.6.13 12:37

Mě začalo růst až od šestýho měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.6.13 12:39

Cca 22tt začalo vykukovat, ale neznámí lidi by nic nepoznali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.6.13 12:42
@Anonymní píše:
@Komteska80 Jéé,tak to děkuji, až ve 27 týdnu??? :lol: :lol: já by jsem se zbláznila, tak pozdě…Ale aspon jsi moc nepřibrala ne?

no já přibrala tak 5-6 kg :)…po porodu se to ale hodilo, neměla jsem co schazovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.6.13 12:42

Trochu začalo růst kolem 20tt ale furt jsem vypadala jen jako dobře najezená, viz. foto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.6.13 12:43

Já jsem měla pidi bříško celý těhotenství, ale taky tmu nahrával fakt, že malá byla pořád hlavičkou nahoru a zadečkem dopředu :mrgreen: prostě tak zvláštně pokroucená a taky, že jsem trošku robustnější postavy, takže když sem nosila volnější věci, tak to spíš vypadalo, že jsem tlusťoška než těhule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
12.6.13 12:47

Kliiid, a buď ráda ;). Mně začalo v prvním těhu růst tak kolem 15tt, ale trošku lépe vidět bylo až od 18tt (to jsem začala nosit těhotenské rifle, protože jsem neměla žádné bokové, které by mi jinak normálně byly), v druhém těhu začalo růst po 16tt a vidět trochu od 22tt. Bříško je opravdu individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.6.13 12:48
@BoboM píše:
Já jsem měla pidi bříško celý těhotenství, ale taky tmu nahrával fakt, že malá byla pořád hlavičkou nahoru a zadečkem dopředu :mrgreen: prostě tak zvláštně pokroucená a taky, že jsem trošku robustnější postavy, takže když sem nosila volnější věci, tak to spíš vypadalo, že jsem tlusťoška než těhule :lol:

U mě to bylo podobný :D Nedávno jsem se bavila se sousedkou o tom, že se chceme stěhovat do většího bytu, když jsem teď těhotná a ona na mě vykulila oči, že to prej něvěděla..Že jsem byla prej vždycky taková větší (což je pravda) a že si myslela, že jsem jen přibrala na váze.. A opakuji, že už jsem v 7.měsíci, takže bachůrek mám už pořádný.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.6.13 12:54

@mikkeilla jojo, já sem dycky přišla na kontrolu a sestřičky se hrozně podivovaly, kdy už mi konečně naroste nějaký břicho :mrgreen: břicho sice nerostlo, ale váha rostla rapidně :| :roll: ale je fakt, že ke konci už sem si ani boty nemohla obout :twisted: takže něco tam prostě bylo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí