Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já už ve 14.tt měla pupek, lezl mi přes kalhoty. Svoje džíny už jsem nedopnula, už jsem nosila těhotenský ![]()
Ahoj, já jsem zač. 15 tt a bříško mám takový, jestli teda nevadí fotečka, tak nevim, jestli ti pomože
Ale dočkej času
Jsem teďka tak přemýšela o té 15.ti leté holce, co porodila na školním výletě… Ona třeba břicho mít nemusela, ale co třeba pohyby? To jí muselo přijít zvláštní ne? Nějak nedokážu pochopit, že nevěděla o tom, že je těhotná…
@Anonymní píše:
Ahoj těhulky, maminky. Chci se zeptat jen, od kolikátýho týden Vám začalo růst bříško? Jsem prvorodička, jsem malé postavy a hubená, začínám 15 týden a bříško mám jen miniaturní, když se najím, tak je samozřejmě zas velký. Je mi totálně fajn, nic mě nebolí a mám strach, jestli je vůbec v pořádku? Moc Vám děkuji za odpovědi
Bud v klidu, já mám taky malé bříško a to jsem 26+2 a skoro nic není vidět ![]()
Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:00
@gabka1988
no o tom mi ani nepovídej. Jsem koukala jak blázen. Taky to nechápu..
Jééé já neměla žádný! Vůbec!
Vyskočilo až v sedmým měsíci. V klidu, ono doroste ![]()
@Leila90
hezkýýý bříško
Mám stejný, jen spíše ze všežranosti ![]()
@veupeu Ahojky
Jojo, to je po ránu na lačno
ted po obědě vypadám jednou tolik ![]()
@Leila90
to já mám nejspíš těhotné i stehna a zadek
a to nehledě na to zda před obědem, či po
..to těhotenství je opravdu sranda, není nad to když je člověku fajn a bouchá co může ![]()
@veupeu Jooo,v práci se mám, kuchař mi musí dělat palačinky, jinak bez nich nejedu
Taky si dopřávám jídla a nenučím na to, co kolik, malý musí mít živin hodně..Too nejsi sama, já mám prdelu jak valach, co jsem v tom, ale mamina mě ujištuje, že je to tuková zásoba na kojení a pak budu jak vižle. No jsem zvědavá ![]()
@Leila90
tak to máš super mamču
kéž by to ale takto fungovalo..Já se zase uklidňuji, že lítáním za malým všechno vyběhám, i když kdy to lítání začně, že? to abych si našla do té doby ještě nějakou výmluvu, proč se nepřecpávat. Jinak s palačinkama ti naprosto rozumím - moje včerejší večeře
jak jsi na tom s kg?
@veupeu čoveče,přibrala jsem jen 1,5 kila, ale připadám si jak s deseti nahoře
Moje mamča bohužel není super, neberu ji tak. Ale to je fuk. Anoo, i lítáním za malýma to vyběháme
jak to začne chodit, tak už je to jasný. Jsem ted dojela z města a nevím, co bych první snědla. Mám hlad jak vlk a to jsem nejedla hodinu
těch mých deset porcí a kilo a půl nahoře, tak to bude zdravé dítko
papá to krásně
Bud rada za malej pupek
ja jsem 14+4 a bricho mam uz od 10tt a uz ted litam v tehu gatich
a jinak nejdriv mi vyrostly o dve cisla prsa
![]()