Mini bříško ve 14+4tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
12.6.13 12:55

Já už ve 14.tt měla pupek, lezl mi přes kalhoty. Svoje džíny už jsem nedopnula, už jsem nosila těhotenský :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.6.13 13:01

Ahoj, já jsem zač. 15 tt a bříško mám takový, jestli teda nevadí fotečka, tak nevim, jestli ti pomože :) Ale dočkej času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
12.6.13 13:08

Jsem teďka tak přemýšela o té 15.ti leté holce, co porodila na školním výletě… Ona třeba břicho mít nemusela, ale co třeba pohyby? To jí muselo přijít zvláštní ne? Nějak nedokážu pochopit, že nevěděla o tom, že je těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
12.6.13 13:11
@Anonymní píše:
Ahoj těhulky, maminky. Chci se zeptat jen, od kolikátýho týden Vám začalo růst bříško? Jsem prvorodička, jsem malé postavy a hubená, začínám 15 týden a bříško mám jen miniaturní, když se najím, tak je samozřejmě zas velký. Je mi totálně fajn, nic mě nebolí a mám strach, jestli je vůbec v pořádku? Moc Vám děkuji za odpovědi

Bud v klidu, já mám taky malé bříško a to jsem 26+2 a skoro nic není vidět ;)

Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.6.13 13:16

@gabka1988 :?: no o tom mi ani nepovídej. Jsem koukala jak blázen. Taky to nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.6.13 13:18

Jééé já neměla žádný! Vůbec! :roll: Vyskočilo až v sedmým měsíci. V klidu, ono doroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.6.13 13:24

Jojo, ono to vyskočí třeba najednou a pak budeš koukat :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.6.13 13:27

@Leila90
hezkýýý bříško :D Mám stejný, jen spíše ze všežranosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.6.13 13:29

@veupeu Ahojky :-) Jojo, to je po ránu na lačno :-D ted po obědě vypadám jednou tolik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.6.13 13:35

@Leila90
to já mám nejspíš těhotné i stehna a zadek :D a to nehledě na to zda před obědem, či po :mrgreen: :mrgreen:..to těhotenství je opravdu sranda, není nad to když je člověku fajn a bouchá co může :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.6.13 13:39

@veupeu Jooo,v práci se mám, kuchař mi musí dělat palačinky, jinak bez nich nejedu :D Taky si dopřávám jídla a nenučím na to, co kolik, malý musí mít živin hodně..Too nejsi sama, já mám prdelu jak valach, co jsem v tom, ale mamina mě ujištuje, že je to tuková zásoba na kojení a pak budu jak vižle. No jsem zvědavá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.6.13 13:45

@Leila90
tak to máš super mamču :potlesk: kéž by to ale takto fungovalo..Já se zase uklidňuji, že lítáním za malým všechno vyběhám, i když kdy to lítání začně, že? to abych si našla do té doby ještě nějakou výmluvu, proč se nepřecpávat. Jinak s palačinkama ti naprosto rozumím - moje včerejší večeře :D jak jsi na tom s kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.6.13 16:24

@veupeu čoveče,přibrala jsem jen 1,5 kila, ale připadám si jak s deseti nahoře :lol: Moje mamča bohužel není super, neberu ji tak. Ale to je fuk. Anoo, i lítáním za malýma to vyběháme :-D jak to začne chodit, tak už je to jasný. Jsem ted dojela z města a nevím, co bych první snědla. Mám hlad jak vlk a to jsem nejedla hodinu :lol: těch mých deset porcí a kilo a půl nahoře, tak to bude zdravé dítko ;-) papá to krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
12.6.13 22:54

Bud rada za malej pupek ;) ja jsem 14+4 a bricho mam uz od 10tt a uz ted litam v tehu gatich :D a jinak nejdriv mi vyrostly o dve cisla prsa :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
9.7.13 09:57

Přidám za sebe 14tt, první těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie